Omega Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Kto już słyszał? http://bronydoc.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Jak dla mnie spoko, ale cena troszeczkę zwala z nóg, równie dobrze można zamówić jedną sztukę i puścić na forum była by zbiórka kto chce obejrzeć to płaci 5zł ? może nawet przegranie tego filmu na płytę albo puszczenie w obieg po sieci. Dalszy problem czy jest posiada język Polski sądzę, że nie więc napisy bądź tłumacz więcej zabawy, równie możemy zrobić z tego Polską wersję jeśli ktoś by mógł, zna się dobrze na języku ang oraz może się tym zająć to dobry koncept by zrobić edycję na Polskę. Sam wchodzę w to. Jestem bardzo ciekawy co do tego filmu :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kastlu Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 W internecie można już znaleźć napisy do tego filmu np. od Mystherii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Ja właśnie teraz oglądam. Napisy i sam film ściągnięte z torentów. To naprawdę świetny film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Jest dostępny za darmo na stronie zalukaj.tv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 oglądałem już dawno na zalukaj.pl nietolerancyjnym znajomym każę to oglądać ;3 są pewne rezultaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Jest już na zalukaj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz wracam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 To chyba niezbyt odpowiedni dział, nie prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Nie byłem pewien gdzie to wstawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Podejrzewam że w dziale z Filmami, jak ja na to wpadłam ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 No tak. Sorki za pomyłkę. To teraz przydałoby się to przenieść co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Dzisiaj sobie obejrze na zalukaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 znalazłem trailer jak by ktoś chciał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Po co trailer gdy można cały film ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 kurde ja nie mogę sobie na zalukaj obejrzeć "TRANSFER LIMIT DUE TO VERY HEAVY TRAFFIC ON THIS SERVER. TRY ANOTHER MOVIE" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 kurde ja nie mogę sobie na zalukaj obejrzeć "TRANSFER LIMIT DUE TO VERY HEAVY TRAFFIC ON THIS SERVER. TRY ANOTHER MOVIE" Ja też! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Ja tam normalnie oglądałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Ja tam normalnie oglądałam Miałaś szczęście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Oooo...już wiem co podaruję mojej mamie na urodziny...niech wie że nie tylko ja jestem nienormalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 właśnie obejrzałem wersje z polskimi napisami u mystheri22 pierwszy tego typu film jaki mi się spodobał naprawde polecam ile bym dał żeby sam coś takiego przeżyć oglądając to czułem się jak podczas oglądania normalnego odcinka mlp cały czas się nieświadomie uśmiechałem i w środku ciepło mi się robiło oraz chciał bym podziękować mystheri za przetłumaczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 właśnie obejrzałem wersje z polskimi napisami u mystheri22 pierwszy tego typu film jaki mi się spodobał naprawde polecam ile bym dał żeby sam coś takiego przeżyć oglądając to czułem się jak podczas oglądania normalnego odcinka mlp cały czas się nieświadomie uśmiechałem i w środku ciepło mi się robiło oraz chciał bym podziękować mystheri za przetłumaczenie Dasz linka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Dasz linka? http://www.putlocker.com/file/6D43791DDBBBC795# miłego oglądania :cGfSS: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Czułem to samo. Aż szkoda, że w najbliższej przyszłości nie będę w USA. Ale jak go obejrzałem poczułem jeszcze większą dumę z bycia bronym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 O tak, ludzie! Mamy zaiste wielkie szczęście należeć do tak fajnej kultury jak Bronies :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Dokument 1 klasa. Na starcie widać że atmosfera na BronyCon'ie jest typowa dla zaawansowanych con'ów innych kategorii (Fantasy, Manga,Si-Fi) Tyle że fenomenem jest to że był to 1 Bronycon a nie organizowany po raz któryś systematyczny con., a ludzie bawili i zachowywali jak by bywali tam co roku od minim. 7 lat ;] Wielka szkoda że tak zacna subkultura jak Bronies nie posiada w Polsce nic co by chociaż w 1/3 przypominało Bronycon.( Nie liczę konwentów typu Pyrkongdzie skala i rozmach jest tak wielki że przewija się tam multum wszystkiego) Ale kto wie może kiedyś. Codo filmu to polecam i faktycznie co tyczy się osób które mają problem pokazać rodzinie że są Bronies, zaciągnąć przed Tv/Pc i pokazać jak świetnie można się bawić. Ima proud to be a Brony!. Brohoof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts