wiej007 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Zacząłem szukać w wozie czegoś co posłużyłoby mi za zatyczki do uszu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Zatyczek nie udało ci się znaleźć, ale znalazłeś prawie pełne opakowanie chusteczek i kilka starych lnianych szmat. To powinno wystarczyć na jakiś czas. Może uda ci się jeszcze uciąć sobie drzemkę przed ponownym wyruszeniem w drogę. Oby tylko w obozie nie stało się nic co wymagałoby twojej uwagi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Nie zostało mi nic innego jak zatkać sobie uszy chusteczkami i spróbować iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 24, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2013 Twoje wysiłki zostały nagrodzone. Udało ci się zapaść w sen. Obudziło cię głośne pukanie do drzwi. Zirytowany otworzyłeś jedno oko ciekawy, kto o tej porze postanowił cię niepokoić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Znudzony i wyrwany ze snu postanowiłem zobaczyć kto to... oby to było coś ważnego lub ktoś ważny bo inaczej byłbym zły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Przed twoim wozem stała matka. Była wściekła, nie wiedziałeś tylko dlaczego. - Mamy problem - powiedziała cedząc słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Westchnąłem i jakoś się ogarnąłem -Co się dzieje matko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 - Uwierzysz, że ktoś szperał w naszym magazynie! - zapytała się ze złością - wszystko przetrząśnięte i wywalone na wierzch. Nie wiem kto to zrobił, ale odpowie nam za to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts