Avro Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Aktualnie jakoś z nudów pocinam w Elsword. Mój nick: Asalraalaiku Aktualnie jakoś 20 lvl Pierwszy serwer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Według mnie słaba podruba Grand Chase. A w grand chase baaardzo dużo grałem, wbiłem Amy < kiedyś najtrudniejsza postać do zebrania ;D > 50 lvl i te 3 podstawowe postacie też po 40-50. Co do elsword nie polecam ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Ja grałem w to coś i...no dobra,mam teraz włączone i idę expić Gra dość mi się spodobała.trochę sobie pogram. Eve forever !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Ja pograłem do ~20 lvl'a i mi przeszła ochota ;s A tak z postaci to najbardziej podoba mi się Raven. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Oho o tej grze mogę mówić tyle co w Lineage 2 Około dwa lata w to łupałem, teraz mi trochę przeszło. PRzewaznie grałem na serwerze Koreańskim i niemieckim. Teraz mam przerwę... polecam grę dla każdego fana anime : Chung i Eve 4ever! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 12, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2012 Ja polecę mangę, nie jest jakaś epicka ale przyjemnie się czytało ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Poszukuję party na Nazo-fabryka Norm. NICK: Applejack12 Gildia: MyLittlePony (Moja gildia) Postać: Chung LVL: 37 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Ja siedzę albo na Eve 42 lvl Nazovendetta o imieniu Toy lub na Chung'u lvl bodaj 22-24 klasa podstawowa nick Discord. Gdyby się komuś nudziło, to w kontaktach jest moje gg, napisać, przedstawić się i możemy razem troszkę pograć, why not. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Jak chce ktoś ze mną pograć to mam 2 postacie: Applejack12->Chunga FG->Lvl40 Fluttershy12->Raven miecz śmierci->Lvl20 Takie coś dziwnego zrobiłem że porównywałem postacie z gry Elsword do MLP:FIM. Elsword->Rainbow Dash Aisha->Twilight Rena->Pienkie Pie Raven->Fluttershy Eve->Rarity Chung->Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Raven Fluttershy xD ? Trochę dziwne porównania. Mi jakoś dziwnie kojarzy się z Shining armorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ale ja porównywałem do głównych bohaterek z tej bajki/kreskówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Wiem, ale ja napisałem jakie jest moje skojarzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Kilka fajnych artów: I coś genialnego na koniec: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Uwaga mam 2 postacie w tej samej gildii [Tenshi(dalej już nie pamiętam)]. Applejac12 ChungIP lvl42 i Fluttershy12 Raven Mistrz Miecza Lvl (blisko) 28 lvl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Ja prawdopodobnie dzisiaj ściągnę Elsworda, ale nie jestem pewny. Jak co podam potem nazwę postaci i kim gram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Gram teraz na ENG ELSIE i mam 47 lvl Elsword Lord Knight i jest tam Event z Ravenem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Ludzie dajcie nie każdy z was da 1 e-mail to zaproszę was na ENG Elsword bo jest Event że można zapraszać przyjaciół 3 razy na dzień maxs 10 można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightyblue Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Ja gram w elsword ale lamie XD pograłem do 36 lvl i mi sie znudziło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Mam tę grę i jak dla mnie jest ciekawa, ( choc wow przede wszystkim), czasami gram, aktualizuję. Niestety nasza gildia jest nieaktywna - wiele z ludków od ponad roku. Mam Rene o nicku - Xsadi na 53 lvl. Chcę expić dalej ale ciężko jest tu cokolwiek robic samemu. Jak ktoś chce pograć ze mną trochu to piszcie ^^ ( polski server, ruben1) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Ja też siedzę na Rubenie i robię już questa na Zaklinacza. Lecę na wejście do świątyni. Moja Postać to Souichiro i mam 36 albo 38 lvl. Jakoś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 No i się doczekałem . mam 39 lvl i jestem już zaklinaczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Ja już powróciłem do tej gry. Gram w NA Elsword i mam 2 postacie Elsword Lord Knight 60 lvl i Rena Night Watcher 60 lvl. Nick u Elsword : Leonidas12 Nick u Reny: Snajper12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 ODKOPUJĘ ANGIELSKI SERWER Code Battle Seraph lvl (prawie) 50 Shooting Guardian lvl ok. 26 Graj ktoś ze mną ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:CherryAlice:. Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Ja w Elsa gram już od dawna xD Tylko, że często postacie zmieniam, bo się zdecydować nie mogę :'P Obecnie mam 41lvl i VP PS. Kto się cieszy, że Ara wchodzi? =3 Edytowano Grudzień 12, 2013 przez CherryFox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Le ja chodze sb po internecie...Tak nagle natrafiłam na wikie elsworda... http://pl.kochamyelsword.wikia.com/wiki/Add .... .... .... CHCIEĆ XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts