D'yer'ailt Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Witam wszystkich! W tym wątku będę zamieszczał to co wyszło spod mojego ołówka.UWAGA!!!! Nie jestem autorem tych obrazków, moje są tylko rysunki! To tylko moja wizja danego obrazka, rysowana samemu bez niczyjej pomocy. Proszę o szczere opinie, z przyjmowaniem krytyki raczej nie mam problemów. Jednak jeśli na coś przymkniecie oko to będę bardzo wdzięczny ;>. Cieszcie oczy i nasyćcie swój artystyczny głód ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ładnie, nawet tło Tobie wychodzi bardzo dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Dziękuję bardzo. Będę się starał wrzucać dziennie po jednym rysunku, ale nic nie obiecuję (szkoła itp.). Dobra opinia zawsze motywuje do pracy ;> więc jeszcze raz serdeczne dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Świetne ! 9/10 ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Nie wiem, czy wiesz, ale po pierwsze - Derpy to klacz, po drugie - pisanie kolorem jest zarezerwowane dla ekipy forum (tzn. Administracji głównej i technicznej, Moderacji, Avatarów i Regentów, a także dla moderatorów mniejszych działów) Więc, w miarę możliwości sugeruję zmianę tego szczegółu w nazwie tematu i usunięcie koloru. Co do rysunków, ładne, szczegóły ładnie dopracowane, choć brakuje mi cieniowania i detali bardziej podkreślających własny, unikalny styl rysunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Nie wiem, czy wiesz, ale po pierwsze - Derpy to klacz, po drugie - pisanie kolorem jest zarezerwowane dla ekipy forum (tzn. Administracji głównej i technicznej, Moderacji, Avatarów i Regentów, a także dla moderatorów mniejszych działów) Więc, w miarę możliwości sugeruję zmianę tego szczegółu w nazwie tematu i usunięcie koloru. Co do rysunków, ładne, szczegóły ładnie dopracowane, choć brakuje mi cieniowania i detali bardziej podkreślających własny, unikalny styl rysunku. Dziękuję za uwagę, już to zmieniłem. A co do "Derpy'ego" w mojej interpretacji jest to ogier (Tylko jeśli chodzi o używanie imienia na potrzeby forum). Jeszcze raz dziękuję za uwagę o cieniowaniu, pomyślę nad wprowadzeniem go w następnej pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Porządne prace od razu widać kto jest kto! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Piękne dzięki ;p Jutro pojawi się rysunek małej Applejack więc bądź cierpliwy! To nie koniec! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ładna kreska, ale to szkice. Dokończ to, wycieniuj, etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Bo to miały być szkice. Prace z cieniowaniem będą pojawiać się od teraz ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ładne, ładne, ale u Rarity coś z oczami i cieniowaniem ogona poszło nie tak (oto moja Rarcia (nie patrz na nic poza ogonem lub grzywą, bo oślepniesz!)http://3.bp.blogspot.com/-98tVGQ3XWbU/UQ2H1nbZsEI/AAAAAAAAAQM/mYRInMSQUIY/s1600/20130202_211829.jpg ) To Twoje pierwsze prace? Jeśli tak, to brawo, a jeśli nie, to też brawo. Bardzo dobre odwzorowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Nie widzę części kuców, bo jest taki jakby błysk na środku rysunku. Muszę się na prawdę dobrze przypatrzeć... Przymknąć oko? Ale...przecież...Liczy się szczerość i jeszcze raz szczerość. Jakbyś narysował bardzo brzydko i też byś poprosił o przymknięcie oka, to niczego byś nie poprawił w rysowaniu kucyków. Popatrz (bo przecież nie słuchaj.), zawsze, ale to zawsze powinno się być szczerym, w tak ważnym temacie, a z krytyką to dokładnie będziesz wiedział co poprawić, co dopracować itp., bo nikt nie będzie na tyle głupi że napisze 'Brzydkie' bez wyjaśnienia. Co do Twoich szkiców. Te rysunki są cudowne. Jakby z serialu (bajki,kreskówki?) wzięte. Ale nie za bardzo przepadam za kopiowaniem całych detali kucyków. Spróbuj znaleźć własny styl, jak Twoje kucyki będą wyglądać. Cóż, kopiowane kucyków w Twoim wykonaniu jest bardzo złe. Nie, nie chodzi mi o to że brzydko rysujesz. Jesteś na wysokim poziomie rysowania poniaczy, spróbuj narysować coś CAŁKOWICIE własnego. Myślę że Ty już podołać takiemu 'wyzwaniu'. Błędy oprócz tych, które zauważyłam: 1.Twinkie ma dziwny róg, dziwnie wystaje z jej włosów. 2,Trudno rozpoznać tę tajemniczą postać, ze szkicu dziewiątego. Chyba to jest Pinkie, cóż.. piszę po grzywie, podobna do tej którą ma ów różowa klacz. 3.Scoot jakoś tak dziwnie wygląda. Spróbuj jakiś obrazek pokolorować. Kredkami, flamastrami ewentualnie farbkami. ;> Czekam na dalsze rysunki. @łuna: Nogi Rarci wyglądają co najmniej dziwnie. Zad taki 'spadzisty', trochę krzywo narysowane, pyszczek taki...Emm...Trójkątny(?) Róg trochę za duży i za gruby, oczy takie trochę nie podobne do oczu Rarity. Bardzo ładnie pokolorowane. Poćwicz trochę i będzie na pewno lepiej ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 świetne prace na serio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Prace świetne, tylko zdaje mi się że Scootaloo ma dziwne oczy. Proporcje masz opanowane, czekam na kolejne prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Dziękuję za wszystkie komentarze. A teraz tak jak obiecałem mała Apple: Czekam na dalsze opinie i rady ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Bez zastrzeżeń. AJ wyszła Ci cudownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Zauważyłam, że ostatnio jest jakaś taka moda na Applejack (wrażenie?). Super wyszła (Fagglenorusie- mówiłam [pisałam], żeby nie patrzeć na nic poza grzywą. To pierwszy kucyk, którego kiedykolwiek narysowałam!) A i jeszcze jedno: co się stało z grzywą RD? Przez to rysunek wygląda na nieskończony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Świetny rysunek! :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Dziękuję za opinie ;>, schlebiacie mi! A co do "mody na Applejack" to jest to mój najukochańszy kucyk, bez którego nie wyobrażam sobie MLP i życia ^^. W kwestii grzywy RD to taka miała wyjść. Szkoda że Ci się nie podoba. Jednak myślę że mogę narysować RD jeszcze raz jeśli tak bardzo Ci zależy ;p. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 @łuna: Postanowiłam, że to zlekceważę :3 Ale jak na pierwszego kucyka to bardzo ładnie Ci wyszedł. ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Kolejny art ;p : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Przepiękne <3 Tylko zastanawia mnie jedno... Czemu robisz tę pogrubioną linię koło facjaty, kopytek itd., i jej nie kolorujesz ołówkiem? Łojojojoj, jeszcze bym to znosiła jeżeli by było pokolorowane tak jak w rysunku z małą AJ. ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Rysunki śliczne! Nie obraź się ale niektóre wyglądają jak przekalkowane (nie żebym się czepiła czy coś tylko troszkę mi się rzuciło w oczy). Mała AJ piękna! Twoje rysunki są jak wyciągnięte prosto z serialu:twilight2:! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Co do tych podwójnych linii to taki po prostu mam styl. Jednak dziękuję za wszystkie uwagi. Naprawdę miło kiedy komuś podobają się twoje prace ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Tylko tyle. Pozdrawiam c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts