Gypsy Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 No wiesz perfumy z pod pachy raczej trudno stworzyć, nie wiem do końca jak się robi takie perfumy, ale chyba wyciska np: sok z owoców, kwiatów, miesza się różne zapachy czy coś. Ale jak wyciągnąć zapach z pach? P.S Jakoś nie wyobrażam sobie go przy stole alchemicznym w końcu Blue Pegasus mają latający statek , bardziej jakieś laboratorium albo zaklęciem je tworzy http://mlppolska.pl/watek/5764-fairy-tail-quiz/ Link do komentarza
Spinwide Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Może chodzi o pot...? Proponuję zmienić temat...ten jest...przerażający... Link do komentarza
Clouds Slasher Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 MEN! Perfumy tej rozmowy nie pachną dobrze! Men. Świetny motyw spotkania Ichia-sama z Nichia-sama. Men. Otaczają ich perfumy przyjaźni! Link do komentarza
Gypsy Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Z którego odcinka pochodzi to zdjęcie bo już nie pamiętam? Link do komentarza
Spinwide Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 "Przerażająca,Niewidzialna Lucy!" czy jakoś tak, nie jestem pewien. Link do komentarza
Gypsy Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Ano fakt jak mogłem nie skojarzyć Link do komentarza
Sosna Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 ale opis spotkania Ichii z Nichią był po prostu epicki Link do komentarza
MiXer Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Było to moje drugie anime, więc traktuje je z większym sentymentem niż inne ^^.W Fairy tail jest, jak już wcześniej powiedzieli moi koledzy, świetna kreska. Muzyka, nie tylko W op/en jest fajna, ona jest fajna w każdym momencie anime... Historia jest świetna, Lucy ma fajne... Fabułą jest świetna, i nie mogę się doczekać kontynuacji . Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez MiXer Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 MiXer, nie owijajmy w bawełnę. Mogłeś po prostu napisać, że ilość fanserwisu w FT balansuje na granicy Ecchi(przynajmniej ja tak uważam). Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Może dlatego, że po tym wszystkim można to by pełnoprawnie nazwać Ecchi? Swoją drogą zabawne. Fanserwis wszędzie, ale krew i walkę cenzurują najmocniej jak się da. (Patrz walka Erza vs Azuma) Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Nie wiem czy ktoś już to wstawiał, ale muszę się tym podzielić ;3 Link do komentarza
Sosna Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) a no cenzurują krew i walkę bo chyba w Japonii uważają,odwrotnie niż w Ameryce, że pokazać cycka to nic takiego a z pokazaniem krwi to już jest gorzej Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez sosna564 Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 a no cenzurują krew i walkę bo chyba w Japonii uważają,odwrotnie niż w Ameryce, że pokazać cycka to nic takiego a z pokazaniem krwi to już jest gorzej ...czy mam tutaj wstawić filmik "Anime gore?" Właściwie to nie rozumiem, czemu faktycznie w Fairy Tail tak cenzurują krew (jak zobaczyłyśmy z Sokiem w filmie FT krew to było jedno wielkie "WTF!?"), ponieważ "cenzura ze względu na dzieci" to słaby pretekst jeżeli zwrócić uwagę na fanserwis. Link do komentarza
Sosna Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 znaczy jeżeli chodzi o to konkretne anime bo w pozostałych się tego nie wystrzegają Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Widziałem raz pewien cytacik co do cenzury Zachód: GoRe- good Sex-Bad Wschód: GoRe-Bad Sex- Good Ew. na odwrót, nie pamiętam już. Widać jest w tym więcej prawdy niż myślałem. Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez Spinwide Link do komentarza
MiXer Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) Może dlatego, że po tym wszystkim można to by pełnoprawnie nazwać Ecchi? Swoją drogą zabawne. Fanserwis wszędzie, ale krew i walkę cenzurują najmocniej jak się da. (Patrz walka Erza vs Azuma) Ej no chwila, to że w anime u kobiet są duże ... Pewne części ciała ekhem... Nie znaczy to, że anime jest ecchi. Pełnoprawnym ecchi można nazwać takie Kodomo no Jikan, ale to już graniczy nawet z loliconem.Nie, ono jest loliconem. Ale było takie sweet, że nie mogłem się oprzeć Fairy Tail jest takim anonsem, jeśli chodzi o określenie jego typu.Są nawalanki, lekkie zboczenie, może nawet ociera się troche o romans... Ale tak ogólnie jest takim rodzajowym kundlem. Propo, podobno kontynuacja fairy tail bedzie w wakacje, orientuje się ktoś może? Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez MiXer Link do komentarza
Gypsy Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Wiem, że 18 czerwca ma wyjść nowa OVA, ale kiedy będzie oryginalna seria kontynuowana to nie wiem Link do komentarza
MiXer Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Szkoda.Ostatnio(jakieś pięć miechów temu), w anime24 mówili, że być może FT czeka taki sam los jak bleacha, autorom znudzi się męczenie ręki nad kartką i skończą serię Link do komentarza
Gypsy Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Nie to raczej nie wchodzi w grę Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Bleach nie jest zakończony a WSTRZYMANY. Anime dogania mange, nie mają scenariusza, więc wybór: Bawić się jak Naruto, albo wstrzymać serię. FT poszło w ślady Bleacha, WSTRZYMAŁO. Wybielacz jeszcze będzie puszczany z tego co słyszałem, FT także potwierdzono, że powróci. Wystarczy poczytać fora, to taki problem? Link do komentarza
MiXer Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Bleach nie jest zakończony a WSTRZYMANY. Anime dogania mange, nie mają scenariusza, więc wybór: Bawić się jak Naruto, albo wstrzymać serię. FT poszło w ślady Bleacha, WSTRZYMAŁO. Wybielacz jeszcze będzie puszczany z tego co słyszałem, FT także potwierdzono, że powróci. Wystarczy poczytać fora, to taki problem? Jedyne forum na jakie mam czas to to Link do komentarza
Flutteryay Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Zawsze można wyguglować. Also, bardzo podobała mi się kreska w filmie. Ciekawa jestem, czy jeszcze kiedyś zrobią FT w takim stylu. Chociaż pewnie rysowania więcej. Link do komentarza
Spinwide Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Mi szczerze jedyne co przeszkadzało w kresce filmowej, to nienaturalnie przypakowany Gray. Wyglądał na grubego Zwykle nie gapie się na facetów (BEZ PODTEKSTÓW !) ale jako, że Gray się ciągle rozbiera PLUS to że narysowali mu takie mięśnie na brzuchu że wygląda trochę jak kolumna, to nie dało się tego pominąć. Link do komentarza
Gypsy Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Pewnie, że tak. Prawie się poryczałem w tedy. Myślałem, że Erza naprawdę zginęła. Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Czegoś takiego nie da się zapomnieć :< Link do komentarza
Recommended Posts