Sowenia Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 (edytowany) Akane the Kunoichi bym poprosiła ^^ I Train of Afterlife. Edytowano Marzec 24, 2015 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 To ja poproszę: The Culling of the Cows Time Ramesside Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Proxy Blade Zero lub/i Fist of Jesus xD Z góry dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 (edytowany) Jako, że Bundle Stars wypuściło świetną paczkę, a zostało mi z niej kilka gier, to kto chce niech piszę: Tropico 4 Steam Special Edition Magicka Prime World: Defenders I coś co leży, a i tak nikt nie chce Space Hack Racer 8 Startopia Edytowano Marzec 26, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Poproszę magicka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Skoro nikt nie chce, to ja poproszę o Racer 8 ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 (edytowany) Chciałem to kupić, ale najciekawsze tytuły już mam, a pozostałe mnie nie interesują Dla mnie, póki co najlepsze były "bundle": - Batmany GOTY - Ship Simulator Extremes - w przeciwieństwie do kioskowych "kartoników": "Symulator Czegośtam 2015", SS:Ex jest BARDZO wymagający (zalecany joystick lub/i gamepad). Ma swoje wady, ale mimo wszystko - dla miłośników gatunku 11/10. Trudno powiedzieć, ile ma on wspólnego z symulacją, ale bawi jak diabli (czy na sali, jest kapitan luksusowego jachtu, "kontenerowca" etc?). Niech oceni Edytowano Marzec 25, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 To ja przygarnę Startopia, bo bardzo podobają mi się takie gry . Czemu wcześniej jej nie widziałam ? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Serwis Indiegala rozdaje grę Mechanic Escape. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Na indiegala znowu Shadows on the Vatican Act I: Greed https://www.indiegala.com/store Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Poproszę Batman GOTY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Poproszę Batman GOTY Triste podał nazwę najlepszej paczki, jaką kupił, a nie gry na oddanie. Czytaj proszę całe posty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 (edytowany) Właśnie wcześniej ja czytając to, że ktoś chce Batmany to takie "WAT? I ja tego nie zauważyłam?!" a teraz się skapłam, że zauważyłam, ale przeczytałam całość Edytowano Kwiecień 2, 2015 przez Kangur 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Heeee...już się wystraszyłem że jakiś waria...eee, dobry człowiek oddaje Batmana GOTY a ja tego nie zauważyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Ahhh jestem idiotą, no tak jest jak się śpieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 (edytowany) BundleStars - zaglądać codziennie. Akceptują "debetówki" powyżej gier kosztujących 1.36 euro. Chciałem kupić Insane 2 za 0.92, ale tylko Amazon lub PayPal. Ani jedno, ani drugie nie akceptuje mojej karty Poza tym, część "bundli" na ich stronie jest dostępnych miesiącami, inne 24 czy 48 godzin. Także, jak już pisałem - trzeba zaglądać każdego dnia (chyba wrócę z podkulonym ogonem do Millenium, tam nie miałem problemów takich jak z tym przeklętym Pekao BP). PS. Chyba, że ktoś zrobi mi prezent (no dobra, oddam te 1 euro) Edytowano Kwiecień 3, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 ktoś zrobi mi prezent Da się zrobić! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 (edytowany) PS. Chyba, że ktoś zrobi mi prezent (no dobra, oddam te 1 euro) Ja bym ci nawet całe swoje konto udostępnił za odpowiednio wysoki miesięczny abonament (a nawet bez, miałbym wtedy ubaw jak byś walczył z kuzynem który pierwszy ). Edytowano Kwiecień 3, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Ja bym ci nawet całe swoje konto udostępnił za odpowiednio wysoki miesięczny abonament (a nawet bez, miałbym wtedy ubaw jak byś walczył z kuzynem który pierwszy ). Niestety mam ograniczone fundusze. I nie lubię dzielenia się kontami (nawet z bratem). Swoją drogą, ciekawe ile osób zajrzało do tego wątku, widząc że napisałeś jakiś post? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Swoją drogą, ciekawe ile osób zajrzało do tego wątku, widząc że napisałeś jakiś post? Nastepnym razem obserwuj ilość wyświetleń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 (edytowany) Nie chodziło mi o udostępnienie konta przez danie loginu i hasła, tylko o Family Sharing czyli przyznanie dostępu do gier na zasadzie współdzielenia. Musiałbym się zalogować na twoim kompie na moje konto (podając ci dane albo przez TeamViewer) i autoryzować go. Wtedy logujesz się na swoje konto i możesz grać w moje gry (mam Insane 2 ) Melissa K. and the Heart of Gold wysłane do Triste CordisPixel Piracy wysłane do KangurUnEpic wysłane do Talar Edytowano Kwiecień 25, 2015 przez SzymonL 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 UnEpic plz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Pixel Piracy pls :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 (edytowany) Melissa K. and the Heart of Gold - może uda mi się w to zagrać, o ile jakaś siła odciągnie mnie od Borderlands. A tak... odciągnie - program do tworzenia gier typu Visual Novel (w przeciwieństwie do Game Guru jest ukończony, a woda nie zabija gracza ) PS. Zna ktoś dobry program, który pozwala na "nagrywanie" gry oraz komentarza? (coś w stylu Fraps, ale tam komentarz jest ledwie słyszalny) Edytowano Kwiecień 3, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Zna ktoś dobry program, który pozwala na "nagrywanie" gry oraz komentarza? (coś w stylu Fraps, ale tam komentarz jest ledwie słyszalny) Frapsem nagrywaj obraz i dźwięki z gry, Audacity zaś możesz używać do nagrywania swojego głosu. Plus jest taki, że obie ścieżki dźwiękowe można potem niezależnie edytować ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się