Dead Radio Man Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 - Co jeszcze ćwiczymy - Zapytał się Cień - Chciał bym już wyjechać na jakąś misje. Pewnie potrfa jakiś czas zanim wyruszymy na jakąś. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Jacob wdrapał się na drzewo i ułożył na gałęzi. Powiedział - To ja sobie poleżę Po czym zaczął bawić się swoim sztyletem. Link do komentarza
L'estaca Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 -Co to wakacje, nie zabrałam was tu, żebyście myśleli o misjach, których na razie nie ma , przynajmniej dla uczniów, i skakali po drzewach - powiedziała ze frustracją - Do roboty! - wskazała na łuk, któegoś z uczniów Link do komentarza
Jake Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Jacob zleciał posłusznie z drzewa i powiedział do siebie - Ale mi się nudzi...ćwiczenia są mało interesujące jak teraz Link do komentarza
L'estaca Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 -Ćwiczenia czynią mistrza... Link do komentarza
Jake Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Jacob prychnął - Ale jest ich dużo...a teraz poznaliśmy dopiero 2 ćwiczenia... Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Zza mesti wyszła ruda dziewczyna niskiego wzrostu. Spojrzała na wszystkich znajdujących się w pobliżu bez emocji. - Witam - rzuciła. Link do komentarza
Jake Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Jacob od razu ukłonił się oraz zdjął kapelusz. Powiedział - Witam... Po czym rozprostował się i spojrzał miło na dziewczynę. Link do komentarza
L'estaca Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 -Witam. Pewnie chcesz do nas dołączyć? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 - Z innego powodu bym tu nie przychodziła, prawda? - zapytała. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Jacob zmierzył ją wzrokiem i powiedział - Chyba tak... Po czym spojrzał się na Mestie i zapytał - Tak? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - Nie wygląda źle - Powiedział Cień patrząc na nową jednym okiem, drugie miał zamknięte - Może dzisiaj na kolacje zrobimy sobie placki z jabłkami, co? Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Jacob kiwnął głową na znak zrozumiania. - Aha... Po czym spojrzał się na Mesie i spytał - I co teraz? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 - Właśnie, co teraz? Czy moim zadaniem będzie stanie w miejscu niczym strach na wróble? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - A ja lubie placki - Powiedział Cień, dało się słszeć w jego głosie nutkę żartu - To co teraz pani kapitan - Powiedział Cień. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 -Może koleżanka zademonstruje strzelanie z łuku i rzucanie nożem? - Wskazała na Cienia i Jacoba i dorzuciła - Tym razem wam daruję, idźcie zrobić kolację. Link do komentarza
cinek012002 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ja mogę to zrobić Powiedziałem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Wróciłem YaY Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Jacob uśmiechnął się i powiedział - Czas na Sta`de` sa czyli kanapki...skąd wziąłem te słowa...? Po czym zaczął iść do kuchni Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 - Ja zrobię placki z jabłkami - Powiedział Cień - Umiem zrobić nawet nieźle wychodzą. Po czym Cień zaczął się przygotowywaniem placków. Zrobił narpiew ciasto potem obrał jabłka i dodał do ciasta smarząc na patelni. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Jacob spojrzał się na jajka i w jego głowie pojawił się przepis: Składniki 6 JAJ 250 G BOCZKU WĘDZONEGO 250 G PIECZARKÓW DWIE ŁYŻKI OLIWY SÓL I PIEPRZ DO SMAKU PĘCZEK SZCZYPIORKU 1 ŁYŻECZKA PRZYPRAWY CURRY Przygotowanie POKROIĆ BOCZEK W SŁUPKI OK. 1 CM POKROIĆ PIECZARKI W PLASTRY WLAĆ NA PATELNIE 2 ŁYŻKI OLIWY I WRZUCIĆ POKROJONY BOCZEK I PIECZARKI DODAĆ CURRY SMAŻYĆ DO ZRUMIENIENIA WLAĆ ROZMĄCONE JAJA Z POSIEKANYM SZCZYPIORKIEM DODAĆ SÓL I PIEPRZ DO SMAKU -------------------- Po chwili na talerzach pojawiła się tradycyjna jajecznica na boczku z pieczarkami. Jacob położył je na stole dodając do każdej jajecznicy odrobinę szczypiorku i obok kanapki z masłem. Powiedział - Gotowe Uśmiechnął się i spytał się Cienia - Wołać ich? Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez jacob.zvierz Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 -Proszę... - Mestia powiedziała do Marcina - tylko szybko Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 - Placki z jabłkami są prawie gotowe, jeszcze odpowiednia ilość cukru pudru i będzie .... - Cień wginał się nad plackami ostrożnie posypując je cukrem pudrem. - Teraz są idealne - Powiedział Cień wskazując na ogromny talerz z plackami z jabłkami. - Smacznego - Cień nałożył dla siebie trochę i usiadł w rogu stolika. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Jacob wrzasnął - Ee...obiad na stole!!! Po czym siada na stoliku obok Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Mestia bezradnie opuściła ręce -Dokończymy jutro Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - Nie potrafię rzucać do celu nożem i nie umiem strzelać z łuku - powiedziała bez emocji dziewczyna. Ruszyła jednak za wszystkimi obecnymi. Kolejna noc w zimnie jej nie pociągała. Link do komentarza
Recommended Posts