turbo638 Napisano Grudzień 26, 2021 Share Napisano Grudzień 26, 2021 Jak coś Epic game store rozdaje darmowe gry na święta, dziś od 17 do jutra do 17 jest do zgarnięcia Control., PS. W opcjach gry da się włączyć ray tracing na karcie GTX 1060 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Marzec 12, 2022 Share Napisano Marzec 12, 2022 Temat chyba umarł, to go odświeżę Mam do oddania klucz do tajemniczej gry. Dlaczego tajemniczej? Steam pokazuje że ją już mam, ale gdy chcę ja zainstalować to nie pokazuje co to za gra tylko wywala błąd o przekroczeniu czasu czy coś takiego. Jak ktoś by chciał jednak ten klucz to piszcie tu tu lub na PW. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 5, 2022 Autor Share Napisano Październik 5, 2022 Abonenci NETFLIXa mogą pobrać za darmo fenomenalnego Spiritfarera. Co ciekawe, gra jest po polsku Grę można pobrać tylko i wyłącznie z poziomu aplikacji Netflix. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano 18 Czerwiec Autor Share Napisano 18 Czerwiec Nie wiem czy ktokolwiek tu jeszcze zagląda, ale udało mi się stworzyć i wydać grę na STEAM. Mam ze dwa wolne klucze, także jeśli ktoś chce, to niech da znać Strona na STEAM Spoiler https://store.steampowered.com/app/3018680/Foxy_JABS_Just_Another_Bubble_Shooter/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano 20 Czerwiec Share Napisano 20 Czerwiec Klucza nie chcę, gdyż to nie mój typ gry, aczkolwiek gierka sama w sobie wygląda całkiem zacnie. Gratuluję wydania ^.^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano 19 Sierpień Share Napisano 19 Sierpień Dnia 18.06.2024 o 11:39, Cipher 618 napisał: Nie wiem czy ktokolwiek tu jeszcze zagląda, ale udało mi się stworzyć i wydać grę na STEAM. Mam ze dwa wolne klucze, także jeśli ktoś chce, to niech da znać Strona na STEAM Ukryj treść https://store.steampowered.com/app/3018680/Foxy_JABS_Just_Another_Bubble_Shooter/ Jak to jeszcze aktualne to bym przyjął z jeden klucz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano 14 Wrzesień Share Napisano 14 Wrzesień Gierka wygląda ładnie, ale moje pierwsze skojarzenie, to te wszystkie gierki na telefon. Przechodzisz levele i na początku fajnie prosto... potem lekko trudniej, a później no bez reklam i kasy się nie obejdzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano 15 Wrzesień Autor Share Napisano 15 Wrzesień (edytowany) Dnia 14.09.2024 o 09:46, Starlight Sparkle napisał: Gierka wygląda ładnie, ale moje pierwsze skojarzenie, to te wszystkie gierki na telefon. Przechodzisz levele i na początku fajnie prosto... potem lekko trudniej, a później no bez reklam i kasy się nie obejdzie Gra jest pozbawiona jakichkolwiek mikropłatności i reklam. Początkowo chciałem wydać ją na Androida, ale zasady publikacji na Google Play Store są tak porąbane, że odpuściłem. Obecnie pracuję nad wyścigami post-apo, które wyjdą w grudniu, zaś beta demo jest już dostępne - LINK. . Następnie biorę się za horror. Chwilowo postanowiłem odpocząć od wyścigów dlatego zacząłem tworzyć drobny prototyp wspomnianego horroru. Gdy go skończę to wrzucę link na forum Screeny z horroru, które mogę wrzucić bez obaw. Inne są zbyt drastyczne Spoiler Edytowano 15 Wrzesień przez Cipher 618 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano 26 Wrzesień Share Napisano 26 Wrzesień Wygląda nieźle, ale dać graczowi broń w horrorze, to jak zacytować Arnolda w Predatorze... "Jeśli coś krwawi, to można to zabić" 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano 27 Wrzesień Autor Share Napisano 27 Wrzesień (edytowany) Dnia 26.09.2024 o 10:42, Starlight Sparkle napisał: Wygląda nieźle, ale dać graczowi broń w horrorze, to jak zacytować Arnolda w Predatorze... "Jeśli coś krwawi, to można to zabić" Grałeś kiedyś np. w Silent Hill? Tam każdy nabój był na wagę złota, także w akcie desperacji walczyłeś zardzewiałą rurą. Sorry, ale współczesne horrory to szambo robione na jedno kopyto: schowaj się w szafce, to upośledzony wróg ciebie nie złapie. A jak złapie to tak rozwali ryja, że ci w uszach będzie piszczeć. No przerażające jak warczący szczeniak Edytowano 27 Wrzesień przez Cipher 618 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano 8 Październik Share Napisano 8 Październik Silent Hill oczywiście, że zdarzyło mi się zagrać... dawno, dawno temu na playstation choć nigdy nie udało mi się przejść takiego lasu z mgłą, a nie można było się ratować internetem, bo jeszcze go nie było u mnie. To, że teraz większość horrorów jest robiona na jedno kopyto, to wiem... niestety mało jest jakiś szczególnych. Szafki, które magicznie ukrywają postać, albo przykucnąć za stołem i po chwili regenerujesz się jak Wolverine, to niestety bolączka każdej niemal współczesnej produkcji, ale są też ciekawie robione horrory... choć często trochę niezbyt dopracowane. Co mi się nawet podoba, to Devour albo Ghost Watchers czy jakoś tak. Szkoda, że nie ma kooperacyjnej gry w Ghost Busters, a to by było interesujące jeśli by połączyć właśnie motyw łowców duchów z horrorami typu Devour Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się