Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Awesome! *krzyknęła* Dobra tylko będziemy musieli coś zrobić z tą zszytą raną po operacji. Bo ty będzie problem. Daj mi chwilę coś wykombinuję albo sam wpadniesz na jakiś pomysł. Poszła do Golden i powiedziała jej o planie. Golden słuchaj mamy plan niedługo będziemy mieli Tunder na pokładzie ale jest małe ale Dark po operacji ma ranę zszytą i póki co nie ma jak wykonać tego planu. Chyba że znasz się na alchemii by rana jego się zagoiła. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 -Chhh...poszukam czegoś Odparała -Ewentualnie można ją dobrze zakryć Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Dark wyszedł na pokład po czym skierował się kajuty gdzie byłą Grape Jam skradając się. - Hej ty...Tak ty...Chodź ze mną a ja zabiorę cię do Snow Tunder. Powiedział szeptem do klaczy która była w kajucie Orange. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Idę do swojej kajuty zobaczyć co z Grape Jam. Po czym udała się do swojej kajuty ale kiedy wychodziła ze spiżarni za uwarzyła skradającego się Dark'a do jej kajuty. Kiedy wszedł do środka podeszła cicho bliżej swojej kajuty i przysłuchiwała się. I kiedy usłyszała co powiedział Dark' wkurzyła się. Osz ty! *otwiera drzwi mocnym nerwem* To ja ci oferuje wspaniałe rzeczy a ty mnie zdradzasz! Ja ci dam zabiję cię!*i jej oczy mówiły same za siebie* Wyjmuje swój miecz po czym podchodzi powoli do Dark'a. A ty młoda lepiej zostań tam gdzie jesteś i się nie ruszaj! Dobrze*powiedziała przerażona* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Dark tylko zacisnął zęby. - Kutfa. Powiedział cicho cofając się powoli. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Dziś popływasz sobie z rybkami! Po czym podeszła do Dark'a i dźgnęła go w kopyto. Zobaczymy jak sobie popływasz. I złapała Dark'a za grzywę ciągnęła go na ster burtę statku po czym go wywaliła za burtę. Miłego pływania *krzyknęła* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Dark zniknął i przestał panikować w wodzie i zaczął dryfować w stronę wyspy zostawiając za sobą krwisty ślad. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 *krzyczy*Cholerny szczur lądowy! Po czym poszła do swojej kajuty by się uspokoić. (nwm co by na pisać) Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Usłyszała plusk wody -Eh...wiedziałam że tak będzie...A niech tylko wróci to mu nogi powyrywam... Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Dark dalej dryfował do wyspy aż dopłynął do niej i wstając krzyknął. - Kruk! Tunder! Po czym podszedł do drzewa i oparł się o nie patrząc na rozwalone kopyto. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Usłyszał krzyki dochodzące z plaży, wziął nóż zrobiony z kamienia i pobiegł na plażę, gdy tam dotarł rzucił się na Darka i przyłożył mu nóż do gardła Po czyjej jesteś stronie? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - A k*rwa myślisz po czyjej jak mnie ze statku wywalili z rozwalonym kopytem? Powiedział wściekły. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Patrzył mu prosto w oczy zamyślając się przez chwilę Ufają ci? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - Ale kto!? Krzyknął pytająco i stał się niewidzialny wymykając się od tamtego kucyka. Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Chaos słysząc że ktoś coś do niego mówi zachował milczenie, rozproszenie było by dla niego katastrofalne w skutkach. Mały kolec już się przewiercił i wyszedł za drzwi, kolec zmienił się klucz który dopasował się w dziurce i przekręcił, drzwi się otworzyły Chaos resztką swoich sił teleportował się za pirata i zaczął uciekać na pełnej szybkości Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Nie mam zamiaru cię zabijać, jeżeli nie jesteś po ich stronie... Powiedział, patrząc na statek i zamyślając się. Mógłbym ci pomóc z kopytem, ale widać, że nie chcesz. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - Ło na Celestię! Socks natychmiast wystrzeliła w uciekiniera próbując trafic w kopyto.Trafiła jednak jedynie w mały stołek który leżał nieopodal.Wybiegła za nim na pokład. - Orange fajne drzwi!Bardzo wytrzymałe! Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Dobra zapiszę się z własnej woli gdyż nudzi mi się. Podanie: Imię: Jacob Przezwisko: Śmierć Rasa: Pirat (Jednorożec) Historia: (Nieznana) Został znaleziony dryfujący na części wraku statku. Historia dotarcia na wyspę: Jacob został wyrzucyny ze swojego statku za niesłuchanie kapitania i próbowania wszcząć bunt oraz przejąc statek. Dostał szalupę i plecak z jego rzeczami. Po 8 dniach został wyrzucony na brzeg wyspy. Umiejętności: Szybkość, skradanie, walka oraz przetrwanie. CM: Czaszka ze wbitą kosą. Ekwipunek: (Maczeta balistyczna, bandaże, suche pożywienie [suchary i sproszkowana woda] x4) Proszę o jakieś wprowadzenie. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Przyniósł z jego osady parę desek za pomocą magii i zaczął budować dziwną konstrukcję Zobaczymy kto tu teraz kogo zniszczy Uśmiechnął się szyderczo Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - Kurk! Tunder! Rozległ się krzyk niedaleko domku Kruka. Dark miał rozwalone kopyto więc zostawiał krwiste ślady. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 jacob wchodzisz kiedy chcesz:P Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Skończył budować małą katapultę i otoczył ją polem energetycznym, która dezintegrowała wszystko co stykało się z nim Raczej jest bezpieczna... Mruknął do siebie, po czym wrócił do osady na drzewach i zaczął budować małą chatkę Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Jacob nagle się się obudził. Leżał na plaży. Rozejrzał się i wstał. Wyjął maczete i powiedział - No to zobaczymy czy ktoś tu mieszka. Ha ha... Po czym utykając wszedł w głąb lasu. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Zauważył, że kopuła ochronna wokół wyspy słabnie Czas poświęcić trochę energii... Znowu Powiedział do siebie, po czym jego róg zaświecił i w stronę nieba wystrzeliła z niego niebieska wiązka, widzialna niemal z całej wyspy Świetnie, to było dziwne, teraz każdy idiota wie gdzie jestem... Wytworzył wokół swojej małej osadki ścianę energetyczną, która w żaden sposób nie może zostać zniszczona. Gdy to zrobił, zemdlał jak zawsze po użyciu tego zaklęcia Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Jacob zauważył dziwne zjawisko i powiedział - O...okazja do zabawy Po czym biegiem ruszył w stronę zjawiska. Podknął się po drodze ale na szczęście nic sobie nie zrobił. Link do komentarza
Recommended Posts