Posealor zwany Pose Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Ostatnio mam problemy z dostępem do neta... Co niestety oznacza zmniejszenie kontaktu z kucykami. Aby nie stracić tego kontaktu całkowicie, postanowiłem zająć się czymś, co nie wymaga internetu. PS. Tak, przyznaję się do winy... Te obrazki są przerysowywane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Applejack zgubiła znaczek A poza tym to te przerysunki są dobre. Ciężko powiedzieć coś konstruktywnego więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Ostatnio mam problemy z dostępem do neta... Co niestety oznacza zmniejszenie kontaktu z kucykami. Aby nie stracić tego kontaktu całkowicie, postanowiłem zająć się czymś, co nie wymaga internetu.Ok, może to głupia rada, ale zainwestuj w konsolę Nintendo 3DS. Jest tam taka fajna aplikacja Colors 3D (+fajne gry). Jeśli masz talent do rysowania kucyków - polecam. Rysowanie w 3D robi OGROMNE wrażenie. Poza tym zawsze pozostaje pisanie ficów w zeszycie, rysowanie w zeszycie. Sam taki miałem - do opowiadań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Ok, może to głupia rada, ale zainwestuj w konsolę Nintendo 3DS. Jest tam taka fajna aplikacja Colors 3D (+fajne gry). Jeśli masz talent do rysowania kucyków - polecam. Rysowanie w 3D robi OGROMNE wrażenie. Poza tym zawsze pozostaje pisanie ficów w zeszycie, rysowanie w zeszycie. Sam taki miałem - do opowiadań. Więc tak... Po pierwsze, nie mam kasy, a jakbym miał, to bym zainwestował w porządnego kompa i internet, a nie konsolę. Po drugie, to nie jest talent, tylko efekt NUDY. Po trzecie, nie będę pisał w zeszycie, bo po tylu latach nauki mam niechęć do długopisów. I potem musiałbym to przepisać na kompa, a nie lubię robić dwa razy jednej roboty. Mimo wszystko, dzięki za radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Znasz grono ludzi którzy lubią MLP jeśli tak jak nie masz neta to pujdż do nich i z nimi coś pogadaj po rysuj o Ponys ... Fajna rada ? PS: Szczególnie to o Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Obrazki są naprawde sympatyczne, ale zacznij kolorować i/lub cieniować. Wystrzegaj się kalkowania, bo to zUo (profilaktycznie mówię). Wtedy będzie cudnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Ja lubię zUo! A tak na poważnie... Dopiero zaczynam bawić się ołówkiem. Kolorować/cieniować/rezygnować z kalkowania będę później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 do nauki rysowania kucynek polecam korzystać z licznych tutoriali dostępnych..niestety w tym trudno dostępnym Tobie necie. Ale zwsze można pójść do kogos i zgrać je, ewentualnie przeryować. i wsumie najważniejsze jest by duużo ćwiczyć, dużo rysować, polecam, tutoriale, po nich dużo szybciej uda Ci się nauczyć wykonywać rysunki samodzielnie,w róznych pozach itd. Trzymam kciuki :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Ty to kalkowałeś? Chciało ci się przykładać kalkę do monitora? (zakładam że masz w 'Moje Obrazy' pełno klipartów kucyków. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Ty to kalkowałeś? Chciało ci się przykładać kalkę do monitora? (zakładam że masz w 'Moje Obrazy' pełno klipartów kucyków. ) Kalkowałem. Ale nie przykładam kalki i nie do monitora. Z kartki na kartkę. (W "Moje obrazy" mam tylko jedneko kcyka. FS która poleciała na tapetę. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Ty to kalkowałeś? Chciało ci się przykładać kalkę do monitora? (zakładam że masz w 'Moje Obrazy' pełno klipartów kucyków. ) Wiesz Fagglenorusie ja przykładam kartkę do monitora jak muszę. A co do tematu fajne spróbuj narysować coś sam chciałbym to zobaczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Fagglennorusie Och, nie całym nickiem, tylko skrótem (nicku), a jeżeli już to przez jedno 'n'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Fail zdarza się Tak teraz piszcie wszyscy posty by Posealor narysiał coś sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Co do pobierania samouczków z YT - polecam "XvideoServiceThief" lub "Youtube Downloader". Są szybkie i bezpieczne. Wystarczy kupić jedną, góra dwie płyty DVD, iść do znajomego/kafejki i trochę poszukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Nie kalkujcie! Tym sposobem nigdy nikt nie nauczy się rysować :< Jak już, bardziej polecam przerysować coś, wtedy bardziej myśli się nad tworzeniem danej pracy i zawsze coś w głowie zostanie, pochwalam to że posealor od razu powiedział że nie są to jego autorstwa prace, a kopie. To bardzo ważne, bo inaczej można mieć problemy z prawami autorskimi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Ładne rysunki, ale tylko dlatego, że przerysowane PS Twilight ma dwa pasemka, nie cztery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 PS Twilight ma dwa pasemka, nie cztery A to dlatego tak wygląda, bo są jeszcze te takie linie we włosach Twili, a to nie jest pokolorowane, więc kto przygląda się kucykom - ten wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts