~Tamara~ Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Zabawa mega banalna,daję obrazek któremu każdy po kolei ma coś śmiesznego dorysowywać (tylko przyzwoicie) Jeśli zabraknie miejsca na postaci dajemy coś innego,no to ja zaczynam: Może być byle jak,myszką,coś wklejone. Byle by było ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Derp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 19, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Ahh mój zryty łeb. NOPE Chodzi o to żeby dorysować do obrazka poprzednika tak żeby był wielki dżemor naszej tęczowej psychiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Wybacz, z natury jestem nieogarem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Musiałem dodać Fluttershy (nie wiem jak dodać zdjęcie do postu, więc dam link ) http://ifotos.pl/zobacz/iz21xspng_nxwherq.png/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 http://ifotos.pl/zobacz/18d955552_nxwheqx.png/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Chodziło żeby dorysować coś owej Twi,a nie doklejać inne vectory,ale...w sumie to też tak jakby dorysowywanie,nevermind ! Sorry,ale nie mogłam się powstrzymać ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) Dziwnie małe zdjęcie wyszło w poście... Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Dlatego że wrzucasz z strony hostu a nie bezpośrednio do obrazka. Dobry wąs nie jest zły 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 A ja skromniutko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Ingirisu,Ingirisu everywhere Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moontiger Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Wybaczcie mi, ale chyba mam zły dzień (od paru dni). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Heheszki. Może dodacie jakiś nowy obrazek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 YAY!Jeszcze Oz się zmieśći Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Tak się bawimy? Walnęłam Isia,ot co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 nie ma Isia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Ale Oz wrócił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Pan Puffin i ja go pomścimy! D:< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Nope. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się