Cipher 618 Napisano Październik 28, 2014 Autor Share Napisano Październik 28, 2014 Forza Horizon 2 - must have, od pierwszego filmiku Experience112 - musieć mieć, tym bardziej, że -50% Zostało na Bundla. Postanowiłem przetestować - ku mojemu zdziwieniu zadziałało, bo nawet wspomniany GW jej nie akceptuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Mógłbym prosić o Dark Raid? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronald Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Mam do oddania kod Eve Online 30 day Trial oraz cztery dodatki do tego samego tytułu: Eve Online Colonist Addon Eve Online Explorer Addon Eve Online Industrialist Addon Eve Online Skirmisher Addon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 (edytowany) Midnight Mysteries wysłane do UszatkaMidnight Mysteries 2 - Salem Witch Trials wysłane do UszatkaMidnight Mysteries 3 - Devil on the Mississippi wysłane do UszatkaMidnight Mysteries 4 - Haunted Houdini wysłane do UszatkaGun Metal wysłane do PlaguePonyDracula Trilogy wysłane do pervkapitanDracula 4 and 5 Special Steam Edition wysłane do pervkapitanInto the Dark - Ultimate Trash Edition wysłane do Triste CordisShadows - Price For Our Sins wysłane do Triste CordisTwo Worlds II PL wysłane do PlaguePonyCargo Commander wysłane do DżumaEvilQuest wysłane do PlaguePonyThe Maker's Eden wysłane do DżumaGreat Permutator wysłane do arent7Frederic - Resurrection of Music wysłane do Ronald9 Clues - The Secret of Serpent Creek wysłane do Triste CordisSteam Bandits - Outpost wysłane do Xardas Edytowano Listopad 1, 2014 przez SzymonL 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Ja poproszę o Gun Metal, Two Worlds II PL i EvilQuest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronald Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 (edytowany) Prosiłbym o Frederic - Resurrection of Music. Uwielbiam gry muzyczne Edytowano Październik 28, 2014 przez Ronald Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Poproszę o Dead Effect od Triste Cordis ;3 Całkiem fajny RPG nikt go nie chciał nie wiem czemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Poproszę Dracula Trilogy i Dracula 4 and 5 Special Steam Edition jeśli można :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 28, 2014 Autor Share Napisano Październik 28, 2014 Za chwilę podeślę kodPoprosiłbym o:Into the Dark - Ultimate Trash EditionPowód - obejrzyjcie "gameplay" z gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Proszę o Steam Bandits - Outpost. Mam do oddania 2 kody na 3 dni Xbox live gold (po jednym dla pierwszych 2 osób jak by co a nie dla 1) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Great Permutator, poproszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 (edytowany) Darmowe Teleglitch - Die More Edition oraz Realms Of The Haunting. Edytowano Październik 28, 2014 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 (edytowany) Mam do oddania 2 kody na 3 dni Xbox live gold (po jednym dla pierwszych 2 osób jak by co a nie dla 1) Mógłbyś podrzucić kod? Będę bardzo wdzięczny Znów "skucykuję" auta. Wywalając save'y (żeby przejść Forzę 4 jeszcze raz) niechcący wykasowałem "vinyle". Edytowano Październik 29, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Proszę o Steam Bandits - Outpost. Mam do oddania 2 kody na 3 dni Xbox live gold (po jednym dla pierwszych 2 osób jak by co a nie dla 1) O, to i ja poproszę kod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 (edytowany) Czy tylko ja lubię Hidden Object? (nie ma to jak szukać: igły, lusterka, opony i łopaty xD )Przypominam, że mam na zbyciu -East India Company + 3DLCChętnie zagrałbym (gdy już się ogarnę z tego i owego):9 Clues - The Secret of Serpent CreekShadows - Price For Our SinsEDYTA: Opinia o Into the Dark - Ultimate Trash Edition Ta gra wygląda jak beta. W menu nie ma opcji! Ale mniejsza o to. Niemiecki akcent bohatera, to tylko wierzchołek debilizmu - pozytywnego. Fabuła? Kompletny debilizm, ale tak miało być. Bohater może się spić i śpiewać (SZNAPS!), rozwiązania zagadek są... eee... nietypowe. Zdradzę jedną. Pod sufitem wisi deska - podskakujemy, zabieramy ją... a tam odgłos zabrania monety z Mario. To nie koniec. Deska to KLUCZ. Jeśli jej użyjemy, usłyszymy muzykę z McGyvera Aha. Gra nabija się z gracza. ("Nawet największy debil..."). Twierdzi, że w trakcie jej tworzenia nie ucierpiał żaden zwierzak. Rumuńscy imigrańci owszem. Śmieją się też z Polaków. Nie ma sensu się oburzać - to jedna wielka parodia, pod przykrywką horroru. Zobaczymy jak to będzie dalej. Mówiąc krótko - trafi się wyprzedaż / okazja - brać i się śmiać Edytowano Październik 29, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Poproszę Midnight Mysteriesy jeśli można :3 Wszystkie cztery, a co! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Również mam do oddania East India Company+3DLC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Poprosiłabym The Maker Eden oraz Cargo Commander. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 30, 2014 Share Napisano Październik 30, 2014 Darmowe maski Halloween'owe do gry PayDay 2, niestety bez gry w zestawie https://www.humblebundle.com/weekly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Na https://www.humblebundle.com/weekly mają Five Nights At Freddy's czy ktoś ma lub będzie miał tę grę do oddania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 czy ktoś ma lub będzie miał tę grę do oddania? Ten temat to nie koncert życzeń. Jak ktoś będzie miał coś do oddania, to z pewnością się tu pojawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Ehh... znowu się zaczyna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Darmowa gra: Weird Worlds: Return to Infinite Space do zdobycia tutaj: http://www.pcgamer.com/get-a-free-steam-key-for-weird-worlds-with-bundle-stars/ Niestety trzeba mieć Twittera by uzyskać klucz , lub założyć konto specjalnie na tą okazje, tak jak ja :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 @UP Czy ta gra jest warta zachodu zakładania konta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Na https://www.humblebundle.com/weekly mają Five Nights At Freddy's czy ktoś ma lub będzie miał tę grę do oddania? Zaraz ci wyślę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się