Jake Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Tina uśmiechnęła się i powiedziała - Zrobię imprezę i będziemy się bawić całą noc. Całą noc we dwoje Tina zaczęła marzyć Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez jacob.zvierz Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Green ustawił kolejne kamerki w korytarzu i przy kolejnych drzwiach.Usiadł znowu w fotelu i ustawił na podpórce swój panel sterujący.Miał podgląd do wszystkich czterech kamer,więc monitorował całą sytuację.Zaczął znowu przeglądać dokumenty. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Dark wstał i pomyślał by pójść sobie nad wodę. Pobiegłem tam i szybko ominąłem Orange i Tinę, kiedy dotarłem na plaże wszedłem do wody i zacząłem pływać. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Po chwili wyszła z Tiną na plażę i spojrzała się na Dark'a i coś widziała w oddali. Hej Dark...Dark! Wyłaź z wody rekin!! Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tina usiadła i patrzyła się na Darka. Powiedziała - Na razie nic mu nie grozi...to chyba krokodyl Po czym spojrzała się na swoje kopyta i dodala - Hmm...jak dawno o nie nie dbałam... Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Orange spojrzała się na Tinę i zachichotała. *szept* Cicho współpracuj...chcę go tylko nabrać.*zaśmiała się cicho* Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tina spojrzała się na Orange i uśmiechnęła się. Wrzasnęła - Przecież to...to..nie to nie kraken...to rekin... Po czym spojrzała się na wodę i włożyła kopyto. Syknęła - Cieplutka Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Sluchalem jak Orange krzyknela ze rekin do mnie plynie. - Bedzie zabawa Po czym zanurzylem sie pod wode. Link do komentarza
inka2001 Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Ruffian przeraziła się. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 (Jedno zdanie.Trzy słowa.Dwadzieścia liter.Cztery znaki interpunkcyjne. Jedynie to udało mi się wywnioskować z twojej wypowiedzi .-. ) Link do komentarza
Recommended Posts