Riddle Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Więc, mam na Imię Kuba (Trudno sie domyślić, prawda?), Mieszkam w województwie opolskim, niedaleko Kędzierzyna - Koźla. Bronym jestem od niecałego miesiąca, prawdę mówiąc, jeszcze wszystkich odcinków nie obejżałem. Moje hobby to duszenie kotów śpiewanie, oraz rysowanie. Mój ulubiony kucyk to Fluttershy. Mój ulubiony kolor to niebieski, a dokładniej błękit. Cóż, latek mam 12 iii... eee... lubię jabłka? Dobra tam, pomysły mi wyszły, później sie dopisze, a tak na zakończenie dam jeszcze *Brohoof*. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze, łap Powiedz mi - jakiej muzyki słuchasz? Co z muzyką fandomową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Och, naprawdę niepotrzebnie, chociaż... *Zjada babeczkę* Słucham klasycznej, Heavy Metal, Ballady, Power Metal. Muzyka fandomowa... od czasu do czasu słucham, wolę jednak jakieś poważne utwory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Witaj, witaj! Baw się dobrze na forum! A, no i Tego nigdy nie odmówię. ^^http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Dzięki, myślę, że zaczynam ogarniać, zapomniałem dopisać też, że lubię Roleplay. Widzię, iż macie panowie tutaj Rolplejowy zakątek. I teraz pytanie: żyje on jeszcze, czy puls kaput? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Jeżeli coś "nie żyje" to trafia do archiwum albo jest zamknięte. W pozostałych przypadkach może być co najwyżej "uśpione". xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Ostatnio dużo fanów Fluttershy pozdrawiam =3 Czas na ceremonię przyjęcia á la Kitsun Katapultę przytachać! *Hugowa Katapulta 9001 na miejscu* Załadować kuca! *Ładuję skuloną żółtą pegazicę* CEL! *Celuje prosto w Kubę* OGNIA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Szczęść Boże Kubo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Witam serdecznie na forum. Baw się dobrze! Wpadnij po Userbar . I I V Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Witaj Hobby duszenie kotów a ulubiona postać Fluttershy? Coś mi się tutaj nie zgadza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Zdrawstwuj. Mieszkasz całkiem blisko, więc prawdopodobieństwo ewentualnego spotkania wzrasta. Tylko nie wiem, co to zmienia. Ciesz się zatem z uczestnictwa w tym wielkim eksperymencie zwanym fandomem. Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Hobby duszenie kotów a ulubiona postać Fluttershy? Coś mi się tutaj nie zgadza... Może jest po prostu bardzo (bardzo) asertywny. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Z duszeniem kotów, chodziło mi o śpiewanie (You don't say?), co do RP, znalazłby sie miły pan i mi to wyjaśnił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Mam pytanko, twoim ulubionym kucem jest Fluttershy, więc czy masz zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Mam dwa piesy. Ogólnie lubię zwierzaki. Wszystkie. Psy, koty, ryby, węże, myszy... pająki się liczą? Właśnie! Pajaka też mam. Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez kubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się