Velvie Napisano Styczeń 20, 2016 Share Napisano Styczeń 20, 2016 (edytowany) godzinę temu Dr. Whooves napisał: To daj namiary na swego Oc-ka http://velvetorchid67.deviantart.com/art/Petroleum-Petrol-Gasoline-574788900 Petrol :3 http://starlollipop.deviantart.com/art/PC-Infinity-585232120#comments Finia :3 Ogierek może być kapitanem a kłaczki może być członkinią załogi ^^ Edytowano Styczeń 20, 2016 przez Velvie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Styczeń 21, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) 17 godzin temu Velvie napisał: Ogierek może być kapitanem a kłaczki może być członkin Ok. Dobrze to zaloga jednego statku już będzie. Będzie jeszcze 2 ale ten zatonie. Edytowano Styczeń 21, 2016 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Styczeń 23, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2016 (edytowany) No to sternik już jest Kapitanem zajmę się później... A oto Sternik Finia Edytowano Styczeń 23, 2016 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Hah, fajna Tylko czy mógłbyś jeszcze wycieniować jej grzywę? Połowę ma jaśniejszą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Styczeń 23, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2016 Widziałem ,że tam jest gradient zrobiony. Na razie będzie w tej formie. W animacji to będzie inaczej wyglądać. Ale jak chcesz koniecznie ten gradient to się zrobi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 To zależy od ciebie ^^ Jeśli przez to popadniesz w artblock'a, nie musisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) Doczekaliśmy się kontynuacji komiksu "Twilight's first day" autorstwa Muffinshire Poprzednie tłumaczenia znajdziemy tu ---> Klik Edytowano Luty 22, 2016 przez Dr. Whooves 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Taaak! A już myślałam, że się nie doczekam!^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Kwiecień 24, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Takie tam GIF-y Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 7, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2016 Kolejne gify. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 11, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2016 Plotki szkodzą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 Plotki mnie rozłożyły na łopatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 21, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2016 (edytowany) Trochę mi to zajęło ale skończyłem. Evening Star - Octavia (animation) Edytowano Lipiec 21, 2016 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 29, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2016 (edytowany) Tym razem postanowiłem odkurzyć tablet i takie coś mi wyszło. Edytowano Sierpień 29, 2016 przez Dr. Whooves 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Październik 21, 2016 Autor Share Napisano Październik 21, 2016 (edytowany) 4 godziny temu Sonic song napisał: Kiedy następne Komiksy Co do tłuczeń to na razie są w zawieszeniu.... A teraz następny wektor i animacja która już od pewnego czasu jest już na YT. Spoiler Edytowano Październik 21, 2016 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Listopad 19, 2016 Autor Share Napisano Listopad 19, 2016 Kolejny wektor Sash Lilac jako prywatny detektyw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Grudzień 17, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2016 Kolejna część Twilight's First Day Nr. 25 Poprzednie części komiksu link---> Kliknij Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Luty 25, 2017 Autor Share Napisano Luty 25, 2017 Spoiler Lyon Heart - koncepcja postaci Kolejny wektor z pozdrowieniami dla Tokitoka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 11, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2017 (edytowany) Edytowano Sierpień 11, 2017 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Kwiecień 24, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2018 (edytowany) Spoiler Edytowano Kwiecień 24, 2018 przez Dr. Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Wrzesień 21, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2019 Pojawił się nietypowy komiks tematyce MLP. Pierwszą część tego komiksu przetłumaczyłem. Zapraszam do oglądania. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się