Gypsy Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Hłe Hłe zajebiste anime, chociaż momentami przynudzało. Ale przez większość czasu trzymało niezły poziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 @BlackHawk: Zgadzam się z tobą, aż do przecinka. :3 Napisz dokładniej, co cię przynudzało. :3 @Mrs.Octavia: Niestety, taki los. xd Piszę ci, Seba zostanie kiedyś moim mężem.xd Musiałabym pewnie zakupić sztućce, bo przecież dla Sebka, to użytek codzienny, a po użyciu przez Sebka, raczej nie chciałabym jeść nimi... Ale od czego są palce? I też musiałabym chować mojego kota, bo Sebcio by się z nim miział, a nie ze mną. xd Wolę tego z anime, o nim piszę, bo ci ludzie co odgrywali czarne masło, to było denne. Fuj, ble i takie tam.xd Jeeej, to lecisz ty, moi znajomi, mój kot i ja. Ale będzie zabawa. Jak to się mawia : Jest Sebastian, jest impreza. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 @Mrs.Octavia: Niestety, taki los. xd Piszę ci, Seba zostanie kiedyś moim mężem.xd Musiałabym pewnie zakupić sztućce, bo przecież dla Sebka, to użytek codzienny, a po użyciu przez Sebka, raczej nie chciałabym jeść nimi... Ale od czego są palce? I też musiałabym chować mojego kota, bo Sebcio by się z nim miział, a nie ze mną. xd Wolę tego z anime, o nim piszę, bo ci ludzie co odgrywali czarne masło, to było denne. Fuj, ble i takie tam.xd Jeeej, to lecisz ty, moi znajomi, mój kot i ja. Ale będzie zabawa. Jak to się mawia : Jest Sebastian, jest impreza. xD Taa...miały by taki ładny kolor xd Dobrze że ja kota nie mam To ja se Ciela wezme i będzie gites Oj jeszcze by poleciała pewnie moja koleżanka,tak ten fangirls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Np. To że czarne charaktery z 1 sezonu były mało interesujące. Chociaż Drocell był spoko, w ciąż pamiętam tę piosenkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 @Mrs.Octavia:Taki namiętny czerwień. xd Chyba wiem, kto by pokochał te sztućce(ze względu na kolor.xd), ale skoro Sebcio jest, to pewnie je umyje.xd Kot(y) zwabia(ją) Sebcia.xd Ale Ciel ma już Lizzy...Zresztą, pewnie ją porzuci.xd To musimy zdobyć więcej Sebczipsów. Zastanawiam się, kto zeżre więcej.xd Przysięgam, że jak już je dostanę, zjem wszystko. @BlackHawk: Mało interesujące? No być może, ale Grell jest i był wspaniały, chociaż teraz jako tako nie jest złym charakterkiem. Ale bez anioła transwestyty też już nie byłoby tak fajnie. Sebcio z jedną ręką. <3 Do tego lewą chyba.xd Nie to, że lubię gdy Sebcio 'cierpi', ale...Po prostu...Wiesz.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 @Mrs.Octavia:Taki namiętny czerwień. xd Chyba wiem, kto by pokochał te sztućce(ze względu na kolor.xd), ale skoro Sebcio jest, to pewnie je umyje.xd Kot(y) zwabia(ją) Sebcia.xd Ale Ciel ma już Lizzy...Zresztą, pewnie ją porzuci.xd To musimy zdobyć więcej Sebczipsów. Zastanawiam się, kto zeżre więcej.xd Przysięgam, że jak już je dostanę, zjem wszystko. Sebcio sprzątaczka xd Fajnie Sebcio by był mojim Lokajem a Kikuś by robił za "kurkę domową" ah te marzenia x"d Wiesz...ona zna Kamułejrę i ma kawai Neko w domu Więc te Sebcio-chipsy... x3 Cicho,Eliza nie ma zemną szans > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Sebastian na krańcach świata, czyli kolejny tom 'Gdzie ja ku**a jestem?' xD Nie moja wina, że ma słabość do zestaw stołowych. Gdybym ja chciała je umyć(a nie chcę xd), najprawdopodobniej by mi nie pozwolił, nawet jeżeli to byłby rozkaz. Musisz mieć kotajka, takiego czarnego, co Pluto gdzieś tam rzucił, żeby został twoim lokajem, chociaż wątpię że zerwie z umowy. xd Czy to źle, że słowo 'kawai' kojarzy mi się z Sebastianem? xd Każdy je kocha, no może oprócz Turonia. xd A może pojedynek? Ale jaki? Oto jest pytanie.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 O w końcu by miał kto u mnie myć talerze xd Oj wytrzasnę jakieś koty z piwnicy,pożyczę pandzię od Yao,wezmę brudne naczynia i zrobię taki bajzel w domu że aż "Perfekcyjna pani domu" by się popłakała i oboje będą moi ♥♥♥ nie,tylko że mi słowo kawai kojarzy mi się z Yao i Kikusiem (jeden nadużywa a drugi jest xd) nie wiem jaki ale to by była walka roku x"D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Ale na serio, fajnie by było mieć takiego Sebka. Ochroniłby mnie przed nauczycielem z matmy. Ja zrobiłam bym to inną, sprawdzoną starą metodą. Zastanawiam się...Dlaczego jeszcze jej nie wypróbowałam. xd Skojarzenia. xd Znasz tę zabawę? Jak to nie wiesz? O Ciela.xd Pojedynek między tobą a Lizzy.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 A mnie przed babą od Religi Oczywiście że znam Zepsułabym jej sukieneczkę i wyrwała tego loka i po sprawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Taa, u ciebie było by mu łatwiej, bo pewnie od tego czegoś co ja mam, pewnie już by nie żył. (czy on lubi 'wyzwania'? Mam nadzieję.xd) ~Zabiłaby go kredą, ale są też inne możliwości, kreda jest najbardziej wiarygodna. xd A kto jej nie zna? Trochę mi jej się szkoda zrobiło...Nie na długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Czyż to nie jest cudowne? Och, tak, cudowne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Och oczywiście iż to cudowne x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Wiem o tym. xd Ale jeszcze bardziej cudowniejsze jest to, gdy Sebek zabija Claude'a. I tak w kółko. <3 Kocham ten gif i moment. <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Ah te miny Greila <3 A Claud wygląda jak Rodryś /)O3O(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Poprawka. Grella. Oraz kolejna poprawka. Claude. Ten pojebczionasty lokaj ma na imię Claude Faustus. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Cicho x"d i tak wygląda jak Rodryś <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Nie potrafię być cicho. To taka moja zada. Kurde, połączenie zalety i wady to jednak głupie połączenie, no być może dobre, ale głupie słowo mi wyszło. xd Wiesz, że ty masz rację(tak, oglądam Hetalię.xd), ale Claude też jest podobny do Sebastiana, tyle że brzydszy, marniejszy i nie lubi kociaków. Chociaż...Obydwaj są zoofilami. Tyle że Sebcio silniejszy zoofil jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Zoofile są spoko Yao i Sebcio są zoofilami,Rodryś jest pedofilem,who cares? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Tiaaa. Mnie obchodzi. xd Jeżeli ktoś mi napisze/powie że Claude i Sebcio to bracia mogą być to rzucę temu komuś w twarz kamieniem. W necie też. Dowód? Proszę. Tom&Ming. Triple pedals. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 A czy ja tak mówię? Tom Tom zawsze poradzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Niee, absolutnie. Ty tak piszesz. No przecież. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 kiedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Jest napisane kilka postów wyżej, ale ci to napiszę, bo może masz skleroze.xd who cares? Widzisz? Ja zawszę mówię i piszę przeważnie prawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 A co ma to do tego czy Sebcio i Claude są spokrewnieni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się