bobule Napisano Marzec 28, 2012 Share Napisano Marzec 28, 2012 od czego się ma młodszego? brata, tak tak, wiem do bicia go niechaj będzie Vandal, żeby nie było, że we wszystkich rankingach wygrywa Lemuur no i chyba fajnie mieć dobre oparcie w rodzinie(ciekawe czy panowie oglądają razem odcinki, czy tylko komentują je przez gg) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 29, 2012 Autor Share Napisano Marzec 29, 2012 No to może teraz znajdźmy przyjaciół dla osoby, bez pozwolenia której ten poddział nie wróciłby do życia. Kuoth - Avatar Pinkie Pie! Kilka osób proponowało zrobienie listy. Z początku wydawało mi się, że taka lista wyglądać będzie chaotycznie, potem jakoś bardziej przychylnie zacząłem na to patrzeć... W końcu postanowiłem że wprowadzę ją. Zaszkodzić raczej nie może a imo ciekawiej się bawi z listą... Sprawdźmy zatem, kto zgromadził najwięcej przyjaciół: Tarreth: mały imperator z plasteliny, Lukiner, Sliver, Avanidius Lukiner: Lemuur, mrok, pan deska, Bobule: Lemuur, Maruda, Hory HoryPl: Lemuur, Tarreth, Celestia El Martinez: Soczek, Lemuur, Vandal Kuoth: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 EmoTacoZ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Emoś, choć dziwie się, że mu jeszcze nie znaleźliśmy przyjaciela(choć mam już własny typ) lemuur, skoro tak szybko znajdujemy tych przyjaciół(dobrzy jesteśmy, co nie?) to może taka mała lista? hmm... Lista? Miałem już propozycje listy, ale obawiam się, że wyglądałaby dość chaotycznie. Pomyślę nad tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś noname znikąd Napisano Marzec 29, 2012 Share Napisano Marzec 29, 2012 Kuoth? Pudełko po mleku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 Zdecydowanie Emoś. A już najwspanialej jeden pokój do podziału w hotelu dwugwiazdkowym jakimś im dać xD Dobra, jako że zaczyna coś przygasać, tym razem poszukajmy przyjaciela jedynej w swoim rodzaju- Kirarze! Tarreth: mały imperator z plasteliny, Lukiner, Sliver, Avanidius Lukiner: Lemuur, mrok, pan deska, Bobule: Lemuur, Maruda, Hory HoryPl: Lemuur, Tarreth, Celestia El Martinez: Soczek, Lemuur, Vandal Kuoth: EmoTacoZ, pudełko po mleku Kirara: ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś noname znikąd Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Vermik albo szanowny Pan Burak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Marzec 31, 2012 Autor Share Napisano Marzec 31, 2012 Ehh... Kiepsko ostatnio u was z wysiłkiem... No cóż... Niechaj kolejna osoba uwierzy w te brednie o przyjaźni, niech się pocieszy co mi tam... Vanadiss! Tarreth: mały imperator z plasteliny, Lukiner, Sliver, Avanidius Lukiner: Lemuur, mrok, pan deska, Bobule: Lemuur, Maruda, Hory HoryPl: Lemuur, Tarreth, Celestia El Martinez: Soczek, Lemuur, Vandal Kuoth: EmoTacoZ, pudełko po mleku Kirara: Vermiiik/szanowny Pan burak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Vanadiss mówi, że jest puszką, więc polecam puszkę piwa. I ciasteczko. Dorzucę jeszcze strażnika Celestii, nie będą się nudzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Marzec 31, 2012 Share Napisano Marzec 31, 2012 Vanadissowi dajmy jakiegoś Eldara. Takiego napalonego blondynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 1, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2012 W porządku, Vanadiss nie jest już sam... Pff... Kogo by tu teraz skazać na przyjaciół? Może Soczek? Co powiecie na Applejuice? Tarreth: mały imperator z plasteliny, Lukiner, Sliver, Avanidius Lukiner: Lemuur, mrok, pan deska, Bobule: Lemuur, Maruda, Hory HoryPl: Lemuur, Tarreth, Celestia El Martinez: Soczek, Lemuur, Vandal Kuoth: EmoTacoZ, pudełko po mleku Kirara: Vermiiik/szanowny Pan burak Vanadiss: Puszka piwa/ ciasteczko/ strażnik Celestii, Eldar, Tarreth/ Lemuur Applejuice: ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Kwiecień 1, 2012 Share Napisano Kwiecień 1, 2012 Wydaje mi się, że Sok jest w stanie zakumplować się z oranżadą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś noname znikąd Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Applejuice, wiec Mus kokosowy z dodatkiem cytrynianu sodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Flutteryay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Jak wyżej - Flutteryay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raztorn Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Koszyk ewentualnie wózek sklepowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Kubek i zestaw słomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 No pięknie, Soczkowi za przyjaciół kubki, wózki i jabłka dajecie. Dla Soczka Yay i ja, sama potwierdzi xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 3, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Wow... Soczku, ty to już na pewno nie będziesz sama xD. To może teraz współregent działu, Zniszczyciel. Co lub kogo macie dla niego? Tarreth: mały imperator z plasteliny, Lukiner, Sliver, Avanidius Lukiner: Lemuur, mrok, pan deska, Bobule: Lemuur, Maruda, Hory HoryPl: Lemuur, Tarreth, Celestia El Martinez: Soczek, Lemuur, Vandal Kuoth: EmoTacoZ, pudełko po mleku Kirara: Vermiiik/szanowny Pan burak Vanadiss: Puszka piwa/ ciasteczko/ strażnik Celestii, Eldar, Tarreth/ Lemuur Applejuice: Oranżada, mus kokosowy z dodatkiem cytrynianu sodu, Flutteryay, sterta jabłek, koszyk/ wózek sklepowy, kubek i zestaw słomek, Martinez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Oczywiście Lemuura i może łagodną Pinkamenę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Kwiecień 3, 2012 Share Napisano Kwiecień 3, 2012 Lemuur. Ot tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Jakas fajna dziewczyne mu dajcie ^^ I tru kumpla for evah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakiś noname znikąd Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Koparke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Cóż, nie pozostaje mi nic, jak tylko podziękować za wszystkie sugestie znalezienia mi przyjaciół : ) To teraz poszukajmy przyjaciół dla naszego forumowego wikinga- Warmena! Tarreth: mały imperator z plasteliny, Lukiner, Sliver, Avanidius Lukiner: Lemuur, mrok, pan deska, Bobule: Lemuur, Maruda, Hory HoryPl: Lemuur, Tarreth, Celestia El Martinez: Soczek, Lemuur, Vandal Kuoth: EmoTacoZ, pudełko po mleku Kirara: Vermiiik/szanowny Pan burak Vanadiss: Puszka piwa/ ciasteczko/ strażnik Celestii, Eldar, Tarreth/ Lemuur Applejuice: Oranżada, mus kokosowy z dodatkiem cytrynianu sodu, Flutteryay, sterta jabłek, koszyk/ wózek sklepowy, kubek i zestaw słomek, Martinez Zniszczyciel: Lemuur, łagodna Pinkamena, Jakaś Fajna Dziewczyna i Tru Kumpel for Evah, Koparka Warmen: ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Komandos, tak komando będzie dla niego odpowiednim przyjacielem. I na wojne!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts