Gość Exterminatore Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Strzelam prawdę. Zwierzak i przyjaciel wcale nie oznacza faworyta, którym jest Angel. Dlatego zostaję przy prawdzie. Link do komentarza
Wilcza Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Zdecydowanie prawda. Link do komentarza
Poppi Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Ja nie doczytałam się niczego fałszywego - Prawda Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 To zdanie to... tam tam tam tamatamtam tamtamtamtamtam! Prawda! Nic w tym zdanie nie było kłamstwem! To prawda, że koliber będąc jej przyjacielem i zwierzątkiem, niekoniecznie musiał być jej ulubieńcem ^^ Ale Was wrobiłem A teraz dalej: Gdy Fluttershy czekała na Rarity w Spa, czytała sobie magazyn mody... Następnie udała się wraz z Rarcią do łaźnie parowej, a potem na okład z maseczki błotnej... po drodze było tez piłowanie rogu, jednak Fluttershy nie miała go, więc czekała by pójść na masaż(schnięcia i wypoczynku nie licząc). Na końcu udały się na kąpiel błotną. Podczas nakładania maseczki, dostała jedynie jej niewielkie ilości na policzkach, a masaż był wykonywany widocznie delikatniej od tego, który miała Rarity. Prawda to, czy jednak coś pomieszałem? xD Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Znając ciebie pewnie coś pokręciłeś teraz, żeby nie było zbyt nudno, dlatego stawiam fałsz Link do komentarza
Luna-Willow Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ja też na fałsz :3 Link do komentarza
Wilcza Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ja też jestem za fałszem xd Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 To ja dam prawdę So Hipsta Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Hehe... tak bardzo hipsta, bo ta odpowiedź to... prawda xD Serio... nic nie pomieszałem, wszystko ładnie wypisałem po kolei Więc... no cóż, kolejny raz daliście się nabrać Pora więc na coś prostszego: Odcinek, gdzie Rarity na pewien czas zamieszkała w Canterlot... Gdy odbywała się impreza urodzinowa Twi i wszystkie nasze kochane bohaterki wyszły na zewnątrz, Fluttershy usiadła na gałęzi drzewa, gdzie zaczęła karmić ptaki ziarnem, które spadło na 3 (dwie klacze i jeden ogier) gości odbywającej się tam (w ogrodzie) imprezy... Oczywiście goście nie byli z tego powodu zadowoleni... To jak... prawda czy fałsz? Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Dla zasady teraz powiem prawdę. Bo co jak co, ale goście faktycznie zbyt zachwyceni nie byli Link do komentarza
Psoteł Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 A ja wtedy strzelę na fałsz (zresztą chyba tych kuców było dwa...) Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Hmm co tu wybrać, aby było źle.. Fałsz! Bo chyba nie było ogier. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Fałsz, jak dobrze sobie przypominam to były dwa kuce, ale fakt niezadowolone były po tej sytuacji. Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 To zdanie to... nioch nox nox... PRAWDA! Był tam ogier Serio... W sumie jak tak staracie się mnie rozpracować, to coś Wam nie idzie xD Pamietajcie, że ja działam bardzo nielogicznie, więc nie ma co kombinować... Następna sytuacja! W odcinku z Fluttershy chciała dokupić szparagi, jedna przeszkodziła jej w tym pewna bardzo nieuprzejma klacz, po czym niedosłyszący ogier i na końcu dwie klacze, które uważały, że FS zajmuje ich "przestrzeń osobistą"... Fluttershy wycofała sie po tym smutna Parwda... czy fałsz... Słuchamy Link do komentarza
Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Nie wycofała się - przyszły do niej i i stwierdziły że ma dziewczyna problem. A więc fałsz. Link do komentarza
Wilcza Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 To ja powiem, że prawda xd Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Ja też daję prawdę, bo najpierw się wycofała, ale natrafiła na Rarity i Pinkie Pie Btw. Stachul zrobiłeś z Fluttershy w malutkim kawałeczku tekstu ogiera: Fluttershy chciała dokupić szparagi, jedna przeszkodziła mu w tym pewna bardzo nieuprzejma klacz, Przeszkodziła jej powinno być Oj tam jestem człowiekiem, zdarza mi się coś pomieszać ~Stachul Link do komentarza
Luna-Willow Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Fałsz. Niedosłyszący ogier był ostatni, a te dwie klacze pirsze. Link do komentarza
Poppi Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Prawda... Kolejna...? ._. Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Tak tak tak... to jest... ZNÓW PRAWDA! Nioch nioch... chyba nie mam serca Was okłamywać D: Albo... czasem próbuję się z Wami tylko pobawić? Hm... zobaczymy. Wszystko ładnie pieknie, ale oto czas na... kolejną sytuację! Ale tym razem coś prostego... tak na rozluźnienie... i nie dotyczące bezpośrednio naszej bohaterki... Angel pokazany jest po raz pierwszy w domku Fluttershy w odcinku 4 sezonu pierwszego. Prawda to, czy fałsz? ^_- Link do komentarza
Wilcza Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 To jest fałsz! Angela pierwszy raz widzimy w odcinku 3 Ticket Master, kiedy to zabrał Spike'owi bilety na Galę i dał Fluttershy! Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Łatwo poszło - prawda? To było na takie małe rozluźnienie. Bo oczywiście był to fałsz. A teraz pobawmy się troszkę inaczej, gdyż wracamy do Fluttershy: W odcinku, gdzie Rarity została porwana przez Diamond Dog's,w momencie, w którym wszystkie klacze (ze Spikiem) biegły ją uratować, Fluttershy machała skrzydłami podczas biegu. Potem aż do samego momentu pociągnięcia ją za ogon i zrzucenia w kupki ziemi, którą próbowała wykopać, jej skrzydła były rozłożone. Prawda, czy nie? A może jednak tak... a może nie? Kto to wie...? ^^ Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Strzelam-prawda? Link do komentarza
Gość Pixelis Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Prawda, Czy kiedykolwiek Carrot Top zmieniła koloryzację włosów? :3 Link do komentarza
Recommended Posts