Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Kiedy usłyszała stukot kopyt od razu wzięła swój miecz i oczekiwała na Dark'a aż przybędzie do jej kajuty. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Dark poszedł tam gdzie była Orange czyli przed jej kajutę. - Patrz kogo mam. Powiedział szeptem i połorzył przed Orange Tunder. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Kiedy Dark wszedł do kajuty od razu zamknęła drzwi kajuty i staneła przed drzwiami by uniemożliwić komukolwiek wyjście. Rozwiązała ją i rozbroiła przy okazji ją budząc. Witaj Tunder*uśmiecha się* Pewnie chcesz wiedzieć co tutaj robisz? Trzyma miecz w pochwie(bez skojarzeń). I wygląda na to jak by miała go zaraz wyjąć Dobrze się spisałeś Dark'u Flame. Weź bandaż z mojej szafki i zabandażuj se kopyto. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Budzi się, i zauważa, że wykrwawianie znacznie zwolniło, wstaje i zmienia bandaż, po czym siada na podłodze i odpoczywa Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Tunder sie obudzila. -Gdzie ja jestem. -Snow obejrzala sie. Zobaczyla Flame'a i Orange. Poczym zemdlala. Link do komentarza
Komputer Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chaos z nudów poszedł sobie infekować przyrodę wokół jego jaskini, kiedy robota była już prawie skończona poszedł napić się swojego wina. Wada infekcji była taka że tera dało się poczuć czarną magię na kilkanaście kilometrów Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Młoda przestań udawać no chyba że chcesz się z nią pożegnać. *krzyczy*Przyprowadzić mi ją! Po chwili do kajuty wchodzi Grape Jam. Tunder!*Krzyknęła* Obudź się. *próbuje się wyrwać* Młoda spokojnie albo stracisz coś zaraz. Grape Jam się uspokaja. Orange podchodzi do Tunder i podnosi wiadro z zimną wodą po czym na nią wylewa. No to mi opowiesz co nie co. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 -Widzę że plan wypalił Podeszła do Orange i Grape Jam -Lepiej się słuchaj bo naprawdę może być z tobą źle Powiedziała do Grape z sadystycznym uśmiechem Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 takie male pytanko orange jest sama w kajucie z darkiem i tunder to jak sie tam znalazłąś hehe:? Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Snow powoli odzyskuje przytomność. Co co się stało. Ej gdzie ja jestem! Krzyknęła Tunder próbując się wyrwać Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Nawet nie próbuj! Krzyknęła po czym podstawiła miecz pod gardło Grape Jam Tunder!*krzyknęła przerażona* Słuchaj młoda jeżeli chcecie być znów razem lepiej mi powiedz co chcę wiedzieć. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Tunder spokojnie. Powiedział owijając sobie kopyto bandażem. - Krwawienie powoli ustaje. Powiedział nosem. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ty głupku. Wypatroszyłabym cię gdybym miała możliwość. Snow targała się na wszystkie strony. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Widzę że po dobroci się nie da więc powiedz papa swojej siostrze. Po czym zaczęła udawać że podcina gardło Grape Jam tak by Tunder się uspokoiła. N-nie!*zaczęła płakać* To co uspokoisz się czy mam ją zabić? Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Tunder ucichła ze łzami w oczach i zaczęła beczeć. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Otworzyła drzwi i jest w środku XD. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Socks usłyszała jakieś dźwięki w kajucie Orange.Zaciekawiona zapukała w drzwi kajuty i otworzyła drzwi. - Cześć szlach...Orange co tu się dzieje na Celestię?! Nie spodziewała się że będzie musiała "coś wykombinować" tak szybko. - Cholera muszę to jakoś uspokoić. Dodała w myślach. - Orange przestań w tej chwili.Każdy wie że jej nie zabijesz.Jest ci potrzebna. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Dark wstał. - Opanuj się Tunder. Powiedział i podszedł pod lewą ściankę kajuty i usiadł opierając się o ścianę. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Tunder siadaj na krześle. Wyprowadzić mi stąd Grape Jam. Grape Jam została odprowadzona do celi. Orange siada na krzesło i odkłada swój miecz na stolik. Słuchaj nikt cię tutaj nie zabije powiedz mi tylko ci chcę wiedzieć. To więc przestań płakać i mów. Gdzie ma cie swoją kryjówkę i gdzie jest wioska tubylców. Odpowiedz mi na to a spotkasz się z siostrą. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Nie wiem gdzie jest wioska. Kruk nam nie mówił. Powiedziała Snow po tym jak usiadła na krześle. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Chwilę rozmyśla po czym powtarza swoje pytanie. Dobra to powiedz mi gdzie macie swoją kryjówkę w takim bądź razie. Link do komentarza
eragon333 Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Tam. Powiedziała Snow poczym pokazała na miejsce przez małe okienko. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Dobra Orange już wiesz gdzie ta kryjówka.Teraz może je wypuścisz? Socks schowała kopytko.Powoli wyciągała pistolet. Link do komentarza
Insane Brony Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Zjechał po pniu drzewa, po czym zauważył, że krwawienie zostało całkowicie powstrzymane przez bandaż Na wszelki wypadek nie zdejmę tego... Powiedział do siebie, po czym opuścił swoją małą osadę i zaczął iść głębiej w stronę lasu Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Spogląda na Socks. Czy ty mi rozkazujesz mam ci przypomnieć kto jest starszy rangą! Wyprowadzić mi Tunder do celi Grape Jam Po czym Tunder zostaje wyprowadzona ale nim wyprowadzono ją z kajuty. Nie próbujcie żadnych głupich sztuczek. I podeszła do Socks chwytając ją za kopyto którym próbowała wyjąć pistolet. Uderzyła ją w brzuch i przewróciła rozbrajając ja z pistoletu. Ty zdradliwa gnido!*krzyknęła* Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 - Zdradliwa gnido?Ja ci po prostu doradzam co powinnaś zrobić.A ten pistolet to po to żebyś jeszcze nic nie zepsuła. Powiedziała odpychając od siebie Orange. Link do komentarza
Recommended Posts