VileRaven Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Dziękuję Pięknie ^^ Bardzo mi miło. Chyba tylko Jack sparrow miał tępy wyraz twarzy... Johnny depp nie ma tępego wyrazu tewarzy. W niektórych wilmach wręczy wyrafinowany i powazny wyraz twarzy. Poza tym nawet Jack sparrow nie miał aż tak tępego wyrazu twarzy. Tyle ze Depp grał tam wiecznie pijanego pitara... Ale doprawdy nie powinieneś sądzić że Depp ma tępy wyraz twarzy... bo gra on na prawde dobrze również powazne/mroczne/staroświeckie role i świetnie manipuluje swoim idealnym do takich ról głosem. A najbardziej wielbię filmy Tima burtona w których gra Depp (+Helenka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Raven, dziewczyno ty masz taki talent, że ja po prostu nie mogę tego opisać. TO JEST TAKIE SO AWESOME Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceWolf Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Rysujesz tabletem? Oraz jakim programem? Pracę są przecudne, lubię taki mroczny styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Rysujesz tabletem? Oraz jakim programem? Pracę są przecudne, lubię taki mroczny styl. Tak tabletem (: Dziękuję pięknie ^^ _________________________________________________ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clockwork Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 MNIAM Zarąbiste Ten cień przypomina mi Ryuuku z Death Note, ma taki wyszczerz :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 ENG Your ability to exude dark energy, I like it PL Twoje umiejętności emanują mroczną energią, podoba mi się to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 ENG Your ability to exude dark energy, I like it PL Twoje umiejętności emanują mroczną energią, podoba mi się to Ciesze się (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 (edytowany) Nowa OC Tirana Vongrell którą niebawem opiszę dokładniej w temacie na forum który zamierzam zrobić (: Zrobione z bazy. I Różdżka dla młodszej siostry która potrzebowała na zuchy (: Edytowano Listopad 22, 2013 przez VileRaven 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:CherryAlice:. Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Wow! Pięknie rysujesz! Strasznie podoba mi się sposób w jaki robisz oczy i włosy Długo już tworzysz? Ja dopiero zaczynam i jestem ciekawa ile zajmuję ogarnięcie tego wszystkiego :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 Wow! Pięknie rysujesz! Strasznie podoba mi się sposób w jaki robisz oczy i włosy Długo już tworzysz? Ja dopiero zaczynam i jestem ciekawa ile zajmuję ogarnięcie tego wszystkiego :/ Dziękuję ^^ Ja rysuję od kąd pamiętam... od zawsze było to moją pasją (: w przedszkolu... w podstawówce... i teraz. Na komputerze rysuję od 3-4lat (od 2-3 lat na tablecie) a same kuce rysuję od roku :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:CherryAlice:. Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Dziękuję ^^ Ja rysuję od kąd pamiętam... od zawsze było to moją pasją (: w przedszkolu... w podstawówce... i teraz. Na komputerze rysuję od 3-4lat (od 2-3 lat na tablecie) a same kuce rysuję od roku :3 Długo Ja również wcześniej dużo rysowałam, ale dopiero teraz dosiadłam do tableta i kucyków =3 Na jakim programie pracujesz? Ja szukam od dłuższego czasu jakiegoś dobrego programu i nie mogę znaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 (edytowany) Długo Ja również wcześniej dużo rysowałam, ale dopiero teraz dosiadłam do tableta i kucyków =3 Na jakim programie pracujesz? Ja szukam od dłuższego czasu jakiegoś dobrego programu i nie mogę znaleźć Nie potrzeba mieć super programu by rysować. Najważniejsze narzędzia to pędzel i gumka, a takowe sa raczej w każdy programie graficznym. Ja pracuję w Gimpie od zawsze ;-; co prawda mam Ps'a ale ilekroć próbuje w nim coś narysować to i tak potem przekładam rysunek do gimpa. Kwestia przyzwyczajenia Kolejne pytanie proszę na pw (: Edytowano Listopad 22, 2013 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:CherryAlice:. Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Nie potrzeba mieć super programu by rysować. Najważniejsze narzędzia to pędzel i gumka, a takowe sa raczej w każdy programie graficznym. Ja pracuję w Gimpie od zawsze ;-; co prawda mam Ps'a ale ilekroć próbuje w nim coś narysować to i tak potem przekładam rysunek do gimpa. Kwestia przyzwyczajenia Kolejne pytanie proszę na pw (: Rozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Ożesz no, od kiedy to zuchom różdżki się rozdaje? D: Ale btw, prace łącznie z różdżką wykonane pięknie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 Ożesz no, od kiedy to zuchom różdżki się rozdaje? D: Ale btw, prace łącznie z różdżką wykonane pięknie mają tam jakąś dziwną zabawę (: Taki zuchowy hogwart :3 Uczą sie zaklęć i robią jakieś eliksiry (oczywiście to tylko zabawa) Dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 AAAAAAAAA LUDZIE TO JEST WSPANIAŁE AAAAAAAAAA TO AWSOMEEEEEE AAAAAAAAA SUPERRRRRR Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Mam pytanie, czy robisz arty na zamówienie? Jak było to sorry Tak w ogóle to super rysujesz, że aż oczy z orbit wyłażą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 O.M.G.!!! To jest... Nie ma słowa, które mogłoby opisać Twoje arty :O. Kocham je Podoba mi się to, że masz własny styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 5, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2013 (edytowany) Kartka świąteczna do szkoły (: Praca która miała wziąć udział w konkursie z Celestią. bezlitośnie przeoczona Edytowano Grudzień 5, 2013 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Jak można było przeoczyć ten obrazek z celestią na konkurs? Jest superaśny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 Screen na bazie którego powstała ta praca: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się