Black Lighting Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Magiczne słowo proszę 4 rozdział się pisze... Może będzie jutro 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Całowanie się koło martwego wilka broczącego krwią na trawę. Why not? Poza tym rozdział dobry. Napięcie jest, akcja jest... <widzicie jak odhacza punkty na jakiejś liście> Shipping... <bierze gigantyczny czerwony marker i wstawia "ptaszka" na pół strony> ... jest. Zostawienie czytelnika w niepewności jest, gryfy... jest (bo jeden, ale zawsze coś). Przemoc jest. Także tego, <wyrzuca listę za siebie, słychać jak uderza o coś, co uderza o drugie coś i to wszystko zbija trzecie coś> pisze wam się szybko i efekt jest satysfakcjonujący. Jedynym co widzę na tą chwilę do ewidentnej poprawy to - miejscami nieadekwatnie użyte słowa, a także to, że nie dajecie napięciu między tą parką nieco narosnąć. Odwołuję jeszcze raz do wstawionego przeze mnie mema. Moje oczekiwania? Chciałbym żeby Gryf z nimi został. Jako więzień albo coś (W końcu Swirl nie pozwoli mu za*yey!*ać czegoś co nie jest zwierzęciem, prawda?) Mogłoby to stworzyć dosyć zabawne sytuacje na tej chmurce. I mean - srakastyczne komentarze gryfa. A dlaczego tak? Bo walka i zabicie go albo puszczenie wolno są raczej zbyt proste. Chyba że chcece zrobić Gryfoinwazję, wtedy wypuszczenie go jest jak najbardziej wymagane fabularnie. Mam nadzieję że uciekniesz dopiero jak skończysz tego fika, Lisie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) 1. Całowanie się koło martwego wilka broczącego krwią na trawę. Why not? 2. Poza tym rozdział dobry. Napięcie jest, akcja jest... <widzicie jak odhacza punkty na jakiejś liście> Shipping... <bierze gigantyczny czerwony marker i wstawia "ptaszka" na pół strony> ... jest. Zostawienie czytelnika w niepewności jest, gryfy... jest (bo jeden, ale zawsze coś). Przemoc jest. Także tego, <wyrzuca listę za siebie, słychać jak uderza o coś, co uderza o drugie coś i to wszystko zbija trzecie coś> pisze wam się szybko i efekt jest satysfakcjonujący. 3. także to, że nie dajecie napięciu między tą parką nieco narosnąć. 4. Odwołuję jeszcze raz do wstawionego przeze mnie mema. 1. No a jak... Aby było bardziej romantycznie 2. Jak ja się cieszę, że wreszcie coś ci w tym FF pasuje... Ale seryjnie... Nie czytaj bo nie będzie warto :aWe6O: 3. Tyś chyba nie czytał IV rozdziału... 4. <chwilę później..> Nie... Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Lis Pustyni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Z tym napięciem chodziło mi wyłącznie o to że klei siędo jego ust jużna drugi dzień, bo napięcie to żeście stworzyli ponownym pojawieniem się wilków i gryfa. Swoją drogą, kiedy pisałęm ten post nie było jeszcze 4 rozdziału, więc mi tego łaskawie nie wytykaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowFluttershenko Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) This is epic! Chcemy więcej rozdziałów! Oby tak dalej! вперед до победы! Black, ja w ciebie wierze! Elementy Harmonii w ciebie wierzą! Księżniczki w ciebie wierzą! Nie zawiedź nas bo twój styl pisania jest świetny! отличная работа! Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez RainbowFluttershenko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Waćpaństwo wie, że już jest V Rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Oczywiscie ze nie wiedzieli xd jak by wiedzieli to by sie odezwali xd rozdzial VI ... Nie wiadomo kiedy wyjdzie. Moze jutro. Dobrej nocy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Nie wieze 6 ludziow nabilo ponad 1 k wejsc xd sprawdzaja czy nie wyrzucam nowych rozdzialow ukratkiem... Mam zla wiadomosc... Niedlugo bede musial wstrzymac pisanie tego ff. 20 czerwca moze byc ostatni rozdzial... Jesli ladnie poprosicie Black... To bedzie pisac dalej, ale ja trzeba ladnie i dlugo prosic xd . Wiec... Niedlugo zawieszam WSZYSTKIE prace/projekty bleble. I nie wiem czy jeszcze kiedys napisze dla was jakiegos FF. Pozdrawiam Lisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 No, długo czekaliście, ale nareszcie jest! Rozdział VI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 16, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Widac ze tego badziewia juz nikt nie czyta. Wiec oficjalnie koniec bedzie za 2 rozdzialy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chess_Tower Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Widac ze tego badziewia juz nikt nie czyta. Wiec oficjalnie koniec bedzie za 2 rozdzialy Nikt nie czyta? NIKT NIE CZYTA?! Ja czytam i domagam się kontynuacji!!! A tak na serio jest to zacny fanfic i sądzę, ze ma wielu czytelników, ale niewielu chce się komentować. Chciałbym żeby był kontynuowany. No,ale jeśli autor chce zakończyć tego fanfica, to niech i tak będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 (edytowany) Nikt nie czyta? NIKT NIE CZYTA?! Ja czytam i domagam się kontynuacji!!! Ja również domagam się kontynuacji ! Edytowano Czerwiec 17, 2013 przez Gouren Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Ja na przykład czytam i nie komentuję. I również byłbym za kontynuacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Ja tak Samo jak Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Nie mile zaskocze was, takie bylo założenie jesli chodzi o rozdzialy. A co do kontynuacji... Dam ankiete i sami zadecydujecie czyje losy opisac . Czy ktos juz odkryl zagatke ? . Pozdrawiam Lisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Może by tak łaskawie mogli byście napisać że nowy rozdział w temacie, a nie w statusach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Regulamin sie klania... Moge napisac nastepnego posta o rozdziale po 24 h... A ze nikt tu zbytnio nie zaglada to powtarzam sie czasem... Prosze o wybaczenie teraz rozdzialy beda rzadziej aby zlapac to 24 h. Pozdrawiam Lisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Dobrze, że zwróciłeś na to uwagę - muszę doprecyzować regulamin. Odstęp 24 godzinny nie ma zastosowania w przypadku dodawania nowych rozdziałów. Zaraz zamieszczę stosowny wyjątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Wiec dobrze. Dziekuje za informacje od dzis koniec z ninja upades... Co do rozdzialow... Jeszcze nie ma nawet zaczetego :( ale postaramy sie go wydac przed 25 czerw. Pozdrawiam Lisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Ok... Ostatni rozdział, pisany głównie przez Black... Tak to jest RANDOM STYLE! I oto koniec opowieści z Bigiem. Pozdrawiam Lisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chess_Tower Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Ja to czytać.Ja stwierdzać, że to całkowita randoma.LOL.Zwłaszcza część "dla buntowników".Mózg rozjechany po polskim asfalcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 A czego innego się spodziewać po fiku napisanym przeze mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się