eragon333 Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 To jest zabawa dopasuj dla uzytkownika kamien. Pierwszym kamieniem bedzie http://holly23.blox.pl/resource/kamien_duzy.gif Link do komentarza
Angdey Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Mi pasuje jako Big Macintosha. Mamy tu może jego avatara? Tylko pytanie czy do jego avatara tez pasuje... Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Ten wyraz oczu kamienia przypomina mi... Hm... Nikogo, ale niech będzie Warmen, nawet nieźle pasują do siebie. Link do komentarza
Grillo Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Ta gra światłocienia, te piękne zdobienia i szlif kamienia... warmen Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 ja, ja wybierz mnie!!! Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Ja wiem do czego pasuje... do zamka i kosza! Nie dość, że niepoprawna nazwa tematu, to ogólnie kolejny spamerski bez jakiejkolwiek w miarę sensownej reguły. Z pierwszego posta tylko wiem tyle, że mam jakiś kamień do kogoś dopasować. Jak? Patrząc względem czego? Zresztą, już mi raczej nikt nie odpowie. 1 Link do komentarza
Recommended Posts