Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 1. Gronostaj w koronie jedzący frytki 2. Gronostaj bernardyn 3. Gronostaj Raindrops 4. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121002162913/mlp/pl/images/e/eb/Rarity_Z.jpg 5. Gronostaja mnie xD (Tutaj utrudnione. Nie wiesz jak wyglądam xD) 6. Gronostaj Celestia 7. Gronostaj Zecora 8. Wielki gronostaj marchewka niszczący miasto 9. Gronostaj koszatniczka 10. Gronostaj niebieski królik w kąpielówkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Gronostajowa wersja tego: http://mlppolska.pl/uploads/profile/photo-311.jpg?_r=1367092690 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Narysuj Kathostaja liżącego Dżemostaja I jeszcze... Hmm... Może Hope Estheim, ale dorosła wersja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Rosyjskiego gronostaja w bazie kosmicznej na marsie, który jest w pojeździe, który wierci głębinowe otwory do wydobywania niebieskiej benzyny. O_O ładne to może gronostaja prosię? Ja bym chciał 4. Gronostaje 1. Ninja 2. Steve Jobs 3. Mark Zuckerberg 4. Robert Burneika 1. 2,3,4 <-- Jak takie postacie chcesz, to najpierw oficjalną zgodę załatw . Inaczej ani mi się nie będzie chciało, ani nie będzie to legalne 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Jak masz ochotę kapitanie to i narysuj gronostaja-Red'a<mnie >. Wiem mogę tego żałować, ale co tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ten gronostaj Szynka krakowska Mnie rozwalił xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 zamawiam gronastaj w masce jaśia fasolki x1 ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 No dobra... Dla mnie ,,Gronostaj- Władca Piekieł" No hai, pewnie się nudzisz więc kolejne zamówienia xD 1. Gronostaj IL2 2. Gronostaj powiadomienie na steam 3. Gronostaj po imprezie 4. Gronostaj Hayate 5. Gronostaj na bombie atomowej zrzucanej nad morzem o zachodzie słońca, w tle UFO i Yeti. 1. 2. 3. 4. 5. Narysuj borsuka. Tylko gronostaje. To dobrze. Zdjęcie było robione przeze mnie. I jakiś gościu do mnie podchodzi w realu i mówi: "A co jak ptasiej grypy dostaniesz?" xD I nowe zamówienie BU HA HA! Już wcześniej miałam poprosić. Lekko przerażać - to cię przerazi bardziej. Chcę 2 gronostaje. 1. Gronostaj jedzący łapę drugiego, a obok kocioł w którym leży reszta tego jedzonego. *taaak to gronostaj kanibal* 2. Gronostaj przykuty do skały i drugi gronostaj ze skrzydłami wyrywający mu wątrobę. *mit o Prometeuszu* Jestem szurnięta wiem. :9QuUw: To ci wyślę na PW, bo Gore, i to potem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 No to inny quest. Dżem-gronostaj ;D Oooo! I wiem! Gronostaja opłakującego Warmena ( ;_>[*] ___[] 1. 2. Dzisiaj dostaniecie tylko te dwa, bo rozpoczynam dziś sesję z One Piece Nie martwcie się, jutro gronostajów będzie więcej 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atakujonc Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Parę zamówień ode mnie 1. gronostaj-kartofel obierający ziemniaki 2. gronostaj na motorze 3. gronostaj Geek 4. gronostaj Zawodnik MMA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 1. Gronostaj w koronie jedzący frytki 2. Gronostaj bernardyn 3. Gronostaj Raindrops 4. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121002162913/mlp/pl/images/e/eb/Rarity_Z.jpg 5. Gronostaja mnie xD (Tutaj utrudnione. Nie wiesz jak wyglądam xD) 6. Gronostaj Celestia 7. Gronostaj Zecora 8. Wielki gronostaj marchewka niszczący miasto 9. Gronostaj koszatniczka 10. Gronostaj niebieski królik w kąpielówkach 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 A ja bym chciała gronostaja psa z truskawkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 @Up. Dawno (moim zdaniem dawno) nie zamawiałam gronostajów. :/ Czas to nadrobić. 1. Gronostaj z taką miną , siedzący na wielkim grzybie, ze zgniecionym pomidorem w łapce. 2. Gronostaj w kartonie, na morzu podczas sztormu i z cydrem w łapie, wybekujący w tym czasie alfabet. 3. Gronostaj odcinający głowę pluszakowi, a wokoło wiele odciętych pluszowych głów. 4. Gronostaj kradnący gumę do żucia przyklejoną do ławki w szkole, na ścianie zegar wskazujący północ i gronostaj ma być ubrany w czarne wdzianko i maskę. 5. Gronostaj Spinwide. (Zobaczymy co tutaj zrobisz.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Haha, te gronostaje są mistrzowskie xD 2 jest taki słodki ^^ 5, 9 i 10 <33333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Gronostajowa wersja tego: http://mlppolska.pl/uploads/profile/photo-311.jpg?_r=1367092690 Narysuj Kathostaja liżącego Dżemostaja I jeszcze... Hmm... Może Hope Estheim, ale dorosła wersja. 1. 2. Dorosły przebrany za dziecko, i spokój :DDD Jak masz ochotę kapitanie to i narysuj gronostaja-Red'a<mnie >. Wiem mogę tego żałować, ale co tam. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Narysuj gronostaja-Barthandelusa (pierwsza i trzecia forma) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Tak sobie przeglądam te prace i też złożę zamówienie 1. Gronostaja Luny. 2. Gronostaj dowolnej postacie z anime lub mangi. 3. Gronostaja- mnie, o ile wiesz jak wyglądam. Jak nie to zdjęcie wyślę na pw xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Skoro jestem tak przy tym temacie to złoże to zamówienie. No to spróbujesz narysować jako gronostaja tego człowieka co mam na avku? Jeśli Ci się uda do Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Heh fajne, szczególnie to złote cuś na ramieniu :3. Dzięki :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Spinie mój kochany, narysuj mi dwuogonowego lisa-gronostaja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Poproszę o epickie narysowanie pięknej gronostajowej mniszki z włócznią świateła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireRock Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Gronostaj; 1.http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2013/120/f/1/firerock_by_firerock234567-d63lcxc.png 2.Gronostaj sierota w stroju babeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Poproszę gronostaja - space marine z Warhammera 40K, o wielki i natchniony Artysto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 1. Gronostaj Tonberry 2. Gronostaj Cactuar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts