Ohmowe Ciastko Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 (edytowany) 3: matki, ojca i siebie z 2 czasu(tego z anime). Tak czytam i ponownie dociera do mnie absurd tej sytuacji-mieć swój szkielet w pokoju. Edytowano Maj 16, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 Kolejny punkt dla Ciastka :3 A punktację w 1 poście uzupełnię później. Teraz wyjątek, kto chce może zadać pytanie, kto pierwszy, ten lepszy Co jakiś czas będę robić takie wyjątki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Ale nie będę mógł odpowiadać do zadanego przez siebie pytania przecież! Dobra, w czym specjalizowały się fałszywe pamiętniki Siódemek? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Pamiętam, że jego opisywał ruchy przeciwnika(lewy prosty, itp). Ach, a jej był listą krótko opisanych osób(chyba tylko mężczyzn, ale nie jestem pewien). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Chciałbym się przyczepić jednego detalu co do pierwszego pytania... a raczej jego odpowiedzi... 7 użytkownik w rzeczywistości był parą => Było 13 uczestników... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 Kuoth, cichaj tam A tymczasem pytanie znowu zadaję ja(bo prawidłowa odp to chyba ta Ciastka ^^) :3 5pkt: Wymień wszystkich 12(13?) uczestników gry wraz z ich pamiętnikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Jedynka - główny bohater - Pamiętnik Obserwatora Dwójka - główna bohaterka - Pamiętnik Miłosny Stalkera Trójka - nauczyciel ^^ - Pamiętnik Seryjnego Mordercy Czwórka - policjant - Pamiętnik Śledczego Piątka - dzieciak - Pamiętnik-malowanka? Szóstka - Święte Oko - Pamiętnik Medium Siódemki - para - Pamiętniki Kochanków Ósemka - ta od dzieciaków ^^ - Pamiętnik-serwer Dziewiątka - terrorystka - Pamiętnik Ucieczek Dziesiątka - opiekun psiarni i jego córka - Pamiętnik od psów Jedenastka - burmistrz -Pamiętnik Pamiętników? Dwunastka - ślepy dziwak - Pamiętnik-dyktafon Superbohatera xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 1 Amano Yukiteru pamiętnik obserwatora 2 Yuno Gasai pamiętnik o Yukim(zakochanego?) 3 Nauczyciel z liceum Yukiego i Yuno 4 Detektyw pamiętnik detektywa 5 Rei pamiętnik kolorowanka 6 Tsubaki jakaśtam pamiętnik wyznawców(opisywał losy jej wyznawców) 7 Marco i Ai pamiętniki zakochanych(opisywały to, co działo się z ich drugą połówką) 8 Kamada pamiętnik-serwer(mogła tworzyć początkujących użytkowników) 9 Uryu Minene pamiętnik ucieczki 10Ten od schroniska Pamiętnik hodowcy 11 Burmistrz ich miasta Pamiętnik podglądacza (widział to, co inni mieli zapisane w swoich pamiętnikach) 12 Ten ślepy w kostiumie pamiętnik sprawiedliwości(opisywał jego sprawiedliwe czyny) Części imion zapomniałem, co niestety musiało się stać, a internetami nie będę się posiłkował. Nie ma to jak szczęście skończenia swojego postu i zobaczenia prostokącika "Nowy post w temacie" tuż przed wciśnięciem napisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Coś tu martwo się zrobiło... *wchodzi na scenę i zabiera mikrofon dotychczasowym prowadzącym* Trochę czasu minęło od kiedy oglądałem to anime... cóż zrobić... Każde pytanie będzie za jeden punkt, niezależnie od stopnia jego trudności... Na początek coś wręcz banalnego: Jakim określeniem nazywa się dziewczyny podobne (psychicznie) do Yuno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Będę szybka - Yandere. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Brawo! Flutteryay wygrywa waidro internetu z ketchupem punkcik! Kolejne pytanie w jaki sposób zginęła Yuno? (celowo nie napisałem która) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Zabita przez Yuno () i popełniła samobójstwo nożem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Punkcik dla Ciebie Vieg! Skoro już mowa o samym finale serii, zadam pytanie, które wręcz się ciśnie na usta. Dlaczego Yuno popełniła samobójstwo? Co zmusiło ją do tego czynu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Dlatego, że bóg musiał zostać wybrany, tak długo jak boga nie ma świat będzie się rozpadał, a ona zrozumiała, że jednak kocha drugiego ( liczę według światów oczywiście) Yukiteru i nie może go zabić. Trafiłem? Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez ESH3R Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 A to nie było przypadkiem dlatego, że to ona przyniosła na siebie nieszczęście? Że gdyby ona zginęła, to ona mogłaby żyć szczęśliwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) W sumie to też, zobaczyła trzecią siebie szczęśliwą i nie chciała tego niszczyć, więc się zabiła. Jest kilka powodów, ten w moim poście też jest dobry, odkryła, że kocha Yukkiego, ale jedno z nich musiało umrzeć, więc tak jak powiedziała w rozmowie z piątym, obroniła go ostatni raz. Są co najmniej dwa powody. Best love story i ever heard about. Może dlatego, że nie lubię romansów ;P Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez ESH3R Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Esu... następnym razem postaraj się ograniczyć do jednego postu na odpowiedź tak czy siak, punkt dla Ciebie. W jaki sposób Yuki nabrał Minene (dziewiątą) podczas inwazji, w której ginie prezydent miasta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Puścił ją przodem i wykorzystał do odwrócenia uwagi, do tego pozwolił umrzeć Nishijimie A mogło się to skończyć tak http://rmart.org/54884/Src/746c670add4a2a25a42a19e25c60608c.jpg Chociaż i tak, tak właśnie się skończyło ;P COŚ NIEZWIĄZANEGO Z QUIZEM Ogólnie dziewiąta jest najzajedwabistszą postacią no może kłóci się o tron z Yuno która jest tak słodko psychodeliczna, że musiała wylądować na początku listy. Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez ESH3R Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 nie to miałem na myśli zadając pytanie... chodzi mi i scenę przed skarbcem banku Gasai *notuje "zadawać precyzyjniejsze pytania"* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Wysyłając Yuno wiadomość zmienił przyszłość i wykorzystał odgłos komórki żeby zwabić dziewiątą w pułapkę. Ktoś właściwie podsumowuje te punkty czy one po prostu są dla samego swojego istnienia? Kłot, zasubuj ten temat, będzie szybciej ;P Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez ESH3R Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Zasubowałbym, gdyby któryś z adminów odpowiedział mi czy tapatalk działa. Anyway... dokładnie o to mi chodziło więc punkt dla Ciebie będę musiał kogoś pomęczyć o aktualizację punktacji w pierwszym poście... Którzy uczestnicy przegrali przez zniszczenie ich pamiętników? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Jedynka? Hmm... nie. Dwójka? Nie, też nie... Trójka? TAK!! Czwórka? Hm, nie, chyba nie. Piątka? Nie. Szóstka? O tak :3 Siódemki? Cóż, nie! Ósemka? Nie ^^ Dziewiątka? Yyy... nie! Dziesiątka? Nie pamiętam ;_; nie? Jedenastka? Taa... nie!! ^^ I dwunastka, uff... ach, już wiem! Nie! ;] Wychodzi na to, że ta dwójka, czyli Trójka i Szóstka, jeśli mnie pamięć nie myli ; P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Hm... Trzeci i Szósta zginęli poprzez zniszczenie ich pamiętników przez kogoś innego, a Dziewiąta i Czwarty przyśpieszyli swoją śmierć poprzez samowolne złamanie telefonów. Umarliby tak czy siak. Więc jeżeli liczyć "przyśpieszenie" śmierci... 4 osoby. Trzeci, Czwarty, Szósta i Dziewiąta. @Edit: O ile wgl liczyć "śmierć" Dziewiątej... Tak to 3 osoby: Trzeci, Czwarty i Szósta. Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Na pewno nie Flutteryay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Punkcik dla Flutteryay! Czemu oglądasz takie anime, to ja nie wiem... Jak zginęli rodzice Yuno z pierwszego i drugiego świata? (ich śmierć w obu przypadkach wyglądała tak samo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Zostali zamknięci w klatce przez Yuno i umarli z głodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts