Sosna Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 podczas ustawienia płci na Ogier wyświetla się, że nie podano płci Link do komentarza
Vieg Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Próbowałeś zmiany na klacz i z powrotem? Mi pomogło (Ale chciałem mieć Stevena ) Link do komentarza
Piter009 Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Podpisuję się pod problemem. Link do komentarza
Eva Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Zmień na Klacz, zapisz. Potem zmień na Ogier i zapisz. Po prostu.A nie zmieniasz, zmieniasz i próbujesz zapisać. Link do komentarza
Skysplit Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Mnie się bez problemu udało Wam zmienić :I Link do komentarza
Xinef Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Z tego co widzę to jak faktycznie wybrana jest płeć "ogier", to na profilu wyświetla się "nie podano". W każdym razie zarówno przełączenie na "klacz" jak i na "steven magnet" daje poprawny efekt widoczny na profilu, ale jak się przełączy z powrotem na "ogier" to znowu na profilu widnieje "nie podano". Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Ano, ta opcja po prostu nie działa... a działała wcześniej! Sky, psucie forum idzie Wam szybciej niż przypuszczałem! xP Link do komentarza
Arjen Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 A może dodamy opcję płci "Syrenka" ? Link do komentarza
Xinef Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 To może od razu opcję gatunek: kuc ziemny / pegaz / jednorożec / alicorn / Mary Sue / smok / gryf / zebra / kryształowy kuc / syrenka / dracoequus / changeling / drzewo / człek / ... Chyba jednak za dużo opcji by trzeba było, żeby każdy znalazł coś dla siebie. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 "Mężczyzna"? Meh... tę opcję to mam niemal na każdym portalu pozaznaczaną, a "ogier" to byłaby taka fajna odmiana, teraz już ciekawszą opcją wydaje się Steven, nie tylko z tego powodu, że jest randomowa jak diabły, ale również, iż za każdym razem mnie rozbawia, gdy widzę taką możliwość x) No nie wiem, czy wciskanie do płci syreny jest dobrym pomysłem, każdy będzie chciał mieć syrenkę, ale tym samym straci płeć i tyle będzie o niej wiadomo co nic. Już lepiej dać opcję doboru gatunku, ale od czego ma się możliwość zmiany podpisu... bądź nicku... ach, właśnie! Zmiana nicku - mam to w opcjach, lecz nie działa, chyba nie tak miało być, nie? ;] Link do komentarza
Decaded Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts