L'estaca Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 (edytowany) Zostałeś w nocy złapany przez Zwiadowcę Mestię. Była niska, ale silna, szybka, zwinna, tajemnicza i co najważniejsze mądra -Jesteś jeszcze młody 14 lat masz, lecz widzę w tobie szczerość a zarazem spryt, dobroć i odwagę, szczodrość i zwinność, szybkość. Decyzja należy do ciebie czy zostaniesz moim uczniem... ``````````````````````````````````` Mestia - Zawiadowca wyższej rangi Lucy - Niewiadoma Marcin - Niewiadomy Cień - Niewiadomy Jacob - Niewiadomy Mordimer - Niewiadomy Victoria - Niewiadoma `````````````````````````````````` Jeśli chcesz dołączyć Napisz imię i swoje cechy. Czekam na ciebie, ale czy jesteś dobrym kandydatem? (Na podstawie powieści ,,Zwiadowcy'') Info: Jest kilka rang: Niewiadomy - nie wiadomo co z nim będzie, czy się nadaje. Najniższa ranga Uczeń zwiadowcy - należy do Zwiadowców, ale zawsze to tylko uczeń... Początkujący Zwiadowca- To już pełnoprawny zwiadowca, lecz niedoświadczony Zwiadowca - Doświadczony, pełnoprawny zwiadowca Zwiadowca wyższej rangi - bardzo mądry, doświadczony, wykwalifikowany zwiadowca, a takich najmniej. Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Bećka Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Marcin Cechy szybki mądry zwinny dobry miły silny pomysłowy cierpliwy i wytrwały PS. bardzo lubię tą powieść (serię powieści) Link do komentarza
Angdey Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Imię: LucyCechy: Rozmowna, szczera, opanowana, spokojna, zaskakująca, sprytna i spostrzegawcza. Zwykle boi się wielu rzeczy, ale w nagłych przypadkach charakter strasznie jej się zmienia. Niezwykle wytrwała i uparta. Nienawidzi słuchać rozkazów i kiedy robi coś z własnej woli, bardziej się stara. Ma duże poczucie humoru. Czasem jest wredna. Jeśli kogos nienawidzi, to ukrywa to. Wydaje się być słaba, ale wbrew pozorom jest silna.Wygląd: Jasna cera, szare oczy, najczęściej związane w kucyka długie, brązowe włosy. Szczuplejsza i niższa od rówieśników. Link do komentarza
L'estaca Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -Witam was Lucy i Marcinie, zapraszam do naszej chatki - Mestia wyłoniła się tak, że jej nikt nie zauważył, pokazała ruchem ręki - to wasz pokój - uczniowie wiedzieli już, że nie będzie to łatwa nauka... -Chyba nie przeszkadza wam to, że macie wspólny pokój, właściwie to nie może wam to przeszkadzać... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Imie: Cień Cechy: Dobrotliwy, uprzejmy, szybki, potrafi znikać(z tąd przydomek Cień), umie posługiwać się w poziomie mistrzowskim wysuwanymi sztyletami i szybko strzelać z łuku, umie się posługiwac logiką w najtrudniejszych sytuacjach, nie lubi tworzyc sporów. Umię się bardzo dobrze podkradać. Wyglad: Twarz ma zasłanieta do oczu, długie czarne włosy, czerwone jak krew oczy. Całe ciało ma obandarzwane szarym bandarzem, skurzane spodnie na nogach, czarne nagolemniki na nogach, na rękach czarne karwasze i czarna lekka zbroja skurzana. Płaszcz z kapturem na plecach. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Imię: Jacob Cechy: miły, tajemniczy, honorowy oraz lubi podrywać dziewczyny Wygląd: Niestety jego twarz jest zawsze schowana za stalową maską. Na jego lewej ręce widać bandaż. Link do komentarza
kameleon317 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Imię: Mordimer Cechy: inteligentny, świetny taktyk, muskularny, umiejętności w posługiwaniu się maczetą, lojalny i honorowy Wygląd: młodzieniec ubierający się w kapeluszach i płaszczach. Blizną przechodzącą przez prawe oko. Skończyłem na 6 książce(nudy) więc proszę o wyrozumiałość ze znajomością uniwersum. Pisane na komórce. Nigdy więcej. Link do komentarza
L'estaca Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 -Witam. Rozgośćcie się w sowich pokojach. Możecie się dobrać dwójkami. - znowu Mestia się wyłoniła i znikła z taka sama szybkością, wracając do swoich spraw. -Zbiórka za pół godziny, wykorzystajcie dobrze czas wolny. Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Pomyślałem kurcze będzie ciężko ale dam radę nie po to się tu wlekłem żeby iść od razu do lasu i tam zostać... więc powiedziałem. -Jeśli chcecie ze mną spać w pokoju weźcie łóżko ja śpię na podłodze. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jacob rozejrzał po tym luksusowym pokoju gdyż zawsze żył w 20 razy gorszych pokojach. Powiedział - Jakby co to ja idę na łóżko. Nie chce być od razu chory od wyziębienia... Dodał w myślach "i bolących pleców..." Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Więc będę spał z Jacob'em zobaczymy czy jest miły czy raczej będzie mnie denerwował... pomyślałem może się z nim przywitam? -Witaj Jacob'ie. Powiedziałem na powitanie sądzę, że powinienem się z kimś zaprzyjaźnić. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jacob spojrzał się na ogiera który się z nim przywitał. Jacob uśmiechnął się pod swoją żelazną maską i powiedział przyjaźnie - Witaj eee... Jacob zaczął myśleć i dodał w końcu - Marcinie...? Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dziwnie się poczułem ale odpowiedziałem z odwagą. -Tak jestem Marcin miło mi cię poznać. Link do komentarza
L'estaca Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 -Kto powiedział, że śpi na podłodze? Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Zdziwiłem się bo się bałem ale byłem dalej odważy i powiedziałem -Ja Powiedziałem donośnym tonem w którym nie było strachu ale w duchu bardzo się bałem Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Cień popatrzył zmęczonym wzrokiem po wszystkich. - Ustawiamy warte czy śpimy wszyscy, jak coś moge pilnowac was w nocy bo to ją bardziej wole od dnia. - Spojżał na Mestie. Link do komentarza
L'estaca Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 -Nie potrzebujemy wart. To, że stoi jedno łóżko, nie znaczy, że jest jedno. - Mestia powiedziała to bardzo powoli zajęta czytaniem jakichś dokumentów. Link do komentarza
Angdey Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 -W takim razie gdzie jest reszta?- spytałam niepewnie odzywając się po raz pierwszy. Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Zdziwiłem się, że nic sobie z tego nie zrobiła więc byłem odważny i zapytałem..... -Za ile minut będzie zbiórka? Bo patrząc na słońce widzę, że zostało 5 minut. Nie wiem czy powinienem być taki odważny ale chcę jak na pierwszy dzień wyjść jak najlepiej nie wiem czy to mi się uda... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 - Dobrze, ide spać. Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 -Witaj Lucy jak się miewasz? I ogólnie miło mi cię poznać jestem Marcin chyba Mestia powiedziała ci o mnie? Dodałem -Dobranoc Cień *** Chyba się położę pomyślałem w myślach i położyłem się na twardej podłodze w sumie było mi wygodnie lepiej niż na liściach w lesie a tak naprawdę nie lubię spać na łóżkach jeszcze powiedziałem. -Dobranoc Link do komentarza
L'estaca Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 -Czy ktoś powiedział, że już koniec zbiórki? - Mestia wstała z drewnianego krzesła i zastała tylko Lucy. Była młodą kobietą, mającą najwyżej 38 lat. Lucy mogła też zauważyć cienkie blond włosy wystające spod płaszcza i opaloną lekko cerę. Szła praktycznie bezszelestnie, lecz gdyby się wsłuchać słychać było trzeszczenie podłogi. Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dobrze, że nie spałem i energicznie się ponoszę mówiąc -Ufff myślałem, że nie będzie dzisiaj zbiórki Link do komentarza
Angdey Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 - Mam ich obudzić, pani Mestio?- spytałam. Mestia wydawała się być nie do końca usatysfakcjonowana ze sposobu zwracania się do niej. Marcin zerwał się z podłogi i podszedł do drewnianej ławy. Link do komentarza
cinek012002 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 -Tak lepiej ich obudź Link do komentarza
Recommended Posts