BLaCKTiGER Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 co byś musiał zrobić żeby dało sie ciebie nie lubić jesteś ninja? dasz hug'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 (edytowany) - A więc chcesz wiedzieć: co byś musiał zrobić żeby dało sie ciebie nie lubić jesteś ninja? dasz hug'a? 1 Nie wiem może mogłabym wypowiedzieć jakąś wojnę... -2 Z twoimi kung-fu mocami sama mogła byś być jedną ze stron -nie zaprzeczę ^^ 3 skoro ci zależy pewnie. Edytowano Czerwiec 19, 2013 przez arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Chce pluszaka Fluffle Puff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 mogę załatwić zdjęcie pluszaka Może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Możecie mnie hejtować, ale ja jej nie lubię. Jest zbyt ... słodka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 -nieee! jest niby "zbyt słodka"? to zło! *BOOM!* -Właśnie z wojny wróciłam! -A nie mówiłem? No... Lepiej? Ona zadowala wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Ciekawe co powiedzą kolorowi jak się dowiedzą, że robicie ze zwykłego wątku zapytajkę... I dodam parę artów od siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyethe Othello Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 -nieee! jest niby "zbyt słodka"? to zło! *BOOM!* -Właśnie z wojny wróciłam! -A nie mówiłem? No... Lepiej? Ona zadowala wszystkich To rozumiem A więc już ją lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 No a nie mówiłem... -Może dodam jakieś zdjęcie... co sugerujesz? -pamiętasz herbatkę z Chrysalis? -tak zapomniałyście o mnie. -Wybacz. -"Ja Arceus wybaczam ci". - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Nie mam pomysłu na pytanie więc daję to :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 *dla tych którzy myślą że słodsza być nie może* -Psst... przejrzałem pamiętnik Fluffle, tylko do drugiej strony, bo znalazłem to: -to było zbyt słodkie żeby było zamknięte w jakiejś książce. -Ktoś przeglądał mój pamiętnik i zabrał zdjęcie. Wiesz coś o tym? -eee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 -*płacze* -no już, już. Zaraz z nimi pogadam. No więc... nie, nie spokojnie nie chodzi o zdjęcie, chodzi o ciastka, a w zasadzie o o że ich nie ma -Brakuje mi ciasteczek! łeee. -pomożecie? szczegóły tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podmieniec Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuu Tłumaczenie: Zgadzam się z wami jestem urocza a jagby ktoś niewiedźał to ja jetem klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 -Co są dwie Fluffle Puff? -A co nie? mam liczną rodzinę. -Aha miło mi Cię poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 To ja tak o samej Fuffle Puff- Fuffle Puff jest znanym głownie z serii głupawych filmików z youtuba; https://www.youtube.com/watch?v=qRC4Vk6kisY https://www.youtube.com/watch?v=L9LCLktP_g4&feature=c4-overview&list=UUtwPBSnKnAsvZeKLLig774A Ostro porośniętym różowym włosiem kucykiem którego głównym zajęciem jest podrywanie Chrystalis i wydawanie dziwnych dźwięków w których szerokiej gamie, plucie jest zdecydwanie najulubieńszym. poza tym Fuffle Puff Często turla się w nieokiełznany sposób. I to tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 O samej Fluffle Puff wiemy nie wiele... Zagadką zostaje jej CM i wiele innych rzeczy. Jedyne co jest pewne to to co jest wymienione w poście powyżej i to że jest naprawdę słodka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Podobno jej CM symbolizuje kawałek szynki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 -Jak już mówiłam nie wykluczam tego, ale pewności też nie mam. Przez futerko go nie widać. -Cóż na pewno czasami lubi zjeść szynkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Czegokolwiek jednak byśmy nie powiedzieli o tej różówej kulce z oczmi, Fuffle Puff ma w sobie urok któremu trudono się oprzeć, i specyficzny którego mało kto by nie pokochał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 ... i specyficzny którego mało kto by nie pokochał. Chrysalis wyjątkiem nie jest xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Ymmm...czemu ten dział jest w "Inne postacie"? Nie powinien być w OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 W sumie nie wiem... Jest z nią kilka filmików i może kiedyś pojawi się we właściwym serialu nawet jako postać epizodyczna (jak np. Chrysalis). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 To w serialu? Jeszcze czego...Hasbro nigdy nie dadzą czyjegoś do serialu,chyba że jest osoba z ekipy (tak jak w przypadku Wild Fire) To jest zwyczajne OC i powinien być w dziale OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Czy ja mówię że się pojawi mówię "może kiedyś" ja też raczej wątpię ale jak ci z Hasbro wpadną na to >>klik<< może to przemyślą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts