MrsVinyl Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Cześć jestem nowa i jestem tu tylko 8 dni Pytajcie o co chcecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Imię? Wiek? Ulubiony kucyk? Zbytnio się nie rozpisałaś ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 8 dni? No to się nie pospieszyłaś z napisaniem postu 'powitalnego'. Nieważne. Hejo, łap i . Baw i łap się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Witam na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 No hej! Witaj wśród swoich. Podłączę się do pytań poprzedników. Ale od tego jest w sumie specjalny temat, również w dziale na start. A z resztą, WITAMY NA POKŁADZIE PANNO VINYL! Baw się dobrze... miłego ogarniania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 No witaj! Cóż... Dołączę się do zadanych już pytań. Ahh... no i tak: Baw się dobrze! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Siema! Jakiej muzyki słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Witaj. Baw się dobrze. Pełnoletnia? Jak nie, to łap Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter.Fly Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Hej, hej, hejo! Może odpowiesz na zadane pytania? Jestem ciekawa, chociaż wydaje mi się że twój ulubiony kucyk to Vinyl xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Wręcz kocham twój awatar Widzę, że jesteś kolejna fanką Vinyl. Dlatego witam cię serdecznie rzucając w twoim kierunku wyżej wymienioną klaczą =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsVinyl Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 1.Imię Viola Lat 15 2. Vinyl 3. muzyka 4. nie, raczej nie umieszczam na opisie muzykę z YT Do MyhellMuzyki Słucham na jaką mam ochotę czyli wszystko Do Radmor Witaj na forum i baw się dobrze! Na dobry start łap Powiedz coś więcej o sobie! A o mnie nic ciekawego Hej, hej, hejo! Może odpowiesz na zadane pytania? Jestem ciekawa, chociaż wydaje mi się że twój ulubiony kucyk to Vinyl xD No nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wytrzeszcz Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 siemassz jak sie bawisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Heh Witaj na forum! Parę, prostych pytań: 1. Change'a (miasto Changeling'ów/Podmieńców) czy Imperium Sombrastyczne (znane również jako Sombraland) (pod władzą Sombry)? 2. Czemu wybrałeś Change'e... Znaczy, czemu tak wybrałeś? 3. Jak sądzisz, ilę tu wytrzymasz? 4. Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się