Velvie Napisano Marzec 18, 2015 Share Napisano Marzec 18, 2015 Chyba znak infinity w kolorze bladoniebieskim A, i chciałabym być jednorożcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mommomi Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Chciałabym być ziemniakiem albo jednorożcem, na pewno nie pegazem, moje umiejętności sportowe są żałośnie niskie. Co do znaczka, hmm, coś związanego z teatrem, przyznaję, że parę spektakli w szkołach czy domach kultury było, tak samo jak konkursów recytatorskich. Nie chcę kopiować pana z góry, ale do głowy przychodzą mi tylko maski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 co do znaczka to wydaje mi się,że bym miał słuchawki,głośniki lub coś innego związanego z muzyką,a dokładnie z jej słuchaniem.A co do rodzaju kuca to of course pegaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshewa Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Ja chciałbym być jednorożcem, bo magia i te sprawy. A znaczek jaki chciałbym mieć to laska Eskulapa, jest to ta laska owinięta wężem, która symbolizuje medycynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Ja z kolei wybrałabym bycie zwykłym ziemskim kucem (bo ziemskie kuce fajne są i basta ) a na znaczek to zapewne pojawiło by się coś związanego z moją pasją czyli pisaniem, więc może pergamin i pióro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Bez zastanowienia chciałabym zostać jednorożcem. Ze znaczkiem byłby większy kłopot, ale postawiłabym jednak na filiżankę herbaty, mam dość dużą kolekcję jej gatunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 Ja chciałabym kredkę która rysuję łapę + może jakaś nuta, bo kocham spiewać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts