Kobayashi Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 O, mnie też możecie dopisać. Dodany! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 To mnie też dopiszcie do fanów chociaż Pinkamena chce mnie chyba zamordować za te moje kilka pytań które zadałem. Dodaję Cię Wieju do listy fanów i dostawiam kropkę w Twej wypowiedzi, albowiem ją pominąłeś . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Err Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Też proszę Proszę bardzo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Ja Ja Ja Ty, ty, ty! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Mogę zostać dodany? Może uda się w końcu pocieszyć Pinkamenę. Oczywiście, że możesz . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trouble is Friend Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Ja też chcę być na liście! I oto jesteś . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Dodaj i mnie. Dodany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krolicik Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Proszę mnie dodać, to byłby wstyd, gdybym się tu nie zapisał... Jesteś. Fajnie, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Dopiszcie i mnie >:] Dopisaliśmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Skoro tak, to w poczet fanów owej cudownej klaczy mnie dopisz waść Lista została uzupełniona o waszmość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Dla mnie Pinkie Pie i Pinkamena to jedna i ta sama klacz, więc skoro pojawiłem się na jednej liście jej fanów, to i na drugiej chyba też powinienem się zjawić, tak myślę... Byle nie na miejscu 38, ta liczba jest... depresyjna Ok, będzie 38. Eeee... Jeśli dostanę depresji... nie ręczę za siebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 W tym dziale spędzam chyba najwięcej czasu. Chętnie się zapiszę! Znakomity wybór. Podrap się po plecach w nagrodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trololo Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 To ja też chce być na liście Chcesz, to masz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Proszę o dopisanie! ^^ Dopisano! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts