Airlick Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Gramofon wędruje do Arjena. Oby dobrze służył! A teraz... No, proszę. Ostatnim razem nie udało się rozstrzygnąć, kto powinien dostać pióropusz. Może tym razem pójdzie lepiej? Rarity martwi się brakiem miejsca w piwnicy... Link do komentarza
Skipper Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Lemuur bo wygląda jak korona Króla Juliana. Link do komentarza
wiej007 Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Racja. Do Lemuura Link do komentarza
Airlick Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Pióropusz wędruje do Lemuhra. Na pewno się przyda! Skąd u Rarity w piwnicy wzięły się hantle? Są na tym świecie rzeczy, które się filozofom nie śniły. Ale nieważne - one muszą zniknąć. Komu można je wcisnąć? Link do komentarza
Iron Shield Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 możliwe iż najlepiej by było dać je naszemu Spartopony ,który każdy zna.Spałem,lojalnemu Frakcji Autobotów znawcy złych Deceptkonów i oczywiście jeden z niewielu ludzkich transformersów.A mianowicie Ares Prime Link do komentarza
Arjen Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Ktoś kto chciałby mieć dobrego bica i podrywać na nie szmule. Daje je... Siperowi. Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Siper, zdecydowanie. Może przestanie być ;p Link do komentarza
Amolek Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Niech będzie Siper Aresowi już wystarczy muskulatury Link do komentarza
Airlick Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Hantle dla Sipera. Jeśli nie pomogą na brak zainteresowania płci przeciwnej, to przynajmniej nie będzie musiał się bać, że upuści komputer przy przenoszeniu. Tym razem Rarity znalazła swoją starą maskotkę. Po cóż ma gnić w piwnicy? Komu ma ją podarować? Link do komentarza
Guzik Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 HoryPl - bo on umie szyć maskotki, może by przerobił na coś dużo lepszego Link do komentarza
Amolek Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Hory, bo ma najwięcej wspólnego z pluszakami/maskotkami. Link do komentarza
Vandal Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Sweetie Belle!!! Chociaż... Myślę, że ona już niejedną tego typu maskotkę. Niech będzie Hory! Link do komentarza
Airlick Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Maskotka dla Horego. Nie pytajcie, skąd się tam wziął, ale tym razem Rarcia znalazła w piwnicy taki oto kieszonkowy pistolet: Cóż, może dama musi umieć się bronić, ale są lepsze metody... Przecież wystrzał mógłby usmolić jej suknię! Komu powinna go oddać? Link do komentarza
Fragin Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Domine, wygląda hiszpańsko, a ostatnio zaczyna mi grozić hiszpańską inkwizycją... Link do komentarza
Skipper Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Oh... wygląda wiktoriańsko! Mi się przyda~! Sherlock będzie zadowolony! Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Artystyczne cudo rzemiosłu wojennego! Wysyłam do Skippera, na quizie strzelał celnie więc pewnie i teraz dobrze go użyje. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Niech łapie Skipper *zanotować: zmienić gadkę* Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Mhm... Pistolet dla Skippera. Rarcia zupełnie nie była w stanie się zdecydować, komu go oddać. Tym razem znalazła w swojej piwnicy taką oto, bardzo ładną i z pewnością funkcjonalną, złotą łopatę! Komu ją wręczy? Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 4, 2012 Share Napisano Wrzesień 4, 2012 Kath, która przed chwilą skorzystała z zaklęcia, aby ożywić temat, mogą się przydać zwykłe metody ożywiania. Więc dla niej xD Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Złota Łopata !? Golden shovel !? Dajcie ją Pawlexowi bo mnie okłada różnymi przedmiotami w Team Fortress Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Jak dla mnie nie ma nikogo lepszego niż Xyziu, często się nim posługuję, kiedy nie chce mi się czegoś szukać Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Dajcie może jakiemuś użytkownikowi normalnemu. Zwykły fajny User taki jak Pawlex powinien to dostać. Z tego Co widzę to tylko Admin, admin i Admin .. Sorry za taki post i za Off-Top, ale dajcie coś kiedyś innemu . Yea ? @Sakadetsu - Poprawnie . Dzięki .. Wiem, że to i tak nie po przeczytaniu tego posta @2 Kath - No wiem, rozumiem, ale wiesz . Każdy by chciał coś dostać nawet w takiej zabawie . Pasowało by żeby każdy coś kiedyś dostał . Z tego co widziałem to w innych był nawet ten sam User po 3 razy . Link do komentarza
Sakadetsu Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 masz Pawlex ode mnie i broń XD Link do komentarza
Recommended Posts