Ronald Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Poproszę o One Finger Death Punch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) SzymonL - Dzięki za Amerzone. Kojarzycie Benoît Sokala? Nie? A Syberię? Nadal nie? Jeśli jest ktoś, kto odpowiedziałby "nie" na wszystkie pytania to po prostu... Ech... Świat gier, takich w których trzeba myśleć, stanie się gatunkiem zagrożonym wyginięciem Edytowano Styczeń 11, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 ^ Ja akurat znam Syberię, jednak gadanie takie "jeżeli ktoś nie zna xxx gry to bla bla bla" jest bez sensu. Bo Ty możesz nie znać również świetnej gry, którą ta osoba znała, a świat dobrych gier nie kończy się na tych dwóch tytułach. ._. I tak, powstają też nowe gry, w których trzeba myśleć. Po prostu nie można patrzeć na najpopularniejsze gry, bo one na ogół są dla każuli, czy jak kto woli dla niedzielnego gracza, który po prostu chce sobie zająć czymś wolny czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 Nie zrozumiałeś mnie. Z roku na rok, gry wymagają co raz mniej myślenia. Dla przykładu - MYST. Autorzy doszli do wniosku: "Jeśli chcemy zarobić na ewentualnym MYST VI, będziemy musieli go uprościć. A łatwy MYST to nie MYST". Ktoś mógłby powiedzieć: no tak, piątka się nie sprzedała, to dali sobie siana. Nie. Gra sprzedała się znakomicie. Wyszli z założenia, że: "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść... niepokonanym". Inny przykład. Unreal - pierwsza część wymagała myślenia. Druga... cóż. Po prostu była. Pamiętacie dawne Rainbow Six? Ghost Recon? Uproszczono je. Ma być z "pierdnięciem". TOCA Race Driver? Zrobili z nich jakiegoś "NFSowego" Grida. Nie unikniemy zmian, szkoda tylko, że idą one na gorsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Skoro stare tytuły chcą wydawać nowe części, o wiele łatwiejsze, to po prostu szukaj takich, które tak nie mają. Wiem o czym mówisz, bo też nie raz spotkałam się z tym, że twórcy gry zamierzają zrobić sequel łatwiejszy. Jednak ciągle istnieją i tworzą się gry, które też wymagają trochę myślenia i kreatywności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinterPonyLiker Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Tak zgadzam sie ztobą ja znam nawet przykład Anno2070 .. grałem w to jakies 3 miechy temy doszedłem do epizodu 3 kampani i przstałem bo ... bo musiałbym 3 epizod od nowa zaczac tal jest to zrobione ze jak zrobisz zle wyspe to potem w ostatnim epizodzie mialem problemy ze wszystkim a teraz jak chciałem wrucic do tej gry kolejna klapa musze sobie na nowo wszystkie epizody przypomnieć zeby wiedziec jak zrbic wyspe żeby nieupadła .. gra dobra na myslenie i dosc dobze rozbudowana gospodarczo polecma osobom lubiacym tworzyc własne miasta . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Racer 8 za darmo http://woobox.com/erg4j4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Tak zgadzam sie ztobą ja znam nawet przykład Anno2070 .. grałem w to jakies 3 miechy temy doszedłem do epizodu 3 kampani i przstałem bo ... bo musiałbym 3 epizod od nowa zaczac tal jest to zrobione ze jak zrobisz zle wyspe to potem w ostatnim epizodzie mialem problemy ze wszystkim a teraz jak chciałem wrucic do tej gry kolejna klapa musze sobie na nowo wszystkie epizody przypomnieć zeby wiedziec jak zrbic wyspe żeby nieupadła .. gra dobra na myslenie i dosc dobze rozbudowana gospodarczo polecma osobom lubiacym tworzyc własne miasta . Też anno mam... Też z tego samego powodu za dużo w to nie pograłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Na https://www.indiegala.com/store rozdają gre Super Killer Hornet: Resurrection 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 UWAGA! Nie wiem czy klucze zadziałają. Możliwe, że aktywowałem je. Nie zaglądałem na Indie Gala od dawna. dangerous waters Sacred gold Dark fall: lost souls Space Empires V 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Sacred gold poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Dark fall: lost souls proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Space Empires V poproszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2015 (edytowany) DUM DUM DUM!!!Dark - SikorkaOnikira: Demon killer - ATIMKOSMagnetic by nature - DżumaSilence of the Sleep - Sikorka They Joylancer The Detail Ep1 Z I NIE PISAĆ MI TU CZARNYM KOLOREM Edytowano Styczeń 20, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Poproszę Dark i Silence of the Sleep :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Poproszę Onikira: Demon killer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Poproszę Magnetic By Nature Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Na Originie rozdają gre: Theme Hospital 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 (edytowany) 1Quest wysłane do PolskiPegazQuest for Infamy wysłane do PolskiPegazAztaka wysłane do PolskiPegazDetective Case and Clown Bot in - Murder in the Hotel Lisbon wysłane do PolskiPegazEleusis wysłane do DżumaFinal Dusk wysłane do Triste CordisSweet Lily Dreams wysłane do AdamSkanDTesla Breaks the World! wysłane do PervKapitanWhisper of a Rose wysłane do AdamSkanDCard City Nights wysłane do DżumaTalisman - Digital Edition wysłane do ZegarmistrzTalisman Prologue wysłane do ZegarmistrzBetrayer wysłane do OnyxSkara - The Blade Remains wysłane do AdamSkanD Edytowano Styczeń 29, 2015 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 21, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2015 (edytowany) Poproszę o Final Dusk. Dziękuję Mam nadzieję, że ta cała Mina - bynajmniej nie przeciwpancerna - nie lezie do przodu niczym leming (da się wcisnąć pauzę, sprawić żeby się zatrzymała... cokolwiek). Swoją drogą, chciałbym mieć to na Vicie. Dotykowy ekran ułatwiłby zabawę, tak jak w przypadku "Ethan: Meteor Hunter" Edytowano Styczeń 21, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Talisman - Digital Edition Talisman Prologue poproszę o te dwa, lubię takie gierki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Poproszę o Betrayer ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Eleusis Card City Nights Z góry dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Tesla Breaks the World poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 (edytowany) Na stronie indiegala można zgarnąć grę: RADical ROACH A rejestrując się na stronie PlayFire i dodając do konta na stronie swoje konto steam, dostaniemy losowy klucz do 1 z 6 gier: Sanctum Postal + Steam Trading Cards! PixelJunk Monsters Ultimate + Steam Trading Cards! Speedball 2 + Steam Trading Cards! Gun Monkeys + Steam Trading Cards! Canyon Capers + Steam Trading Cards! Oryginalna instrukcja jest tutaj Mnie wypadł SpeedBall2 Edit: Tutaj możecie zgarnąć gre The Culling of the Cows Edytowano Styczeń 22, 2015 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się