Cahan Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) Nieprawidłowe osadzenie nóg. Grzywa i ogon wyszły niechlujnie, za to znaczek i ta mina mająca dość wszystkiego- są świetne. Edytowano Listopad 23, 2013 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Grzywa i ogon miały być niechlujnie, gdyż to ja o 8 rano w szkole xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 (edytowany) Oto prace które stworzyłam w szkole :3 Dlaczego mam takie słabe oceny xD To jest sloooodziutki kucyk! Request dla mojej kolezanki z klasy :3 Niech nauczy się lepiej skladac zamowienia. Edytowano Grudzień 3, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 To jest sloooodziutki kucyk! Request dla mojej kolezanki z klasy :3 Niech nauczy się lepiej skladac zamowienia. Czo ty mówisz? Kucyk jest uroczy. Też takiego kcem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 Czo ty mówisz? Kucyk jest uroczy. Też takiego kcem! Chodziłam po szkole krzycząc mówiąc, że stworzyłam kuca idealnego xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 Oto ja po czterogodzinnym maratonie horrorów z moim tatą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Oficjalnie potępiam ten oto tutorial, i nie polecam Ci brać przykładu z niego. Mimo iż post sprzed kilku miesięcy, stwierdziłam że doczepić się muszę. Kuce tutaj mają za krótką szyję, za grube nogi, tułów, i ogólnie są nieproporcjonalne und do kitu, także ten. Niech to coś spłonie w piekle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 Oficjalnie potępiam ten oto tutorial, i nie polecam Ci brać przykładu z niego. Mimo iż post sprzed kilku miesięcy, stwierdziłam że doczepić się muszę. Kuce tutaj mają za krótką szyję, za grube nogi, tułów, i ogólnie są nieproporcjonalne und do kitu, także ten. Niech to coś spłonie w piekle. Nie biorę przykład z tego, nie podobał Mi się ten tutorial, brałam przykład z anatomii Fluttershy, no cóż próbowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Nie biorę przykład z tego, nie podobał Mi się ten tutorial, brałam przykład z anatomii Fluttershy, no cóż próbowałam. Z całego więc serca popieram. I widać zmianę w Twoich pracach. Ewolucję, znaczy się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 W dobrą stronę idziesz tu masz jeden tutorial: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Oficjalnie potępiam ten oto tutorial, i nie polecam Ci brać przykładu z niego. Mimo iż post sprzed kilku miesięcy, stwierdziłam że doczepić się muszę. Kuce tutaj mają za krótką szyję, za grube nogi, tułów, i ogólnie są nieproporcjonalne und do kitu, także ten. Niech to coś spłonie w piekle. WIadomo. Żadnego tutoriala nikt nie powinien się w 100% trzymać Mi on posłużył jako punkt wyjściowy kiedy sam zaczynałem rysować kuce a dzisiaj już robię własne tutorialiki na bazie mojego obecnego stylu, np. ten który zrobiłem dla dzieciaków na tablicy multimedialnej na prelce z rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts