Cipher 618 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Tja, Ogon jest taki jak być powinien, ale grzywa... toż to "spagetti". Znalazłem poradnik na YT. Wypróbuję w wolnym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 do mojej kolekcji dolaczyly dzisiaj: ksiazka Rarity and the Curious Case of Charity (wydana w 2015 roku ) Swinka Twilight - skarbonka (sztuk dwie) Friendship Rainbow Kingdom playset (no co, za 1/3 ceny to nawet ja nie powiem nie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Layla Sweet Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Ja aktualnie mam tylko 13 kucyków. (Ekipa tańczących kucyków XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Dzisiaj z rana przyszła przesyłka z Pony Poczty. Oto co w niej było 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Fryzjerem to ja nie zostanę Udało mi się coś zrobię ze zbyt długą grzywą Fluttershy (PonyPoczta). Niestety ze względu na wycięcie "tęczowych" akcentów, zniknęła 1/3 "włosów - środek grzywy. Poza tym skróciłem ją oraz delikatnie ogon. Popróbuję jeszcze nad tym popracować, ale póki co jest sodomia z gomorią. Zdjęcie - wieczorem. Postaram się pokazać przed próbą "naprawy" i po ewentualnej próbie. Edit. Ja się "bawię" w układanie grzywy plastikowemu kucowi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Prezenty gwiazdkowe od przyjaciółki (wypakowane dopiero po powrocie z Sylwestra): Absolutnie UBÓSTWIAM tę lalkę AJ. Śmiem twierdzić, że jej strój jest najlepszy ze wszystkich jak dotąd wydanych lalek EqG. Podoba mi się do tego stopnia, że poważnie rozważam cosplay... A, no i ma cudownie miękkie i łatwe do czesania włosy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Wczoraj kupiłam sobie DJ PON-3, bo była przecena tylko 30zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Wczoraj kupiłam sobie DJ PON-3, bo była przecena tylko 30zł Lalkę, figurkę czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Lalkę, figurkę czy co? Ups...lalkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Stuff zamowiony przed swietami powoli zaczyna przychodzic 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) No i skusiłam się na przejście do Biedronki... Tylko Twilight, bo resztę kasy przeznaczyłam na Fashems z Marvela i Disneya (po 1 kapsule). Nie ma to jak mieć za dużo zainteresowań... Ps: Kucyki dosyć łatwo rozpoznać przez te malutkie dziurki - gorzej z innymi seriami. Edytowano Styczeń 15, 2015 przez Kyoko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Udałam się na łowy do Biedronki i oto co żem tam zdobyła: " /> Fluttershy i Rarity wypatrzone. Pinkie Pie trafiła się w pudełku wziętym w ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) Ja z fashemsów mam Rarity ,Twilight, Fluttershy, Applejack i Pinkie Pie.To się nazywa szczęście Edytowano Styczeń 15, 2015 przez MysterFajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbowdash207 Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Niestety tylko dwie figurki z BB RD i Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Czy wasze Fashems też tak okropnie śmierdzą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Czy wasze Fashems też tak okropnie śmierdzą? Tylko trochę. Najgorsze są Fashems z Marvela, bo nie dość, że śmierdzą najgorzej, to jeszcze są potwornie lepkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Tylko trochę. Najgorsze są Fashems z Marvela, bo nie dość, że śmierdzą najgorzej, to jeszcze są potwornie lepkie. Z Angry Birds też są lepkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Czy wasze Fashems też tak okropnie śmierdzą? Niestety, nie jesteś sama. Moje też tak mało uroczo pachną I chciałabym się pochwalić już trochę większą kolekcją kucyków 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Czy wy tez zauwazyliscie ze w Fashem w srodku jest woda? (Mam Fluttershy) Wyslano z telefonu Edytowano Styczeń 16, 2015 przez SpeedMist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Dzisiaj do mojej kolekcji dołączyła Fashems AJ. Na brakującą Twillight i RD już niestety mnie nie stać :c Czy wy tez zauwazyliscie ze w Fashem w srodku jest woda? Pękł ci? Bo mi się wydaje, że to po prostu miękka guma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Nie pelk tylko jak go sciskalam to widzialam takie czarnie i jak wstrzasnelam to bylo slychac wode. Wyslano z telefonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) To wodniste coś w środku jest typowe dla tego typu zabawek. Bo mi się wydaje, że to po prostu miękka guma. Gdybyś przeczytała dołączoną ulotkę, to byś wiedziała, że w środku jest płyn, który może szkodzić przy kontakcie z oczami (czy jakoś tak), więc zwykła woda to to nie jest. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 2 nowosci w kolekcji: mini TY rarity NightMare Rarity custom by CatyCat: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Odebrałem dziś funko Applejack 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 (edytowany) nowy dodatek do kolekcji: Nighmare Rarity (custom, FishPish Studios) choker i tiara zdejmowalne, swiecace w ciemnosci detale (refleksy w oczach i biale czesci CM) Edytowano Styczeń 26, 2015 przez CuteHornyUnicorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts