miskof Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Dobry, krótki "sad". Dużo emocji w małej objętości. Opis tańca to było coś wspaniałego. Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Świetny Fic, tag sad jak najbardziej odpowiada, czytało się doskonale, już widzę czego recenzję napiszę do Brohoofa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) już widzę czego recenzję napiszę do Brohoofa. Wait.. what? Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez bester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ubranie tego w słowa zajmie mi ze dwa dni, jednak jeżeli bob nie odrzuci tej recenzji to przeczytasz o swym zacnym Fiku w Brohoofie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Idę mdleć w wrażenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Niczego nie obiecuje, jednak właśnie czytam po raz enty twe opowiadanie aby się dobrze zapoznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 To pierwszy fic Twojego autorstwa, który przeczytałem, ale już mogę powiedzieć dwie rzeczy: Po pierwsze: Jesteś genialnym twórcą i masz bogaty zasób słownictwa. Po drugie: Na pewno w niedalekiej przyszłości zapoznam się z resztą Twoich prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) Cóż mogę rzec? Świetny fic, ale po Tobie nie spodziewałem się niczego innego. Czyżbyś czytywał inne moje opowiadania, czy bazujesz tylko na opiniach? :aWe6O: Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez bester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Mam narazie połowę recenzji, czas do 7 lipca, zobaczymy czy bobule ją przyjmie, w każdym razie opowiadanko cudowne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Czyli nowy numer Brohoofa wychodzi 7.07? Jestem jej niezmiernie ciekaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saharez Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Fajny Fik, szybko i zgrabnie się czyta. 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) Na twoich innych opowiadaniach oczywiście. Więc, jeśli zdecydowałeś się skomentować, ten FF, to czy byłbyś tak miły zostawić swoją opinię przy wcześniej przeczytanych opowiadaniach? Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez bester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Przeniesione do archiwum na prośbę autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts