DiceMan321 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Dałbym to Celestrowi żeby miał jak uczniów nastraszać żeby byli cicho >:3 Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Hmm ... Nogalikowi to cudeńko Link do komentarza
Cartoon Tiger Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Hmmm... Arjen wiesz co , wygrałeś. Masz najwięcej głosów więć ta przepiękna mina przeciwczołgowa szkatułka na drobiazgi jest twoja. Gratuluje! Rarcia, też bardzo się cieszy. Możesz zrobić z tego kapsułę czasu i zakopać w ziemi. Na pewno nikt nie ruszy. - Znowu Rarity przekazała mi kolejny przedmiot. Chwileczka.... momencik.. jak to dziadostwo się otwiera!?.. A mam.. Emm.. Rarity tu nic nie ma. Ta skrzynia jest pusta! - Oj głuptasie, przecież nie mogę oddać komuś tak zakurzonej rzeczy. To nie wypada. - Eee...Też prawda. - Proszę, oto ona. Znajdź dla niej dobrego właściciela. - Zrobię co w mojej mocy Panienko Rarity. Następnym przedmiotem jest stara zabytkowa harmonia. Kto zasługuje na ten przedmiot? Link do komentarza
Gość Angel Wing Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Niklas. Zdecydowanie on. Będzie robił nam na niej jeszcze więcej wspaniałej muzyki :3 Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Również głosuję na Niklas'a Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Wygląda świetnie, jak najbardziej Niklasę Drurrpę Pierwszy! Link do komentarza
Cartoon Tiger Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Jednogłośnie harmonie dostaje Niklas. Rarity przekazała mi ciekawą rzecz. Nie chciała powiedzieć dokładnie skąd to ma - kucyki wszak się nie podkuwają w ich świecie. Tak zgadliście jest to podkowa, w dodatku złota. Jakiemu pechowcowi przyda się ten przedmiot? Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Głosuję na Raindrops, powinno się jej spodobać Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Głosuję na Raindrops' date=' powinno się jej spodobać [/quote'] Taa ... dziękuje Ja głosuję na Nogalika xD Link do komentarza
Wilcza Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Łooo mi takie coś by się przydało bo ciągle mam pecha xd Ale gdyż nie można na siebie głosować to niech będzie Raindrops, Nogalik mam nadzieję, że się nie obrazisz? Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 No dobrze, Raindrops... i niech poprawi sygnaturę! Link do komentarza
Cartoon Tiger Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Złotą podkowę dostaje Raindrops. Miejmy nadzieje, że teraz szczęście się uśmiechnie ( Rarity radzi wysłać kupon w totolotka ) Niekiedy trudno wypatrzyć Rarity w piwnicy. Wtedy muszę szukać wystającego ogonka lub kawałka grzywy, widzianej nad tymi wszystkimi rzeczami, oczywiście odgłos nuconych piosenek jest również pomocny. Dzisiaj miałem szczęście, następna rzecz była już przyszykowana. Jest to skakanka. Komu przyda się ruch i trochę sportu ? Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Ja głosuję na Green. Myślę, że lubi sobie poskakać Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Uh, skakanka? 67k. (Tyle samo niech zrobi powtórzeń ) Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Co to za coś.? SKAKANKA.?! Nie cierpię skakać.-.- Sądzę że do Syrenki najbardziej pasuje. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Niech będzie 67k ^^ Link do komentarza
Cartoon Tiger Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Ok. Skakankę otrzymuje 67k. Wracając do sportu. Rarcia znalazła w swojej piwnicy następną ciekawą rzecz. Próbowała nawet odrobinę na tym się przejechać, lecz mając tylko jedną parę, daleko nie ujechała. Nigdy bym nie pomyślał, że z niej może być taki aparat. Następnym przedmiotem są pary wrotek Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Wrotki ? Zdecydowanie Flash_Storm xD Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Pomyślmy kto z forum jest najwolniejszy i komu taki środek transportu faktycznie się przyda... Link do komentarza
Gość Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Pomyślmy kto z forum jest najwolniejszy Hmm... (jestem beznadziejny w łapaniu aluzji...) Ja? W sumie nikt nie chce, więc jakbyście byli tak mili... Link do komentarza
Unbridle Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 To głosuję na Ślimaka. Przydadzą mu się. Link do komentarza
Arjen Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Pomyślmy kto z forum jest najwolniejszy i komu taki środek transportu faktycznie się przyda... Maczęta i jej "nigdzie mi się nie śpieszy" Link do komentarza
Cartoon Tiger Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Rolki trafiają na konto Ślimaka. To ci heca, widzieliście kiedyś kucyka na deskorolce ? Nie.. ? A szkoda , bo to naprawdę ciekawie wygląda. Rarity chce Wam bardzo podziękowania, za pomoc przy robieniu porządków. Jest bardzo szczęśliwa, iż może komuś podarować jakiś drobiazg, której jej samej nie jest potrzebny. Jednak miejsca na jej nową kolekcję strojów nadal brakuje. Z miłą chęcią odda Wam kolejny przedmiot. Tym przedmiotem jest deskorolka. Kto zechce być tym szczęśliwcem ? Link do komentarza
Nogalik Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Deskorolka ? - Dla 67k ;x Link do komentarza
Asitashy Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Zgadzam się z Rogalem! 67k :3 Link do komentarza
Recommended Posts