Arceus Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Jako fan tego uroczego stworzonka musiałem się tym zająć. Tutaj, właśnie w tym miejscu, możecie zapytać o cokolwiek Fluffle Puff'a a ja postaram się wam to odpowiedzieć, wraz z Fluffle. Tak więc mówcie co o nim (niej) myślicie, zadawajcie pytania i cieszmy się że on się zgodził z nami pobyć. Pierwsze pytanie mam do was: chcecie mieć tu listę fanów? Jeśli chcecie pogadać o nim (niej) z kimś innym zapraszam tu: http://mlppolska.pl/...em/#entry219162 http://mlppolska.pl/...ów/#entry220996 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Nie mam pomysłu na pytanie więc wstawiam księżniczkę Fluffle Puff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Nie mam pytania ale... ona jest słodka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 czy on/ona chodzi czy się turla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 czy on/ona chodzi czy się turla? Cóż zależy od nastroju czasem chodzi czasem się turla a czasem wpada niczym karateka... i tak zgadzam się z wami fajniutki jest . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 tak, tak milusi, ale ktoo go odkrył?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rilock Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 A dlaczego jest taka puszysta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 tak, tak milusi, ale ktoo go odkrył?? W jakim sensie? Ja nie byłem na pewno pierwszy który go/ją opisuje... A dlaczego jest taka puszysta ? Kto to wie? tak żeby było ciekawie i mogła przechowywać różne rzeczy (i miał(a) umiejętność +10 do uroczości xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Też coś mam. http://zutheskunk.deviantart.com/art/Fluffle-Puff-gala-version-351170425?q=favby%3Azutheskunk%2F51697057&qo=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Powiem jedno, i będzie to wypowiedź, która podsumuje tego OC. HNGHHHHHHHHHHHH A i jeszcze to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Ja również coś mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Ciekawe czy "pod spodem" jest gruby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Ciekawe czy "pod spodem" jest gruby Raczej nie bo niewiele by "tam" zmieścił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 dla tych którzy sądzą że nadal jest za mało puszysta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Teraz jest idealna... Można już W NIEJ spać, a nie na niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 w niej nie jedno się mieści patrz kogoś tu brakuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 co to właściwie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 co to właściwie jest? Jest to bardzo włochaty kucyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Jest to bardzo włochaty kucyk Z wręcz jedwabną sierścią (A niby dlaczego Nasza Królowa na niej śpi, co?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 -a ty jak miałbyś wybór Puff czy łóżko co byś wybrał? Poza tym ja nawet nie wiem... -co? że niby Chrysalis na mnie śpi? -o no właśnie... poza tym jeśli chcesz znać zdanie królowej zapytaj ją osobiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Czemu ma taki długi język? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 -Szlachetna władczyni wszelkiego puchu pojawiło się pytanie: Czemu ma taki długi język? -Co? że niby długi? w sam raz. Mnie raczej ciekawi jak wszyscy inni radzą sobie z takimi krótkimi, przecież takim krótkim językiem nie można ciasta złapać. -... taaak... jakoś sobie radzą. Dziękujemy za pytanie. -Tak, do zobaczenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ST0AT Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Jak to jest być najsłodziaśniejszą puchatą istotką we wszechświecie? /)^3^(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 jaki jest sekret jej słodkości . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 -najsłodziaśniejszo istoto we wszechświecie pytanie Jak to jest być najsłodziaśniejszą puchatą istotką we wrzechświecie? /)^3^(\ -nie mam pewności czy jestem takową istotom, ale w tym miejscu to bardzo miłe wszyscy są dla mnie mili i chętnie się przytulają. -Pamiętajmy także o wszechświecie naszej bochaterki. -Co masz na myśli? -to:no następne pytanie jaki jest sekret jej słodkości . -Futerko, charakter i bogate wnętrze oczywiście. -tak! dziękujemy za pytania... -...i zapraszamy ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts