Kocia Wiedźma Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Herbata, grafit z ołówków. Nie przepadam za colą czy coś. Bo gazowane jest fu. Od komputera nie jestem uzależniona. No dobra, tylko od forum i maila~ No i oczywiście Lańka i koty =3= Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) Herbata, tabaka, Coca-Cola (bo kofeina), czasem alkohol i coś zielonego. Edytowano Lipiec 11, 2013 przez Linds 1 Link do komentarza
Maisha Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Nnope. Ja dragów nie brałam, nie biorę i nigdy nie wezmę. Na cholerę mam niszczyć swój organizm dla chwili odlotu? Co prawda, dowiedziałam się ze moi rodzice jak byli w stanach brali LSD, nie chce iść w ich ślady. Nie mam zamiaru brać używek i palić, co do alkoholu to w bardzo małych ilościach piwo nie zaszkodzi. Na razie jestem uzalezniona od jedzenia owoców na potęgę, grania, oglądania filmów i czytania. Rysowanie tez mogę zaliczyć do mich uzależnień, coś mi mówi ze takie uzależnienia mnie nie zabiją, no chyba ze będę grała bez przerwy cały miesiąc na komputerze to padnę z głodu. Link do komentarza
Bezik Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) Piję, ale bardzo rzadko, marihuaen zażywam, ale to jeszcze rzadziej. Dla uściślenia, bo dla niektórych rzadko to raz w tygodniu - tak średnio raz na miesiąc, czasem zdaży się kilka razy w miesiącu, a czasem nic przez kilka miesięcy. Kawa, choć preferuję herbatkę. Przyznam się jeszcze że w dawnych czasach, gdzieś tak na początku gimnazjum kilka razy gaz do zapalniczek się brało. I to chyba największe gówno jakie do tej pory zażywałem, więcej nie zamierzam. Narkotyków ciężkich unikam jak ognia, mam sporo znajomych zniszconych przez to, nawet kilka bliskich mi osób. Zresztą, nie tylko ciężkie tak działają, całe te gadanie że baka nie uzależnia to też bzdury. Znam kolesia młodszego ode mnie który ma prawie 10k długu żeby mieć na palenie i nie zapowiada żeby jego sytuacja miała się polepszyć, a wręcz na odwrót. Jak próbuje skleić jakieś zdanie złożone to rzadko kiedy mu wychodzi :f Edytowano Lipiec 11, 2013 przez Bezik Link do komentarza
IommIPony Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Narkotyków i innych jak alkochol czy papierosy nie, lecz jeżeli zaliczymy herbatę, czekoladę, cole i żółty ser to tak Link do komentarza
BanditGC Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Od czasu do czasu kilka zimnych browarków sie łyknie to z tym nie mam problemów natomiast od nikotyny jestem uzależniony szlugi, e-papieros i tabaka (choć bez tego ostatniego moge przeżyć i nie mam z tym problemów), a co do motywacji to nie mam żadnej uważam że wszystko jest dla ludzi (z pewnymi ograniczeniami). Denerwóje mnie też fakt że zażywają używek nieletni i nie mówie tu o każdym wieku poniżej 18 lat bo sam jeszcze tylu nie mam i to wydaje mi sie normalne że w wieku od 16 czy 17 lat sie wypije browara czy zapali szluga, ale krew mnie zalewa jak widze jarające małolaty ledwo z gimbazy. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Mimo że napisałem o tym w profilu powiem to jeszcze raz. Nie palę, nie piję, nie biorę używek, nie piję coli, nie jem chipsów, nie piję gazowanej wody! To tyle z mojej strony! Ps: Już ja się o to postaram żeby wyżej wymieniony status się nie zmienił! Link do komentarza
MisterGonzo Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Papierosy - nie. Z alkoholem miałem niedawno pewien niemiły problem, obecnie abstynencja. O narkotykach nie wspomnę, nic ode mnie nie wyciągniecie Link do komentarza
Dolritto Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Generalnie mlp to też jest używka... Robi się weselej i człowiek patrzy na świat całkiem inaczej... A poza tym, to od czasu do czasu z kumplem jakiegoś energetyka sobie łyknę, ale sam to nigdy tego nie piję. Generalnie jak pije się ich zbyt wiele, to ponoć robi się z człowieka flak... Link do komentarza
Swiftone Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Palę, piję alkohol, ćpam, nadużywam kawy, i innych kofeinowych płynów. Choć ostatnio coraz mniej, lato jest, weselej jakoś. Link do komentarza
MisterGonzo Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Palę, piję alkohol, ćpam, nadużywam kawy, i innych kofeinowych płynów. Choć ostatnio coraz mniej, lato jest, weselej jakoś. Skończysz jako artysta. Chyba, że wcześniej zejdziesz na zawał, albo trafi Cię "złoty strzał". 1 Link do komentarza
Swiftone Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Skończysz jako artysta. Chyba, że wcześniej zejdziesz na zawał, albo trafi Cię "złoty strzał". Można powiedzieć że już jestem artystą, kończyłem szkołę muzyczną, robię muzykę i jestem wokalistą w jednym zespole xD Link do komentarza
MisterGonzo Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Można powiedzieć że już jestem artystą, kończyłem szkołę muzyczną, robię muzykę i jestem wokalistą w jednym zespole xD W takim razie będziesz żył długo, a szkodliwe używki nie zrobią Ci krzywdy. Nie rezygnuj z kariery, bo znowu staniesz się "zwykłym śmiertelnikiem". Link do komentarza
Swiftone Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 W takim razie będziesz żył długo, a szkodliwe używki nie zrobią Ci krzywdy. Nie rezygnuj z kariery, bo znowu staniesz się "zwykłym śmiertelnikiem". A więc tak to działa xD Link do komentarza
bobule Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 a alkohol jest używką? bo jak dla mnie to nie 1 Link do komentarza
Bezik Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Używka - produkt spożywczy działający pobudzająco na organizm ludzki, np.: kawa, herbata, tytoń, napoje alkoholowe, napoje energetyzujące, cukier spożywczy (sacharoza), afrodyzjaki. Z wikipedii. Kurna, pijąc słodzoną herbatę podwójnie sobie używam :( 1 Link do komentarza
Saper9 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Hmmm.. Komputer Cola Komputer Kucyki Komputer Telewizja Komputer Herbata Wspominałem o Komputerze? 1 Link do komentarza
BanditGC Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) Używka - produkt spożywczy działający pobudzająco na organizm ludzki, np.: kawa, herbata, tytoń, napoje alkoholowe, napoje energetyzujące, cukier spożywczy (sacharoza), afrodyzjaki. Z wikipedii. Kurna, pijąc słodzoną herbatę podwójnie sobie używam :( Dla mnie to bzdura żeby do jednej kategorii wpakować herbatę i kawę razem z tytoniem i alkoholem.Co prawda wpływają na organizm ale nie w takim stopniu jak tytoń, alkohol,narkotyki albo nawet te dopalacze Edytowano Lipiec 21, 2013 przez Bandit221 Link do komentarza
Khornel Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Więc: Komputer (tak, to jest uzależnienie) Książki (to akurat dobry nawyk) Kucyki Komputer Anime (tylko niektóre, ale jak zacznę to od razu muszę dojść do końca) PS3 Komputer Palenie (ale tylko tzw. Palenie bierne czyli w moim otoczeniu jest dużo palaczy, więc nawet jak nie chcę to wciągam dym) Herbata Link do komentarza
Bezik Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Dla mnie to bzdura żeby do jednej kategorii wpakować herbatę i kawę razem z tytoniem i alkoholem.Co prawda wpływają na organizm ale nie w takim stopniu jak tytoń, alkohol,narkotyki albo nawet te dopalacze To tylko sztywna definicja Tak samo do definicji przestępstwa pasuje zarówno mroderstwo, jak i kradzież cukierka. Link do komentarza
Hoffner Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Bez Coca Coli, Pepsi lub itp. to dzień stracony, nie umiem bez tego żyć(tylko przez okres wakacyjny). Link do komentarza
Camed Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Co do mnie: - Kucyki - Komputer - Tabaka (ale taka czysta, bez dodatków, kaszubska) - Książki - Angielska Herbata z mlekiem Nie piję, a jak BĘDĘ MUSIAŁ wypić, to tylko od osiemnastki. Petów jarać nie zamierzam i nie chcę, podobnie ze ćpaniem. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Camed Link do komentarza
Jonathan Cloud Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Hmm... 1. Soczki! Soczki wszelkiego rodzaju 2. Komputer 3. MLPPolska :3 4. Kakao 5. Herbata 6. Kawa Na dzień dzisiejszy chyba tyle Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Rainbow Blitz Link do komentarza
pepeh Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Alkohol czasem w małych ilościach kawy i herbaty nie pije Link do komentarza
Wrzodzio Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Sporadycznie alkohol, papierosy dosłownie raz w życiu, częsciej tabakę, zdarzyło się zetknąć z Marią Janiną i czasami od kolegów brałem e-fajuchę. A uzależniony jestem od kawy, herbaty, komputera, łóżka, muzyki (jak nie posłucham co najmniej 2h na dobę to jestem chory) i wąchanie Butaprenu (jak jest w domu). Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Wrzodzio Link do komentarza
Recommended Posts