Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 no tam nad czapą Byheggb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Słodka ta DerpyJack, doprawdy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 osobiście uważam, że rysujesz lepiej ode mnie ale to tylko moja opinia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 no tam nad czapą Byheggb? Nie, to jest moje nieczytelne pismo, o moim skrócie nickowym. xd Słodka ta DerpyJack, doprawdy :3 Właściwie, to ani nie jest to, ani to, zwykł(a)y ludek, ale okej. xd osobiście uważam, że rysujesz lepiej ode mnie ale to tylko moja opinia I co ty bzdurzysz? Nie zgadzam się z twoją opinią. A teraz czas na stickmanów. Ja stickmanka, i menel stickman. Mam większe paczałki, ale to do stickmanów nie pasuje. C;I mam mniejszą głowę. C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Pańdzia. Trochę nie wyszła...Ale jest git. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Oj, chyba warna dostanę...Ale narysowałam chłoptasia. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Pandzia jest istną rozkoszą,Aru A co do chłoptasia, tylko...dlaczego on nie ma nosa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Dlatego, że dziwnie by wyglądał?Zaraz wrzucę, jak by wyglądał z nosem, i przyznasz mi rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 zobaczymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Prosz.Walę w spoiler. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 jest lepiej,przynajmniej teraz nie jest dzieckiem Voldemorta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ale Voldek jest super. I jest łysy...Czekaj, no to on też musiałby być łysy, a taki nie jest.Chyba że używał szamponu na porost włosów I to dużo. Nawet za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Faggle, musiałaś spędzić dużo czasu rysując ten nos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Albo ma perukę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Faggle, musiałaś spędzić dużo czasu rysując ten nos Skąd ten wniosek? Albo ma perukę Ewentualnie. Peruka z nici dentystycznych...Kul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Rysunek wykonany lefom rękom. (jam praworęczna. Normalność nudzi) Zając...Albo królik...Na jedno wychodzi. Wiem że : - Dziwny, za krótki pyszczek - Nogi też dziwne... - To jego oko mnie przeraża...Czy tylko mnie? - Gumka to nie mój wróg. Na razie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Czy to jest Angel? (ten wzrok.. xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Fajny klulik. Tylko ma oko na czole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Czy to jest Angel? (ten wzrok.. xD) Nope. Fajny klulik. Tylko ma oko na czole. Co poradzisz...Na tę lefom renke. PS. Rysio Slendera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 a z jego palcami? Spotkał Natalkę czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 a z jego palcami? Spotkał Natalkę czy coś? To znaczy Sleńdzia?Nie. Pożyczył maść na porost jelit (na zgrubnięcie.xd) i nie wsmarował sobie tego w bebech, tylko w palce, i oto efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 I tak mi to śmierdzi Natalią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Nje wiem kto to, ale okej. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Dziewczyna która łamie palce i chodzi wszędzie z nożem ale okey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts