Syskiev Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ten temat: http://huehuehuehue.com/ Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Nie karmcie trolla, kochani ;-; Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 może się przeje ^^ Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Dzień dobry cześć i czołem. Założyłam ten temat aby poruszyć bardzo ważny temat. Ostatnio widuje coraz bardziej dziwnych ludzi na ulicy. Jakieś skejty czy metale, i jedni i drudzy wyglądają niechlujnie. Niech ktoś mi wytłumaczy jak można chodzić w opuszczonych spodniach, aż do kolan albo w tych kajakach zwanych glanami?? Wytłumaczcie mi to bo ja tego nie pojmuje. Acha jeszcze zapomniałam dopisać że chłopaki powinni chodzić w rurkach bo są w tedy sexy. Najlepiej jakby jeszcze do tego golili intymne miejsca. W rurkach? Tyle mam do powiedzenia na temat rurek. Jedyne rurki jakie lubię to te z kremem. A tak na serio: 1. Higiena to podstawa 2. Ubieraj się tak, aby czuć się komfortowo dla samego siebie. Nie innych. 3. Dziękuję za uwagę EDIT. W połowie pisania posta wyskakuje komunikat - "30 nowych postów" Troll to troll, ale musiałem dać Bendera. Niech się pośmieje. 1 Link do komentarza
Moon Slash Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Jedyne rurki które są męskie https://lh4.googleusercontent.com/-8JCyecPr-Ok/TXEzfhBs3eI/AAAAAAAABks/XjAsmNHyNu4/s1600/ok_rurki1.jpg Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 A co myślicie o długich włosach? 1 Link do komentarza
Moon Slash Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ja tam nie mam nic do tego sam posiadam długie włosy. Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 ile zapuszczałeś? Ja właśnie zaczynam. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 3 Miechy i są prawie do łopatek. z tym motywem że podcinam. Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 jak t ojest, że ty w ciągu 3 miechów masz włosy do łopatek, a ja zapuszczam od miesiąca i sięgają dopiero za uszy Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Również posiadam długie pióra, jednakże myślę nad ścięciem bo za dużo roboty z nimi jest. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Jak by ktokolwiek mnie zobaczył to padł by xD. Kudły długie nie ogolony. Prawie jak wiking. Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 planuje zapuścić sobie włosy do za łopatki. Ale z moim tempem poczekam na to jakieś 2 lata... Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Długie włosy są męskie. No, może niezbyt męskie, ale lubię facetów z długimi włosami i już. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Chcesz moje? Jak przytne do ramion to po 2-3 tygodni powinny odrosnąć na połowe przyciętej długości. xD Link do komentarza
Gość Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 może nie powinienem się wypowiadać w tym temacie ;-; Link do komentarza
BanditGC Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Zgólcie te włosy za dużo z nimi problemu. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ja nie lubię długich włosów. Nie ma to jak "papier ścierny" na głowie Trzeba tylko uważać przy myciu, bo przy szorowaniu można pół łazienki szamponem ubabrać. Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 hehe nie, aż takich nie chcę Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Dawny posiadacz długich włosów poniżej pasa tutaj. Chodowałem 3 lata, ściąłem bo za dużo roboty. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Ja tam nie mam aż tyle roboty. Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 ja i tak chcę sobie zapuścić. I tu pytanie do was: Czy muszę chodzić do fryzjera żeby mi jakoś to specjalnie podcinał czy po prostu nic z tym nie robić? Bo kumpel mi coś tam gadał, że trzeba co jakiś czas podcinać czy coś... Link do komentarza
Moon Slash Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 ja i tak chcę sobie zapuścić. I tu pytanie do was: Czy muszę chodzić do fryzjera żeby mi jakoś to specjalnie podcinał czy po prostu nic z tym nie robić? Bo kumpel mi coś tam gadał, że trzeba co jakiś czas podcinać czy coś... Ja podcinam jak mi się podoba. Czyli raz na miech o jakieś 2 Cm Link do komentarza
Vanadiss Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Troll'd so hard. Jednakże odnośnie samego ńjóejdżu i tym podobnych: - "Męskie Rurki" [O ile jakiekolwiek mają prawo tak się zwać] to najgorszy możliwy wybór. Niedość, że wyglądasz jak po powrocie z warsztatów Anny Grodzkiej, to jeszcze wywołują bezpłodność. - Nie widzę sensu w tej całej zajawce na kąwersy, wansy, martęsy i inne drogocenne śmiecie. W tej chwili wymuszono na człowieku myślenie "500 zł za trampki to mało". Im więcej słegu na człowieku, tym większy szacunek. Kiedyś takowy zdobywało się latami. Dzisiaj wystarczy mieć metkę "Converse" i nagle "from zero to hero". - Dzisiejsze dziewoje [mężczyźni niestety również] spadły o kilkanaście pięter w intelekcie. Te buty, spodnie, czapki... "Bo słeg"... - Kiedyś facet dbał o honor, wygląd, rodzinę. Dzisiaj dba o wygląd i właśnie nasz kochany "słeg". Z czasem pewnie zapomni czym jest porządna ustawka, bo będzie zajęty "szukaniem odpowiednich rurek do jego wansuf". Czyżby te 20 lat aż tyle zmieniły? Tracę wiarę w ludzi z dnia na dzień. I żeby było śmieszniej, w moim środowisku wszyscy od słegu cannot into poprawna polszczyzna. Cóż za ironia. Raz nonsensopedia napisała: Po co mi mózg, skoro mam dres! Dzisiaj działa to mniej-więcej tak samo. Thorze, czemu? -------------------------------------------------------------------- Skoro już lud chwali się swymi włosami: Ciemny blondyn z falowanym włosiem za kark pozdrawia. Strasznie to gęste, ale swój urok ma. Na lato i tak pozbywam się max. 1/4 wszystkiego, bo odrasta po dwóch miesiącach. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 ja i tak chcę sobie zapuścić. I tu pytanie do was: Czy muszę chodzić do fryzjera żeby mi jakoś to specjalnie podcinał czy po prostu nic z tym nie robić? Bo kumpel mi coś tam gadał, że trzeba co jakiś czas podcinać czy coś... Ok, powiem tak. Wiele nie pomogę, ale na 99.999999% tak. Swego czasu dopadł mnie leń straszliwy i odkładałem wizytę u fryzjera na zasadzie "a jutro pójdę". Gdy zauważyłem że mogę "baki" zakładać za uszy poczułem się dziwnie... Jak Pegasis A i to coś co tuż po wytarciu wyglądało jak włosy po porażeniu piorunem ... nie to nie dla mnie. Link do komentarza
Recommended Posts