Omega Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Chodzisz po swoim pokoju zastanawiając się jak to rozegrać. Informacje o powierniczkach same się nie zbiorą ale czy zaufać twoim ludziom czy samemu zająć się rozpoznaniem? Po raz kolejny przeklinałeś swój los i Celestię, która była za niego odpowiedzialna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Głupia zdz***. Myśli że jest cwana, ale ja jej pokaże że JEJ ZAS**** RZĄDY SIĘ SKOŃCZYŁY. JESTEM ROGUEMANE AKA "STEEL HORN" I ZEMSZCZĘ SIĘ NA TEJ SOLARNEJ SU**. Idę do więźniów, pobawię się trochę przed misją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Ruszyłeś w drogę krętymi korytarzami twojej bazy. Niestety musiała znajdować się pod ziemią, to konieczne na tych pustkowiach. Poziom cel znajdował się na najniższych poziomach, już teraz słychać było ich jęki, a co dopiero jak już ty się za nich zabierzesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 ( Grałeś lub oglądałeś Far Cry 3? ) Podchodzę do jednego z moich ludzi. - Przygotuj mój łuk i strzały eksplodujące. Jeszcze przypnijcie do "Ściany Rozrywki" jakiegoś więźnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 <Ostatnio krucho u mnie z forsą a nie używam torrentów > Oczywiście - powiedział jeden z twoich ludzi, pegaz o szarej maści i białej grzywie. Ruszyłeś w kierunku "Ściany Rozrywki". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 ( A wiesz kto to Vaas? Na nim wzoruje STEEL HORNa ) Biorę swój łuk i eksplodujące strzały i zwykłe i idę do ściany rozrywki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 ściana Rozrywki w rzeczywistości byłą murem z wysuniętymi cegłami umożliwiającymi wspinanie się na szczyt, ku powierzchni. Jeśli komuś udało się przejść był wolny, w przeciwnym wypadku umierał. Teraz jak zwykle wypuszczono jednego więźnia, kucyka w średnim wieku, tak chudego że widać mu było wszystkie żebra. Nie myśląc wiele zaczął się wspinać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - Patrzcie się jak się wspina, SZYBCIEJ SUKIN****, Pięć Sekund. 5 4 3 - Strzelam z łuku celując w głowę i kończyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 pierwszy strzał. Kilka cali od głowy. Tym razem miał szczęście, teraz na pewno nie chybisz. Kolejny strzał, tym razem trafiłeś idealnie w serce. Więzień krzyknął i poleciał ładne kilka stóp w dół roztrzaskując się o ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - HAHAHAHAHAHA WIDZIELIŚCIE JAK JE****? ZAJE***** CEL, kto go przyprowadził? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Ja panie - powiedział uśmiechnięty czarny pegaz z granatową grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Wskazałem na klatkę z klaczami - Weź sobie którąś jako nagrodę. Miłej zabawy - powiedziałem do niego i zmierzam do klatki z szlachcicem, rzekomo miał jakąś książę do czytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Wspomniany szlachcic w niczym już nie przypominał szlachcica. Z obszarpanym ubraniem i przykuty do ściany przedstawiał obraz nędzy i rozpaczy. O to chodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - SIEMANO CENTUSIEK. JAK TAM W TWOJEJ NOWEJ VILLI? - spytałem się i rozglądam się za jego książką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Czego...czego ode mnie chcesz? - zapytał spoglądając na ciebie jedynym okiem jakie mu zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Przystawiam kopyto do piersi. - Nie można już odwiedzać przyjaciela? Zraniłeś mnie. Nie wyglądasz za dobrze, może ci coś podać? Herbatki? kawioru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Wody - powiedział najwyraźniej myśląc, że mówisz poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Pluje mu w twarz. - PROSZĘ! - idę do pokoju odpraw, zobaczyć najnowsze raporty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Witam pana - powiedział jednorożec przy biurku - co pana sprowadza do biednego Amona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - Raporty... No wiesz, zwiad, ostatnie rabunki itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Cóż zdobyliśmy ostatnio transport broni dla jednej z baz wojskowych Canterlotu - powiedział przeglądając papiery - i mamy trzy nowe ptaszki na dworze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Zajebiście. Pamiętacie plan? Jak jakiś z obozów mnie spotka do czasu zakończenia misji lub powiedzenia hasła "Śmierć Tyranii" mają mnie traktować jak lojalnego Celesti. Kappish? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Oczywiście - powiedział - wszystko jest przygotowane na wasze przyjście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Zajebiście. To ja już wyruszam - powiedziałem po czym poszedłem do swojej kwatery po swoje rzeczy i wyruszam do miasteczka Ponyville pociągiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 (pociągiem na pustkowiu? ) najpierw jednak musisz wziąć sprzęt ze zbrojowni dwa poziomy niżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts