Cipher 618 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Pomyliłem komiksy To Deadpool kosztuje 32zł (promocja). Także za 30zł mogą być twoje Nikt nie napisał o nie braniu kogoś pod uwagę. A właśnie... Ile możecie przeznaczyć na meeta? Mu tu o jedzeniu, a nikt o kasie nie pomyślał. U mnie na start 50zł (dojazdy + kino). Reszta? Się zobaczy. To jak tam stoicie z kasą? (czy mi się wydaje czy powoli zamieniam się w organizatora? A może mam jakieś urojenia? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) 34 minuty temu Zexel napisał: Hajsu ci szkoda? No dawaj . Ja muszę 20 zł na sam dojazd obie strony wybulić Owszem, szkoda mi hajsu, albowiem jestem biednym wsiokiem, ale nie w tym rzecz. W weekend nie pojadę, bo co powiem domownikom. W tygodniu może będe, ale tylko jeśli mi plan lekcji będzie pasował, a w technikum zazwyczaj cały dzień jest się w szkole. Nawet jeśli będe to nie mogę dużo kasy wydać. Tak jak pisałem - 50 zł to już duuuużo. EDIT. @Triste Cordis jeśli chodzi o te komiksy to nie obraź się, że zaproponowałem tylko 20 zł, bo chodziło mi o 1 tom. A więc piszesz, że za 30zł sprzedasz 2 tomy? Chętnie kupię. Jeśli mnie nie będzie to @Gringo37 jest chętny. Edytowano Sierpień 16, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Tak, 30 za 2 tomy. W razie czego wystawię na Allegro, zgadamy się i kupisz od razu po wystawieniu. Jeśli nie masz Allegro dam ci nr. konta na maila. Wysyłka w dniu otrzymania pieniędzy. Max następnego. Aha. Koszty przesyłki to 8zł (polecony priorytet, koperta bąbelkowa, dostaniesz na maila nr przesyłki) Ja mogę mieć 140zł. Oczywiście nikt nie powiedział, że je wydam Zobaczymy, co wyjdzie z tego meeta. O ile się odbędzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) Cóż mi każda data pasuje więc luzik co do BB jeżeli dobrze rozumiem to są te takie figurki w torebkach? Będę miał pierwszą Ale znając moje szczęście to trafie Flash Sentry albo innego Snipa i Snailsa ;v Ps.Sam też bd miał ok.50 zł Pss.Rozpoznacie mnie po krótkim kucyku Szaro-czarnej torbie i przypince z kucem prawdopodobnie będę też w bojówkach Edytowano Sierpień 16, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Z BB chodzi o to, żeby kupić i wymienić się w ciemno. Otwierasz dopiero w domu. Dlaczego? Żeby uniknąć "giełdy" po otworzeniu w trakcie meetu. Sprawdziłem repertuar kina. Na początku września nie ma nic ciekawego. Pod koniec będzie mieć premierę "Sekretne życie zwierzaków domowych". Jak dla mnie zapowiada się świetnie (błaaagam, wersja 2D - tańsza, a i fajerwerków 3D nie ma co oczekiwać). Może warto poczekać? A godzina? Proponuję sobotę, przed 13:00 (do 13 bilety są tańsze, a i ludzi mniej). Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) Co do giełdy to rozumiem(W szkole na "wigilię" losujemy "w tajemnicy przed resztą" kto komu ma kupić prezent cóż po 5 minutach i tak każdy wie kto komu kupuje) 2D? Zawsze i wszędzie nie wiem czemu ale nie lubię 3D Co do daty i godziny jak pisałem wcześniej obojętnie. Jeżeli się wszyscy zgadzają to niech ktoś zrobi wydarzenie (bo ja za leniwy jestem ;v) Edytowano Sierpień 16, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Kto jest za: 1. Poczekać na premierę "Zwierzaków..."? (wcześniej nie ma nic ciekawego... no chyba, że ktoś chce płacić 20zł za Barbie xD ) - swoją drogą, dobra wymówka 2. Wersja 2D. To animacja. Raptem kilka scen, reszta to wrażenie głębi, na które przestaje zwracać się uwagę po 10-15 minutach. Szkoda dopłacać za byle co, tym bardziej, że do 13:00 bilety są tańsze (promocja nie dotyczy wersji 3D). 3. "Giełda" BB? Wykombinujecie jakoś te 14zł? (czy tam ile... od lat nie kupowałem BB). Zasady takie jak opisałem 4. Spotkanie na dworcu przy "ciuchci". Łatwiej się odnaleźć. 5. Zrobienie jakiejś fotki (co kto tam ma, ja na bank biorę aparat). 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) Trochę spam bo tylko ty piszesz coś sensownego ale trudno ;x Jest jeszcze "Mój przyjaciel smok" choć niestety bez napisów ;/ I ta nowa Epoko lodowcowa aczkolwiek nie wiem czy jest to to coś warte Aha no i Barbie Spoiler Edytowano Sierpień 16, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 @Triste Cordis Co do komiksów to chciałbym je nabyć na meet'cie. Nikt nie może się dowiedzieć, że coś takiego nabywam, a tak to schowam do plecaka czy coś. Jeśli mnie nie będzie to @Gringo37 kupi. Co do filmu to patrzyłem repertuar i rzeczywiście nie ma co oglądać :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Barbie? Jak dla mnie... Spoiler Epoka Lodowcowa... No nie wiem :/ Seria wypaliła się, a ten film o zwierzakach zapowiada się znakomicie. Obejrzałem zwiastuny i jeśli całość będzie choć w połowie tak dobra jak one, to warto będzie poczekać (moim zdaniem). Ale to tylko moje skromne zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) 11 minut temu Triste Cordis napisał: Barbie? Jak dla mnie... Pokaż ukrytą zawartość Epoka Lodowcowa... No nie wiem :/ Seria wypaliła się, a ten film o zwierzakach zapowiada się znakomicie. Obejrzałem zwiastuny i jeśli całość będzie choć w połowie tak dobra jak one, to warto będzie poczekać (moim zdaniem). Ale to tylko moje skromne zdanie. Cóż ja nie w temacie zwyczajnie odrzuciłem tv razem z filmami i bajkami przez ostatnie badziewia. Teraz jedyne co oglądam to Mlp,Star Butterfly oraz anime. Zapewne wiesz lepiej ja tam tylko podałem propozycje więc zdam się na twoją opinie i również głosuję za twoją propozycją Ps.Barbie masterace hehe Edytowano Sierpień 16, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 16 minut temu Maffle Fluff napisał: Cóż ja nie w temacie zwyczajnie odrzuciłem tv razem z filmami i bajkami przez ostatnie badziewia. Sam nie orientuję się co do tego, co ma być w kinach Ale mogę polecić (na PW) masę filmów z gatunków "musieć obejrzeć". Wiele z nich jest starszych niż ty, ale to było kino... Ech. A dziś? Jak nie Marvele to film w którym DiCaprio dostaje łomot od niedźwiedzia. Obejrzałem - nuda. Ale to nie temat o filmach. Czekamy na głosy reszty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Muszę przeinstalować "winzgrozę". Komputer muli się niemiłosiernie. Przez jakieś dwa dni będę dostępny tylko na tablecie (spore ograniczenia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 (edytowany) Widzę, że nie ma obiekcji, a więc plan uważam za zaakceptowany Zrobić wydarzenie żeby więcej osób wiedziało? Edytowano Sierpień 18, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 (edytowany) Ktoś się orientuje do kiedy idzie Liga Samobójców? Czy tego nie strawicie ? Edytowano Sierpień 19, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Nie mam bladego pojęcia :/ Nadal upieram się... to znaczy proponuję, żeby poczekać na "sekretne życie..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 (edytowany) 42 minuty temu Bronek napisał: Ktoś się orientuje do kiedy idzie Liga Samobójców? Czy tego nie strawicie ? Jedyne fajne rzeczy w tym filmie to momenty akcji i pupa Harley . Naprawdę trochę się zawiodłem... Spoiler ... a najbardziej to chyba przy fakcie, że Joker nie będzie tym "głównym" złym. Szczerze to dlatego poszedłem dla tego filmu - dla mojego ulubionego psychopaty. Zamiast tego w dosłownie jednej akcji dowiadujemy się o jakimś bożku, który chce zawładnąć światem. 27 minuty temu Triste Cordis napisał: (...) Nadal upieram się... to znaczy proponuję, żeby poczekać na "sekretne życie..." Jestem za Edytowano Sierpień 19, 2016 przez Zexel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wanaheim Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 8.08.2016 at 12:13 Wlocz napisał: Korzystając z tego że coś tu ożyło i jest jakieś poruszenie, to chciałem zapytać, czy to nie któryś z was przyjechał z Białegostoku do Warszawy na Ponymeeta dla Nowych w kwietniu tego roku? Bo szukam tego kolegi tylko mi ksywa wyleciała niestety. Witam i pozdrawiam. W czym mogę pomóc? Przy okazji wybacz, że odkopuję twój post po takim czasie. 10.08.2016 at 23:31 Triste Cordis napisał: Gimnazjum... liceum... a ja mam kuźwa 31 lat. "Opiekun wycieczki" Teraz można jeszcze do tej listy dopisać politechnikę. Pozwolę sobie przesunąć średnią wieku odrobinę bliżej w stronę Triste . Nie będę robił problemów z terminem, godziną itd. Mieszkam blisko centrum, więc mam największe pole do manewru jeśli chodzi o dostosowanie się do tych kwestii. Z takim tylko jednym 'ale', że kino pozwolę sobie odpuścić, tak więc dołączę do już po seansie. 12.08.2016 at 08:09 Triste Cordis napisał: Detale podałbym na PW -konferencja. Powstało takie coś, czy jak na razie wszystkie ustalenia to te z tego tematu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Na razie wszystko ustalamy tutaj. Propozycje, pomysły i takie tam... Gdy już ustali się listę uczestników będzie można obgadać sprawę na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Podsumowując 24 Września spotykamy się w Galerii Jurowieckiej przed godziną 13. Dokładną godzinę ustalimy tydzień przed meetem. Następnie idziemy zjeść. Po tym idziemy do smyka aby Kupić BB, a potem się nimi wymienić. Jeżeli będzie dobra pogoda możemy przejść się po parku albo po prostu pochodzić po mieście. Na koniec robimy wspólne zdjęcie. Jeżeli się z tym zgadzacie to trzeba zrobić wydarzenie a nóż ktoś dojdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Jak dla mnke jest OK, ale ktoś tu zapomniał o kinie i mojej "dziecinnej" z pozoru zabawie. Najlepiej będzie spotkać się na +/- 40 min przed filmem. Musimy się jakoś odnaleźć i kupić bilety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 (edytowany) Czyli dokładna data ustalona. Jeśli chodzi o kino, trzymajcie link do strony Heliosa. http://www.helios.pl/46,Bialystok/Repertuar/ 5 godzin temu Triste Cordis napisał: Jak dla mnke jest OK, ale ktoś tu zapomniał o kinie i mojej "dziecinnej" z pozoru zabawie. Najlepiej będzie spotkać się na +/- 40 min przed filmem. Musimy się jakoś odnaleźć i kupić bilety Ustalmy, że spotkamy się pod galerią, bo nie wszyscy będą na dworcu, a z dojazdem stamtąd też nie wiem ile może zająć. Ewentualne pomysły, plany do następnego meeta itp. zrobimy po galerii. 10 godzin temu Maffle Fluff napisał: Jeżeli się z tym zgadzacie to trzeba zrobić wydarzenie a nóż ktoś dojdzie Oczywiście, że robimy! Jeszcze gdzie 'mini' okaże się niewłaściwym słowem na nasze spotkanie. EDIT: @Triste Cordis Raczej nie kupię od ciebie komiksów, skoro w Egmoncie są 2X tańsze. Edytowano Sierpień 24, 2016 przez Gringo37 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Na egmoncie sprzedają po 15zł sztuka? wow... Szybko staniały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 3 godziny temu Triste Cordis napisał: Na egmoncie sprzedają po 15zł sztuka? wow... Szybko staniały. Nie tak dosłownie, chociaż nie wiem jak z kursem komiksów MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 (edytowany) 9 godzin temu Triste Cordis napisał: Jak dla mnke jest OK, ale ktoś tu zapomniał o kinie i mojej "dziecinnej" z pozoru zabawie. Najlepiej będzie spotkać się na +/- 40 min przed filmem. Musimy się jakoś odnaleźć i kupić bilety Jestem za z tym kinem Edytowano Sierpień 24, 2016 przez Zexel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się