Camed Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 (edited) Nie wiem co wy o tym sądzicie, to jest taki mój pomysł. Może dałoby się stworzyć ten projekt/film/animację razem? Chodzi o przeróbkę MLP/Assasin's Creed czyli My Little Assasin. Dobrze by było gdyby ktoś dobrze się znał na grafice i animacji. Każdy mógłby zostać bohaterem w dubbingu. To taki mój pomysł na żywioł. Fabuła była by taka jak w AC, tyle że Altairem byłaby np. Zecora, Al-Mualimem jakiś podmieniec... Zamieszczam taki szybki tytuł robiony w gimpie przez 3 minuty Liczę na odpowiedź i na wypełnienie ankiety. Edit >> Ankieta poprawiona Edited June 9, 2013 by Camed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Littlebart Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 (edited) Inwencja, pomysł jest ok. Mógłbym nawet zaprojektować okładkę związaną z kucykami i ac. Martwię się tylko o to, że tutaj prawie nikt nie zna się na animacji... może się mylę, ale chętnie zapisuję się do działu "grafik". Ankieta jest źle zrobiona, bo tutaj są 2 i trzeba je wypełnić, bo inaczej wyskakuje błąd. Jeżeli zaznaczymy jedną opcję to w drugiej musimy dać przeciwną i śmiesznie to wygląda, jakbyśmy jednocześnie byli za projektem, a "drugocześnię" sądzili iż nie wypali - popraw to. Edited June 9, 2013 by Littlebart Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterGonzo Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Mógłbym pomóc w scenariuszu. Do dubbingu i animacji się nie nadaję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Okej... Czyli na początek... Już wyczaiłem sobie program do animowania. Więc zajmę się animacją. Littlebart - Jeżeli mógłbyś zrobić szyld filmu, byłbym bardzo zadowolony/szczęśliwy/zdumiony/rozradowany/zpinkaczowany MisterGonzo - Jeżeli mógłbyś napisać scenariusz dotyczący filmu/animacji, było by wspaniale Więc teraz czekam na wasz ruch, bym mógł stworzyć do tego animację. Wielkie dzięki! p.s Wciąż poszukuję osób chętnych do dubbingu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niemampojęcia Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Jeśli później dalej Ci będzie brakować osób do dubbingu, to mogę spróbować użyczyć swojego Ale ostrzegam, że nie jestem w tym za dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted June 9, 2013 Author Share Posted June 9, 2013 Spokojnie, pewnie damy jakoś radę Ale najpierw potrzebujemy scenariusza, więc nie tak śpieszno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merszyt Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Ja mógłbym spróbowa swoich sił w dubbingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 (edited) Okej. Dla wszystkich chętnych do dubbingu daje skype: BeMrChomik Zezwole na dodanie, i jak będę Online to pogadamy Edited June 10, 2013 by Camed Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterGonzo Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Ok, dodam Cię, to pogadamy o tym scenariuszu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Pomysł nie spodobał mi się zbytnio, nie lubię Assasin's Creed. Piszę to jedynie, aby nie wyjść na chama i prostaka, który głosuje na nie i wychodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Pomysł nie spodobał mi się zbytnio, nie lubię Assasin's Creed. Piszę to jedynie, aby nie wyjść na chama i prostaka, który głosuje na nie i wychodzi. Zgadzam się, również nie lubię AC. Ale dla mnie to nie jedyny powód. Jakoś tego nie widzę. Nawet jeśli animacja będzie doskonała jak na chałupniczą robotę to martwi mnie jakość dubbingu. A na to jestem BARDZO wyczulony. Jak na fanfic - świetny pomysł, ale ja bym uważał z tym rzucaniem się na głęboką wodę (czytaj - animację) bo można rąbnąć łbem o twarde dno i wypłynąć plecami do góry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georg Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Hmmm a jaką animacje chcesz zrobić ? Flash czy 3D ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiXer Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Ostatnio zacząłem się bawić w macromeDia Flash. Jak skończę robić grę to mogę pomóc odrobinę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmara Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Mogę pomagać w dubbingu, już nieraz dawałem głos, aczkolwiek jest dość hmm... dziwny. Fabuła, scenariusz, wszystko co z pisaniem związane również ogarnę. Jeśli chodzi o grafikę, to mogę coś z 2D porobić, ale animacja odpada (chyba że robimy ze spritów). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camed Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 Czyli tak... Intro gotowe, ale nie mogę robić dalej gdyż nie mam scenariusza... Animację robię we Adobe Flash CS3 Profesional. Jakby co, piszcie via PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EldarPL Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Nie wiem co wy o tym sądzicie, to jest taki mój pomysł. Może dałoby się stworzyć ten projekt/film/animację razem? Chodzi o przeróbkę MLP/Assasin's Creed czyli My Little Assasin. Dobrze by było gdyby ktoś dobrze się znał na grafice i animacji. Każdy mógłby zostać bohaterem w dubbingu. To taki mój pomysł na żywioł. Fabuła była by taka jak w AC, tyle że Altairem byłaby np. Zecora, Al-Mualimem jakiś podmieniec... Zamieszczam taki szybki tytuł robiony w gimpie przez 3 minuty testtitle.jpg Liczę na odpowiedź i na wypełnienie ankiety. Edit >> Ankieta poprawiona Widzę że masz naprawdę genialny pomysł. Sam jestem wielkim fanem AC i chciałbym jakoś pomóc. Niestety nie znam się na animacjach,ale mogę pomóc z dubbingiem. Mam tylko pytanie: czy będziesz chciał również zajmować się resztą części ? Jeśli tak to od razu zgłaszam się do pomocy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPokero Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Jeżeli potrzebujesz muzyka to w to wchodzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
osa21c Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 (edited) Jeśli sam tego nie rezerwujesz, mogę być Malikiem:) Akurat przechodzę jedynkę, więc łatwo mi się będzie wczuć. Tylko kto będzie chciał być Al-Mualimem? Edited August 8, 2013 by osa21c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajback Gray Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 (edited) Chętnie przyłożę się w jakiś sposób do projektu. Jeśli nie masz scenariusza to mogę jakoś pomóc. Do dubbingu też chętnie się przyłożę. Edited August 8, 2013 by sajback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unbridle Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Chętnie dołącze do dubbingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts