MiszaPL Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Witam! Jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam 13 lat. Bardzo bym chciała pokazać tu moje prace, które ktoś szczerze skrytykuje. Kucyki rysuję pół roku, a koloruję gdzieś od kilku tygodni. Na początek dam tylko 3 prace. Już nie przedłużając, oto one:Jest to pierwszy rysunek, w którym tylko światło jest źle położone. Mimo to, jestem z niego zadowolona. Miły dla oka, nie jest jednak czymś wyjątkowym. Była to moja kolejna lekcja cieniowania. Jest to mój OC, Lively Mind. Pierwszy raz użyłam tu kolorowych cienkopisów. Jak ja jestem z niej zadowolona, to tego nie da się wyobrazić! To chyba tyle w moim poście. Mam nadzieję, że chociaż trochę się wam spodobały. Następnym razem spróbuje dać więcej prac. Życzę miłego dnia i Pozdrawiam! DODATEK: Pomyślałam, że skoro niektórzy polubili moje prace, to dam link na mój DeviantArt. Proszę:http://klarapl.deviantart.com/ PS. Jestem tak samo KlaraPL jak i MiszaPL. DODATEK 2: Specjalnie chcę pokazać wam, jak kiedyś szkicowałam kucyki. Uwaga, bo możecie nie uwierzyć. Smutna Fluttershy. Rainbow Dash. DODATEK 3: Oto daję wam requesty dla Swahili, Violet Star i Mrs. Octavia. Mam nadzieję, że nic nie zepsułam. Dla Violet Star Dla Swahili Dla Mrs.Octavia Znowu dla Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Mi rysunki bardzo się podobają, masz oryginalny styl, a w końcu oryginalność i talent najważniejsze. Ty posiadasz obydwa Czekam na kolejne świetne prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Mi rysunki bardzo się podobają, masz oryginalny styl, a w końcu oryginalność i talent najważniejsze. Ty posiadasz obydwa Czekam na kolejne świetne prace Dziękuję! Miło mi to słyszeć. Po twojej reputacji przypuszczam, że to bardzo duży komplement. Jak będę miała czas, to zrobię o wiele więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ostatni chyba nie ma szyi. Ogólnie jest ładnie. Przyjmujesz requesty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ostatni chyba nie ma szyi. Ogólnie jest ładnie. Przyjmujesz requesty? Mogę zacząć Będzie to dla mnie dobra lekcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 twe rysunki są piękne !!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 twe rysunki są piękne !!!! Dziękuję! Widzę, że coraz więcej osób komentuje moje dzieła. Na DA mało było opinii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Gratulacje ! Masz talent koleżanko ! Piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Gratulacje ! Masz talent koleżanko ! Piękne Miło mi to słyszeć(po raz kolejny)! Nie mam już co odpisywać wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Super rysujesz, to ja w twoim wieku.....brrrr strach pomyśleć jakie maszkary rysowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Super rysujesz, to ja w twoim wieku.....brrrr strach pomyśleć jakie maszkary rysowałam. Hehe... kiedy zaczynałam, to też były okropne, ale rozdawałam w mojej klasie. Trzeba doskonalić swoje umiejętności, a do tego przydać się może jeszcze odpowiedni krytyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Twoje rysunki są wspaniałe! Masz bardzo fajny styl rysowania, który mi się bardzo podoba. Mam do ciebie przeogromną prośbę narysuj proszę moją OC! Tutaj masz miniaturę. Jeśli nie masz czasu czy coś to rozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Twoje rysunki są wspaniałe! Masz bardzo fajny styl rysowania, który mi się bardzo podoba. Mam do ciebie przeogromną prośbę narysuj proszę moją OC! Tutaj masz miniaturę. Jeśli nie masz czasu czy coś to rozumiem. Pff... Czas to ja zjadam na śniadanie, obiad i kolacje! Czasami jestem tylko na małej diecie. Mogłabyś mi podać imię OC to wrzucę na DA. PS. Już jest w robocie, ale prawdopodobnie jutro będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 To ja poproszę o moją OC, Azure Flame. Tu jest jej wygląd: 1 2 3. I jeszcze znaczek: CM. Nie sprawi ci to chyba problemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 To ja poproszę o moją OC, Azure Flame. Tu jest jej wygląd: 1 2 3. I jeszcze znaczek: CM. Nie sprawi ci to chyba problemu? Oczywiście, że nie, ale niestety będziesz musiała poczekać. Robię już OC dla Violet Star. Postaram się jak najszybciej, lecz nie będzie łatwo, bo we wtorek jest sprawdzian z angielskiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Spokojnie, mogę poczekać. Wiem jak to jest, ja jutro znowuż mam z historii. Powodzenia w rysowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Ho! Ho! HOOOOOO! A któż tutaj zawitał? :0 Pokazałaś tutaj swoje (jak na ten czas) trzy najlepsze prace jakie pamiętam! Szkoda , że nie dałaś do porównania swoich pierwszych obrazków :( Jednak też wielka szkoda ,że nie skonsultowałaś się ze mną przed kupowaniem cienkopisów ,bo osobiście bym poleciła flamastry ...dobre są jeżeli chodzi o ćwiczenie na nich lineartów i masz wtedy większa game kolorów. Ćwicz ,koloruj, bierz requesty ,albo może lepiej art trades! (Ty komuś rysujesz daną postać ,a druga persona ma Ci się odwdzięczyć tym samym) ...Jednak widzę ,że masz jeszcze czasami problem z dociskaniem zbyt mocno ołówka ..odbija się to przy kolorowaniu .. Jak przyjadę muszę Cię oduczyć tego nawyku :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Ho! Ho! HOOOOOO! A któż tutaj zawitał? :0 Pokazałaś tutaj swoje (jak na ten czas) trzy najlepsze prace jakie pamiętam! Szkoda , że nie dałaś do porównania swoich pierwszych obrazków :( Jednak też wielka szkoda ,że nie skonsultowałaś się ze mną przed kupowaniem cienkopisów ,bo osobiście bym poleciła flamastry ...dobre są jeżeli chodzi o ćwiczenie na nich lineartów i masz wtedy większa game kolorów. Ćwicz ,koloruj, bierz requesty ,albo może lepiej art trades! (Ty komuś rysujesz daną postać ,a druga persona ma Ci się odwdzięczyć tym samym) ...Jednak widzę ,że masz jeszcze czasami problem z dociskaniem zbyt mocno ołówka ..odbija się to przy kolorowaniu .. Jak przyjadę muszę Cię oduczyć tego nawyku :> Dz-Dzięki za komentarz! Miałam nadzieję, że ktoś ze znajomych mnie tu znajdzie! A mam takie małe pytanko... Czy gdybyś mogła, to byś do mnie przyjechała w sobotę? Bardzo by mi na tym zależało. PS. Dodasz mnie na Skype? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Miałaś szczęście , że weszłam ,bo zazwyczaj nie odwiedzam nowych tematów w fanartach Co jak co ,ale na nadal czekam na jakiś Twój stary obrazek. Dobrze by było gdybyś wstawiła jakiś stary i nowy do porównania.. może to by zmotywowało innych początkujących do przyjmowania krytyki? Uważam ,że jest to rewelacyjny pomysł. Rób też tutaj często aktualizacje w tym temacie i możesz oczywiście podać innym link tutaj do Twojego DA C: Mogę wpaść w sobotę tam do was do Będzina ...z tego co mi wiadomo Tom będzie zajęty w ten weekend. Niestety na Skype nie mogę Ciebie dodać :( ...obecnie mieszkam u niego ....a on starsze lubi mnie irytować i głupio wcinać się w rozmowy :\ Będę w sobotę to pogadamy c: P.S następnym razem takie pytanka to mi dawaj w komentarzach do profilu..Jesteś nowa i raz moglo się zdarzyć ,ale obie zrobiłyśmy mały off topic teraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Mi się podobają ^o^ Mogłabyś mi narysować moje 2 oc? Golden fly- http://golden-fly.deviantart.com/art/Golden-Fly-Reference-345506253?q=gallery%3Agolden-fly%2F42487352&qo=7 i Hungary (zielony kucyk >3<) http://golden-fly.deviantart.com/art/PruHun-363703954?q=gallery%3Agolden-fly%2F37733263&qo=4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Mi się podobają ^o^ Mogłabyś mi narysować moje 2 oc? Golden fly- http://golden-fly.deviantart.com/art/Golden-Fly-Reference-345506253?q=gallery%3Agolden-fly%2F42487352&qo=7 i Hungary (zielony kucyk >3<) http://golden-fly.deviantart.com/art/PruHun-363703954?q=gallery%3Agolden-fly%2F37733263&qo=4 Postaram się, ale na prace będziesz trochę czekać. Mam narysować już jeden OC, ale sądzę, że jeżeli nie będzie żadnych trudniejszych sprawdzianów/kartkówek w szkole to spokojnie zrobię jeszcze w tym tygodniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Miszo dlaczego nie umieściłaś tego dzisiejszego obrazka z DevianArt tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Miszo dlaczego nie umieściłaś tego dzisiejszego obrazka z DevianArt tutaj? Przepraszam :( Już zaraz wstawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaPL Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Oto mój collab zrobiony wspólnie z OttonandPooky. Ta praca to moja nowa znajoma jako kucyk. Oto on: PS. Wszystkie requesty jakie zrobiłam zostały wstawione na początek. Często dodawałam, ale nikt tego nie zauważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Musze przyznać ,że obrazek ładnie wygląda nawet po zeskanowaniu c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts