SzymonL Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Coldfire Keep wysłane do DżumaPenguins Arena - Sedna's World wysłane do Chwalmy Sonatę i ShimmerkęSnuggle Truck wysłane do Triste CordisMuffin Knight wysłane do Little LightNuclear Dawn wysłane do DecadedStar Ruler wysłane do DayanBlades of Time - Limited Edition wysłane do ATIMKOSQuest of Dungeons wysłane do PervKapitan Edytowano Grudzień 27, 2014 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Poproszę Muffin Knight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Poproszę Coldfire Keep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Snuggle Truck - a tak zastanawiałem się gdzie na steamie wcięło tą grę. EDIT. No i jsne... Wcześniej nazywała się SMUGGLE Truck i polegała na "przewozie turystów" przez granicę. Podniosły się krzyki i autorzy zmienili nazwę gry oraz "turystów" na pluszaki. PS: Wesołych świąt everybrony Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Chętnie przygarnę Nuclear Dawn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Poproszę Blades of Time - Limited Edition Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Jeśli Penguins Arena jest na Steama to poproszę - wydaje się ciekawa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) Nie sądze aby to ktokolwiek tak odebrał, to był żart z mojej strony tego potrzebuje Przepraszam, że się tak wcinam, ale kupiłem... tak, kupiłem grę na Steam (przecena), mimo że miałem ją na Originie. Faktycznie odcięli multi. Nie da się kupić DLC (moje zabawki ), ale jedno mnie ucieszyło - można zmienić język! Wrócił stary, dobry Atomica, a nie jakaś marna podróba. PS. Steam to potrafi zdenerwować. "Hej, produkt z twojej listy życzeń, jest na przecenie!" Przecenili RPG Maker o 80%... zostało 12h Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Meh RPG Maker był w bundle, dalej żałuję że nie kupiłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Quest of Dungeons poproszę *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) Na Originie jest obecnie zarąbista promocja... Battlefield 3 za niecałe trzy złote toż to prawie jak kradzież Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) Mam do oddania zniżkę, co prawda nie na grę komputerową, tylko rabat 15zł na kupno gry Dobble (jakaś promocja z Toffifee). Do wykorzystania do końca roku. EDIT Wszedłem na stronę i wychodzi na to, że zniżka wynosi teraz 25 zł, czyli grę można kupić za 35 zł. Edytowano Grudzień 24, 2014 przez Nishi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 25, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2014 (edytowany) Ale zabawki są w tym The Ultimate Box, przynajmniej u mnie. Wysłane z tnacego się Lagdroida na prawie nie działającym Tapatalku używając zdezelowajej Xperii J Zabawki (resoraki) są praktycznie niezniszczalne. Jeśli masz: mini "monster truck'a, wóz inspirowany Powrotem do Przyszłości w wersji mini, mini-motocykl, mini radiowóz i inne" ... to jakim cudem. U mnie pojawia się komunikat "tymczasowo niedostępne" (origin / steam). Chętnie bym kupił, ale nie ma jak. (na X360 był bundle - gra + wszystkie dodatki za "ileś tam punktów") A żeby nie robić off-topu... jeśli coś jeszcze pozostanie, poproszę ładnie o to czego nikt nie chciał. Ta gierka o przemycie... przewozie pluszaków jest genialna. Edytowano Grudzień 25, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Two Worlds – Game of the Year Edition na Steama za darmo! Aby otrzymać za darmo grę Two Worlds – Game of the Year Edition na Steama, musicie zalogować w serwisie dlh.net, następnie wejść w menu „Profile/Keys” i kliknąć w przycisk „Get Your Steam Game Here” 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Two Worlds – Game of the Year Edition na Steama za darmo! Aby otrzymać za darmo grę Two Worlds – Game of the Year Edition na Steama, musicie zalogować w serwisie dlh.net, następnie wejść w menu „Profile/Keys” i kliknąć w przycisk „Get Your Steam Game Here” Przepraszamy, wystąpił problem z tym linkiem: dlh.net/ Teraz możesz przejść do tej strony internetowej lub wrócić do poprzedniej strony. Pamiętaj, aby wyświetlać tylko linki z zaufanych źródeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Więc wpisz normalnie, to tylko 7 znaków dlh.net Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Więc wpisz normalnie, to tylko 7 znaków dlh.net Nie wpisałem, ale twój link działa, dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Surgeon Simulator 2013 wysłane do Triste Cordis Septerra Core wysłane do DżumaCrash Time 2 wysłane do DayanFinal Slam 2 wysłane do ATIMKOS Dungeons - The Eye of DraconusGorky 17 wysłane do ArachikQuest of Dungeons wysłane do arent7Into the Dark - Ultimate Trash Edition wysłane do Chwalmy Sonatę i ShimmerkęRIP - Trilogy wysłane do Triste CordisSacraboar wysłane do DayanSpaceChem wysłane do Downdraught Edytowano Styczeń 6, 2015 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Surgeon Simulator 2013 RIP Trilogy Edytowano Grudzień 27, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 spóźniona o pół godziny ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Poproszę SpaceChem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Proszę o Gorky 17. Ciekawe czy pójdzie na Win 8? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Septerra Core poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Poproszę Final Slam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Proszę i z góry dziękuję za Into the Dark - dobry horror nie jest zły :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się