Komputer Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Chaos zaczął komentować głośno jak to miał w zwyczaju w końcu powiedział -Po jakiego grzyba mnie bierzesz skoro ja nic nie wiem, mam ci przeciać na pół tą głowę aby zobaczyć czy coś jest w środku? Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Złapał nóż i rzucił w odlatującą Socks trafiając w tylne kopyto. - Ehhh.. - powiedział i upadł twarzą w piach. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Kiedy doleciała na statek puściła Chaosa i wyjęła miecz ogłuszyła go chwytem od miecza. Po czym zaczęła biegnąć w stronę cel gdy do biegła do celi w której widziała jak jakiś wiezień rozwalił kraty. Argh! Osz ty zginiesz za to! Zabić każdego kto będzie próbował uciec! I stało się kto uciekał od razu ginął. A ty! Głupcze osobiście cię zabiję! I rzucę rekiną na pożarcie! Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nie byłbym tego taki pewny... Z jego rogu wystrzeliła kula błyskawic lecąca w kierunku Golden. Zadaniem kuli było tylko odwrócenie uwagi, gdy blask zniknął Vortex był już poza statkiem Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 małe ale golden nie ma na staku aktualnie gdyż leci razem z Socks:P jestem ja i załoga:P Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 małe ale golden nie ma na staku aktualnie gdyż leci razem z Socks:P jestem ja i załoga:P To do kogo mówiłeś >.> Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Biegnie w stronę lasu Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 +Maly karlik przeszedl miedzy zalaga i wyszedl na wieszch statku szukajac szalupy. -Flame Halo Flame. Zyjesz? Prosze zebys zyl -Plakala Snow Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - Ło na Celestię! Socks uniknęła kuli.Wylądowała na statku i odstawiła Golden.Powoli wyciągnęła sztylet z kopyta. - No nie no!Moja skarpetka!Każdy kto zniszczy mi skarpetkę zginie! Socks poszukała Grape Jam.Znalazła ją w kajucie Orange. - Dzięki ci Celestio!Grape Jam ty żyjesz! Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - A ja to co ? - krzyknął z uśmiechem hamując krwawienie leżąc obok na piachu. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Gdy jest już głęboko w lesie wdrapuje się na drzewo i zapada w drzemkę w niewygodnej pozycji Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Wyszła na mostek i była bardzo wkurzona. Argh! Zabije ich wszystkich! Jutro zaczynamy ostrzał zbombardujemy tą wyspę! Po czym podeszła do Chaosa Zabrać mi tego śmiecia z okrętu u wrzucić go do mojej specjalnej celi!(czyli wzmacniane ściany żelazne i zamykane na kilka zamków) Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Budzi się i mówi do siebie Czas skolonizować tą dziurę... Zsuwa się z drzewa i rozgląda się w poszukiwaniu płaskiego terenu, bez skutku. Wiem! Wpadł na pomysł, po czym wdrapał się na największe w okolicy drzewo, i zaczął budować małe mosty z lian Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 -Chcecie mnie zabić tak? Oj nie będzie tak łatwo... Poleciała do swojej szalupy i grzebiąc w swoich rzeczach wyciągnęła pewną książkę -Chcecie zabawy? Będziecie ja mieć *Sadystyczny uśmieszek* Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 +Stary jegomosc zauwazajac szalupe skoczyl do niej i zaczal plynac w strone wyspy. -Snow podeszla do Kruka. -Nic ci nie jest Kruk? -Spytala sie. Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Chaos który odzyskał przytomność 2 minuty temu splunał w stronę pegaza i powiedział z groźbą -Zaraz ciebię zabiorą ale w kawałkach Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Rozkazuje cieślom okrętowym rozpoczęcie napraw po ucieczce więźnia. I rozkazała kanonierom przygotować działa i naszykować kule zapalające. *w oczach Orange można dostrzec wielką wściekłość*Jutro im urządzę piekło*zaśmiała się sadystycznie* Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - Jakoś sobie poradzę - powiedział wstając z gleby. Zaczął powoli kuśtykać do swojego domku po jakieś bandaże. Cofnął się i obejrzał za siebie. - Jego też trzeba zabrać - powiedział z uśmiechem. Przytknął pierwszy lepszy liść do rany i podszedł do Dark'a żeby go podnieść. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Insane postaraj się pisać dłuższe posty :3.Potem się niepotrzebny...hmmm...spam robi? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie otrzymując odpowiedzi od Grape Jam zamknęła drzwi i pobiegła szukać Golden.Pierwszym miejscem do którego pobiegła była szalupa Golden. - Golden aleś ty głupia.Nikt cię nie chce zabić! Krzyknęła z serdecznym uśmiechem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Dark obudził się i zakaszlał po czym wypluł trochę krwi. Dark wyszedł na plażę i zaczął rysować duży pentagram,kiedy skończył połorzył się na środku pentagramu i znów zaczął kaszleć wypluwając krew.Pentagram Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Będę jutro Papa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Można się spodziewać, że ci idioci zrobią coś głupiego... Jego róg zaświecił i wytworzył małą kopułę energetyczną wokół wyspy, którą ma chronić wyspę przed wszelkiego rodzaju atakiem, pole przenika przez wszystkie kuce znajdujące się na lądzie. To uczucie jest dziwne, paraliżuje wszystkich na kilka sekund setnych Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ja tez dopiero bede jutro Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Też zaraz ide Link do komentarza
Recommended Posts