Koneex Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Proszę o dopisanie mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razorhead Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Również ja prosiłbym o dopisanie do listy.W postaci Jej Wysokości Chrysalis szczególnie podoba mi się jej pewnego rodzaju tajemniczość (wynikająca z tego, że po prostu nie wiemy o niej póki co zbyt wiele), a co za tym idzie, również szeroka perspektywa przeróżnych możliwość, jaka otwiera się przed fanami serialu, gdy chodzi o umieszczenie Królowej Podmieńców w ich twórczości (szczególnie w opowiadaniach): przy takiej ilości informacji, jaką przekazali nam twórcy serii, mamy już dane podstawy do wykreowania z omawianej persony bardzo interesującej postaci, jednocześnie pozostając przy możliwościach na zrobienie tego ograniczonych w zasadzie tylko siłą własnej wyobraźni. Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez Razorhead Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Byłbym rad gdybym został dopisany do tej listy W królowej podoba mi się to że jej jestestwo jest ostre jak brzytwa. Miała jasny cel i realizowała go całym sobą, nie wahała się ani nie miała dylematów moralnych. Podoba mi się w niej też jej anatomia oraz społeczeństwo jakiemu przewodzi. Najlepszy w opisywaniu własnych opinii nie jestem, więc napiszę jeszcze tylko na koniec że Chrysalis jest postacią bliską ideału(na tę chwilę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 21, 2015 Share Napisano Listopad 21, 2015 Też ją lubię, możecie mnie dopisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts