Koschei O'Clock Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Punkty dla Imki! PS Gratuluję tak wysokiej ilości punktów. Następne pytanie za dwa punkty: Kim byli bezgłowi mnisi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) (Dziękuję ) Bezgłowi mnisi, nazywani też Zakonem Bezgłowych to ruch religijny który wierzył w słuchanie swoich serc, nie swoich umysłów - nie posiadają głów. Nie czują strachu oraz nie da się ich oszukać. Mimo braku głów, Mnisi potrafią wykryć gdzie znajdują się inne osoby. Są też w stanie strzelać energią z rąk oraz kierować tą energię do mieczy które ze sobą nosili. Edytowano Maj 31, 2013 przez Imka2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Znów punkty dla Imki! Ponieważ póki co zostawiłaś innych daleko w tyle... Teraz TY zadaj pytanie! (będę tak robić co jakiś czas, gdy będę miała ochotę ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Yay Ok, więc... podaj 5 przykładów wyjaśniających dlaczego Dalekowie powracali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Dodaję, że za to pytanie należne są cztery punkty. I druga wiadomość: jeśli do jutra nikt (oprócz Imki, która to pytanie wymyśliła) nie odpowie na pytanie, zostanie podane nowe, tym razem stworzone przeze mnie. Daję czas do jutra do dwudziestej. Nie zawiedźcie mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 (Nie koniecznie właściwie mogłam dodać w jakich okolicznościach się spotkali by to sprecyzować ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Wydłużyłam czas ponad dwukrotnie i, niestety, żadnego odzewu. Przykro mi, Imko - zadaję nowe pytanie (za trzy punkty): Czym był głos bębnów w głowie Mistrza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Rytmem marszu wojennego władców czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 (edytowany) a nie rytmem serc władców czasu? Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez sosna564 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 To albo to, nie pamiętam dokładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 to było w ostatnich odcinkach 10tego doctora więc zdecydowanie był to rytm serc władców czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Poprawną odpowiedz podał... sosna! Three points for you. Pytanie za dwa punkty: Kim jest Valeyard? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 o ile mi wiadomo jest on oskarżycielem szóstego doctora i jest również władcą czasu ale mogę się mylić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Jest to zła strona Doctora. W jednym z odcinków przedstawił się jako "Władca snów". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts