Ihnes Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jeżeli macie jakieś propozycje lub pomysły odnośnie Chatki Zecory, to możecie pisać do mnie na GG (podane w profilu) albo przez PW. Możecie też zgłosić swój pomysł tutaj. Wszystkie propozycje wezmę pod uwagę. W końcu działy istnieją dzięki Wam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) Może powstałaby nagroda typu przyjaciel Zecory albo taką nagrodę jaką ma Ares za najbardziej aktywnego usera? No chyba, że to jedno i to samo. To chyba jedyny dział, który nie ma takiej rzeczy. Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Szarik181 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 Powiem tak... Myślę już nad tym od jakiegoś czasu, ale na razie nie ma za bardzo za co przyznawać tej nagrody. A tu z kolei mam pewne plany odnośnie tematów, które staram się dopracować. Niestety Pan Czas mi powiedział: Ihnes, pomogę Ci. Hahaha! Żartuję! Idę na wafle, a ty się męcz! Ale powoli wszystko ogarniam, także nagrody tez będą. Mimo wszystko, dzięki za zgłoszenie tego. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ihnes i Zecorko, to co powiesz o tym pomyśle co omawialiśmy jakiś czas temu na gg? Ja mogę go wdrążyć do działu, a Ty po powrocie, przejmiesz go xD Ale przynajmniej bedzie coś nowego w dziale xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Hmm... W sumie, czemu nie? Skoro zaopiekujesz się tym tematem do mojego powrotu to niech będzie. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ok Ihnes, Ty i Zecora będziecie zadowoleni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Może zabawa kwiaciżart? Czyli ihnes pisze nazwę jakiegoś usera i my wubieramy co mu się może przydażyć za żart czy coś w tym stylu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 W sumie ciekawy pomysł. Pomyślę nad tym. Dzięki za propozycję. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) Witaj Ihnes, mam taką małą sugestię, czy dałoby radę zrobić listę podobną, do tej z "Quizu", w pierwszym poście zabawy "Opisz właściwości, pomóż Zecorze"? I wiem o tej liście http://mlppolska.pl/watek/4998-notatki-zecory/ ale przydałoby się jeszcze podliczyć punktację, może być nawet w tym temacie, ale z dodaniem punktacji jakieś xD pozdro Btw, w ostateczności, to sam mogę takową listę zrobić w tej zabawie "Opisz...." i mimo iż sam biorę w niej udział, to i tak to Ty wybierasz zwycięzców, a ja tylko ograniczę się do zliczania punktacji... Edytowano Październik 16, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Proponuję odświeżyć dział. Stary konkurs, dawno nieaktualizowane zabawy, nieaktywna (jak mi się zdaje) sesja. Więcej fun-u! Pomyślę nad czymś jutro, może pomogę. Edytowano Październik 16, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Myślę już nad tym od dawna KreeoLe, lecz nie wiele możemy zrobic z BiP'em bez naszego przewodniczącego Ihnesa. Ale staramy się jak możemy by dział funkcjonował jak najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Konkurs jest, to dobrze . Ja mam propozycję do zabawy. Może zabawa ''przypasuj maskę''. W zabawie jak widać trzeba przypasować użytkownikowi maskę. Zecora coś ma w swoim domu, więc zawsze jest jakieś nawiązanie... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Konkurs jest, to dobrze . Ja mam propozycję do zabawy. Może zabawa ''przypasuj maskę''. W zabawie jak widać trzeba przypasować użytkownikowi maskę. Zecora coś ma w swoim domu, więc zawsze jest jakieś nawiązanie... Pomysł dobry, obgadamy go i zapewne wprowadzimy w "życie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebra. Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Może zabawa z okazji wielu fanów Zecory? Zecora fan, w której będą uczestniczyć tylko fani Zecory? Zasady będą takie, że Zecora będzie wybierać usera z fanów i ten napisze jakiego on wybiera i opisze dlaczego lubi naszą zebrę itd. Wiem, zabawa do spalenia ale spróbować zawsze można XD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 25, 2014 Autor Share Napisano Luty 25, 2014 Cóż, pomysł jakiś jest, ale nie wydaje mi się, że wypali. Zapewne nie wszyscy będą uczestniczyć, a wszyscy (nie tylko fani) mogą wypowiadać się w dyskusji. Mimo to dziękuję bardzo za propozycję. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 W najbliższym czasie chcę stworzyć sesję w naszym dziale, jeżeli macie jakieś pomysły względem niej lub swoją wizję to piszcie tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 Ostatnio uświadomiłam sobie, że dział Zecory to dział, który najbardziej do mnie pasuje swoją tematyką. Zastanowiłam się wtedy dlaczego jest w nim tak cicho i uznałam, że podzielę się pomysłami, które od razu zrodziły się w mojej głowie, gdy tylko skojarzyłam pewne fakty. A więc do rzeczy. - Dyskusja o rdzennych ludach Afryki, Azji, Ameryki i innych kontynentów, gdzie spotkać można tzw dzikie ludności jak Masajowie. - Dyskusja o voodoo, eliksirach i klątwach, które kojarzą się z Zecorą choć poza eliksirami raczej niczym innym się para ;3 - Dyskusja o Afryce samej w sobie. To piękny kontynent pełen dzikiej przyrody i myślę, że jest o czym porozmawiać. - Przypasowanie afrykańskiego zwierzęcia do użytkownika. - Pamiętnik pisany tak, aby się rymowało - wiem, wymaga nieco pracy, ale jaki efekt! - Kontynuacja starych zabaw i dyskusji oczywiście ;3 - Poszukiwanie składników - wstawiasz obrazek/zdjęcie i wyznaczasz roślinę bądź inne licho do odnalezienia na nim. - Wymyśl eliksir dla kucyka/użytkownika - raczej nie trzeba tłumaczyć. I jeszcze...wiem, że masz już pomocników, ale prawdę mówiąc niewiele robią i być może nie mają pomysłów bądź czasu, a ja bardzo chętnie bym się tym działem zajęła, nawet chętniej niż swoim własnym, ponieważ tematyka jest mi bliższa niż ta związana z Whoovesem. Więc jeżeli przydałaby ci się moja pomoc, a admini/modzi nie mieliby nic przeciwko to jestem na wyciągnięcie ręki ^^ A właściwie kursora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Ostatnio uświadomiłam sobie, że dział Zecory to dział, który najbardziej do mnie pasuje swoją tematyką. Cieszy mnie to, Zecora to bardzo ciekawa postać Zastanowiłam się wtedy dlaczego jest w nim tak cicho Bo opiekun działu to leniwy wuj, ot co uznałam, że podzielę się pomysłami, które od razu zrodziły się w mojej głowie, gdy tylko skojarzyłam pewne fakty. Cieszy mnie to bardzo, postanowiłem się wziąć za dział i głos fanów naszej pasiastej zielarki będzie mi bardzo pomocny - Dyskusja o rdzennych ludach Afryki, Azji, Ameryki i innych kontynentów, gdzie spotkać można tzw dzikie ludności jak Masajowie. Pomysł świetny, pasuje do działu oraz temat sam w sobie jest naprawdę ciekawy. - Dyskusja o voodoo, eliksirach i klątwach, które kojarzą się z Zecorą choć poza eliksirami raczej niczym innym się para ;3 Świetne. - Dyskusja o Afryce samej w sobie. To piękny kontynent pełen dzikiej przyrody i myślę, że jest o czym porozmawiać. Aha - Przypasowanie afrykańskiego zwierzęcia do użytkownika. Temat kopiuj wklej z innych działów ale... podejrzewam że się sprawdzi. Dlaczego? Bo gdy ktoś ma się wysilić i napisać więcej niż kilka słów w temacie to... tematy są martwe. - Pamiętnik pisany tak, aby się rymowało - wiem, wymaga nieco pracy, ale jaki efekt! Ponoć dobrze rymuję będąc pod wpływem %%... Coś postaram się naskrobać ale częstych aktualizacji nie będzie raczej bo to ciężka robota. - Poszukiwanie składników - wstawiasz obrazek/zdjęcie i wyznaczasz roślinę bądź inne licho do odnalezienia na nim. Nieco to przerobię ale pomysł super. - Wymyśl eliksir dla kucyka/użytkownika - raczej nie trzeba tłumaczyć. Jest już coś podobnego - dopasuj eliksir do kuca. I jeszcze...wiem, że masz już pomocników, ale prawdę mówiąc niewiele robią i być może nie mają pomysłów bądź czasu, Mów dalej a ja bardzo chętnie bym się tym działem zajęła, nawet chętniej niż swoim własnym, ponieważ tematyka jest mi bliższa niż ta związana z Whoovesem. Więc jeżeli przydałaby ci się moja pomoc, a admini/modzi nie mieliby nic przeciwko to jestem na wyciągnięcie ręki ^^ A właściwie kursora. Planuję reaktywację działu i z całą pewnością przyda mi się pomoc, witamy w chatce Zecory! W weekend (pewnie niedziela) postaram się reaktywować dział, w razie czego proponuje kontakt przez pw forum lub gg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 (edytowany) Wnoszę o powrót do używania tego koloru. Obecny jest nieestetyczny i mniej pasuje do Zecory :(W sumie racja xD A ten może być? ^^ ~Ihneseł Aprobuję Edytowano Czerwiec 21, 2015 przez Lorelei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efei Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Mam kilka pomysłów: •rymowanki, ale na wyższym poziomie. Można żąglować nie tylko tematami, ale taż rodzajami rymów. Limeryki, abab, tylko czterowierszowe, w następującym porządku wersów: jedno słowo, dwa wersy rymujące się, słowo, dwa wersy, opowiadanka/poezja ze słowami na konkretną literę... Trzebaby też zacząć wymagać rytmu, inaczej większość wierszyków wychodzi raczej koślawo. •dyskusja na temat cm zeber. Albo dyskusja na temat wierzeń zebr i szkolenia szamanów. Jak wyglądają? Jakie są ich rytuały? Jakie bóstwa czczą? Efei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts