wiej007 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -Wygląda na to że wygrałem. Gotowa na drugą rundę?- powiedziałem ponownie rzucając kości. Jedna rozgrywka to były 3 rundy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 - Jasne - powiedziała. Widać było, że powoli ją to wciąga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 -A więc zaczynamy. Ale trochę nie przyjemnie się gra z kucykiem którego imienia się nie zna. -powiedziałem z uśmiechem rzucając kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 - O, faktycznie - powiedziała - nazywam się Rainbow Dash. Przedstawiła się i rzuciła kośćmi. Kości przez chwilę kręciły się po stole i wypadł mały strit (po kolei 2,3,4,5,6) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 (To jest akurat duży strit mały strit to 1,2,3,4,5) -Ładny rzut Rainbow. Teraz ja. -po chwili rzuciłem kośćmi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 (tfu, pomyliłem. Dzięki za sprostowanie ) rzuciłeś kośćmi. Wypadło pięć szóstek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 (grało się trochę w kości, pokera, blackjacka... :3 ) -Hehe... Poker. Wygląda na to że znów wygrałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 - To co do trzech - powiedziała już do końca wciągnięta Rainbow Dash. Wzięła kości i ponownie rzuciła. cztery czwórki i jedna trójka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -Kareta? Ciężko to będzie przebić ale zobaczymy co się stanie. - po chwili ponownie z uśmiechem rzuciłem kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Nie przejmowałeś się zbytnio. Wygrałeś przecież dwie rundy. Przyjrzałeś się kościom. Wypadł duży strit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -No cóż tą rundę przegrałem ale wygrałem dwie poprzednie więc zwycięzcą tej partii jestem ja. -powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 - No dobra - powiedziała wzdychając - zadaj mi jedno pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -Miało być kilka a nie jedno ale skoro nie chcesz aż tyle to zadam ci dwa. Mam nadzieję że ciebie zadowala na taki układ. -nadal z mojej twarzy nie znikał uśmiech. Sformułowałem tak zdanie gdyż niektóry byli tak sprytni że mogliby uznać zdanie "Zgoda?" za pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 - hmm dwa? - zapytała robiąc zamyśloną minę. Przez chwilę nic nie powiedziała a potem wzruszyła ramionami - zgoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -Dobrze oto pierwsze pytanie. -wyjąłem swoje Kości Losu- Szukam informacji o tych kościach. Nie są to zwyczajne kości lecz magiczne. Nazywają się Kościami Losu, te białe to kości Ładu i Dobra zaś te czerwone to Chaosu i Zła. Ja szukam piątej kości, niebieskiej- Kości Przeznaczenia. Wiesz gdzie lub kto może mieć takie informacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 - Łał, serio? - zapytała podekscytowana - mogą przepowiedzieć przyszłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -Trochę jest to skomplikowane ale te kości mam od dzieciństwa przez co wiem co pokazuje dana liczba oczek. Mogą też odpowiedzieć na temat przeszłości. Niestety bez Kości Przeznaczenia jest to trochę ograniczone. Zadaj pytanie i rzuć kośćmi losu a będziesz miała odpowiedz. -położyłem kości na stół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 - ok, czy uda mi się zostać kapitanem Wonderbolts? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -A więc sprawdźmy- po chwili rzuciłem kości mówiąc po cichu to pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Kostki przez chwilę wirowały na stole a potem się zatrzymały. Wypadły dwie białe szóstki i dwie czerwone jedynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -No no no... Ład i Dobro dominuje... bardzo pięknie...-powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 - I co? co to znaczy? - zapytała podekscytowana Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -Jedno jest pewne. Kiedyś będą cie nazywać Rainbow Dash Kapitan Wonderbolts- powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 - Serio!? - zapytała świecąc oczami z podniecenia - Ale super!!! Uśmiechnąłeś się pod nosem. No dobra teraz pora przypomnieć jej o umowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -A teraz wybacz ale przypomnę swoje pierwsze pytanie. Wiesz gdzie lub kto może mieć informacje o piątej kości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts